- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Buketasssss
-
bana yardımcııı olun bir ay kaldı düğünümee cok sıkıntılıyımilk evlilgmden bi oğlum var . 7yıl geçtı şimdi birini ck sevyrum nişnlndık bir ay snra nikahm var , evlenegm insan hiç evlilk yapmadı bekar. 4yıldr görşyrz herşyn oda farknda ama aradki sevgi bizi birbrmzdn koparmdı ailsyle yaşıcz bn istedim çnkü mükemml bi ailesi var oğlmda ck sevyrlar . ama korkm oğlumn tepksi . nası alışcak nası ypcm bilmiyorum cok darlandım oğlum7yşnda bu zamna kadr babasıs büyüdü hm ana hm babası bn oldum. çok duydusal kırılgan. okulnu ck sevyr ama evlennce uzaga taşncaz bilmıyorum son bir ay kala dha cok mahfoldum düşünmekten
İnşallah muhaffak olursunbilmiyorum 4yılda bunları düşünüp cokkez ayrıldım. ama ailesi ve kndisi gelip hep barıştık ve bir çok kez ailesyde bunları konştum aylarca ama torunmz gbi kabullenmesek istemezdik zaten deyip hep caydrdılar beni barştık yine bilmiyorum hpsi çok iyi . eşim oluck kişide öyle merhammtliler. öle olması dünya biyana oğlum biyana bunlr onn farknda
4 yıldır birikim neden yapmadınız hem sen hem nişanlın?yok bn çalışyorum evlennce mecbr cocgmla evde olmk zorndayım . onn aldgı maas ck az gicinemeyz kiradadert ediyo. birikm var biraz kayınpederim de diyorki bizmle oturun. maasını her ay sana bilezk alsn toparlyn alım ev gidersinz diyor
alt üst oturma şansın olsa daha iyi olurdu. en azından ayrı eve çıkana kadar çocuk yapmayın derim. eşinin ailesi belki öz diye ayrım yapma gafletinde bulunabilir.bnm 26 nianlmn 29 . ev duplex 200m
onn aile sornlrı prblemleri kredileri vardı birikm yapamadılar. bn ise tevdm vardı çok pra harcadık babamda evi sattı tedavm için. yani iki tarfnda suan durumu yk4 yıldır birikim neden yapmadınız hem sen hem nişanlın?
aynı evde olup da geçinen % 5 ancak vardır. inşallah yanılmazsın.
tbki hayır 4yıldr kç kez düşünüp ayrıldım ama nişanlm ve ailsi her defasnda gelip barşn sevgi var dedi. son bir ay kaldı iyice gerildimSimdi mi dusunuyorsunuz bunlari ?
inşallah umduğundan iyi olur her şey. evladın mutlu olsun yeter ki.onn aile sornlrı prblemleri kredileri vardı birikm yapamadılar. bn ise tevdm vardı çok pra harcadık babamda evi sattı tedavm için. yani iki tarfnda suan durumu yk
tbki hayır 4yıldr kç kez düşünüp ayrıldım ama nişanlm ve ailsi her defasnda gelip barşn sevgi var dedi. son bir ay kaldı iyice gerildim
4yıldır abisi gbi seviyor. tabki var arkdşm habri olmazmı. uzakta oturcazmzı evi okulu değişeni hersyn farknds . ve çok istiyor. nişmlımı çok seviyor bir abi arkdşı gbi. hadi evlenn artk diyor. aklı eryor. ama ya alışamzsacocuk kocamanmis, cocuk ne diyor ? Adamla tanisip gorusuyorlar mi ? Aralari nasil ? Cocuk tasinacaginizdan evinin okulunun degiseceginden haberi var mi? Neden kv ile oturmayi kabul edersiniz hic anlamam, insallah dedigin gibi cok iyi insanlardir, cunku uvey baba yetmiyormus gibi simdi uvey dede ve babannede var. Insallah cocuk icin en iyisi olur.
4yıldır abisi gbi seviyor. tabki var arkdşm habri olmazmı. uzakta oturcazmzı evi okulu değişeni hersyn farknds . ve çok istiyor. nişmlımı çok seviyor bir abi arkdşı gbi. hadi evlenn artk diyor. aklı eryor. ama ya alışamzsayıkılırım onn üzüntsne
Ne kadar iyi insanlar olursa olsunlar lütfen ayrı eve çıkın. Hazırlığınız yoksa erteleyin evliliği bu imkanı sağlayana kadar. Lütfen çocuğunuza böyle bir değişiklik yaşatmayın. Önceliğiniz yavrunuz olmalı.bana yardımcııı olun bir ay kaldı düğünümee cok sıkıntılıyımilk evlilgmden bi oğlum var . 7yıl geçtı şimdi birini ck sevyrum nişnlndık bir ay snra nikahm var , evlenegm insan hiç evlilk yapmadı bekar. 4yıldr görşyrz herşyn oda farknda ama aradki sevgi bizi birbrmzdn koparmdı ailsyle yaşıcz bn istedim çnkü mükemml bi ailesi var oğlmda ck sevyrlar . ama korkm oğlumn tepksi . nası alışcak nası ypcm bilmiyorum cok darlandım oğlum7yşnda bu zamna kadr babasıs büyüdü hm ana hm babası bn oldum. çok duydusal kırılgan. okulnu ck sevyr ama evlennce uzaga taşncaz bilmıyorum son bir ay kala dha cok mahfoldum düşünmekten
Ömür boyu bekar mı kalacak . İnsanların neler yaşadığını bilmeden nasıl ahkâm kesebiliyorsunuz. Kimin ne olacağı belli olmaz kınanacak bir durum yok bende.oğlunu kaynana evine götüreni de ilk kez duydum. Besleme muamelesi çekmezlerse evlendikten sonra buralardan giderim yani..
Koca derdine oğlunun düzenini bozanlar da anne oluyor işte, neyse..
Kınamıyorum da, oğlunun düzenini düşünerek yapabilirdi her şeyi. Kv evine gelin gidiyor da çocuğun ne işi var orada? Köprüden geçene kadar diye bi atasözü var. O çocuğa evlendikten sonra nasıl davranacakları belli mi aynı evde.. İnsan artık kendi dedesiyle bırakırken tereddüte düşüyor, nerede kaldı elin adamı.Ömür boyu bekar mı kalacak . İnsanların neler yaşadığını bilmeden nasıl ahkâm kesebiliyorsunuz. Kimin ne olacağı belli olmaz kınanacak bir durum yok bende.
Bunu ifade ederken böyleleri de anne oluyor demek yerine, fikrinizi çok daha düzgün bir üslupla ve kırmadan anlatabileceğiniz kanaatindeyim.Kınamıyorum da, oğlunun düzenini düşünerek yapabilirdi her şeyi. Kv evine gelin gidiyor da çocuğun ne işi var orada? Köprüden geçene kadar diye bi atasözü var. O çocuğa evlendikten sonra nasıl davranacakları belli mi aynı evde.. İnsan artık kendi dedesiyle bırakırken tereddüte düşüyor, nerede kaldı elin adamı.
Öncelikle Allah hayırlı geçim versin. Ailesi ne kadar mükemmel olursa olsun keşke aynı evde yaşamayı düşünmeseydiniz. Ev ev üstüne olmaz, mükemmellik de bir yere kadardır. Ben buna inanırım. Siz hanenizi her ihtimali düşünerek ayırın bence. Oğlunuzun alışması da çekirdek ailede daha kolay olur hem...bana yardımcııı olun bir ay kaldı düğünümee cok sıkıntılıyımilk evlilgmden bi oğlum var . 7yıl geçtı şimdi birini ck sevyrum nişnlndık bir ay snra nikahm var , evlenegm insan hiç evlilk yapmadı bekar. 4yıldr görşyrz herşyn oda farknda ama aradki sevgi bizi birbrmzdn koparmdı ailsyle yaşıcz bn istedim çnkü mükemml bi ailesi var oğlmda ck sevyrlar . ama korkm oğlumn tepksi . nası alışcak nası ypcm bilmiyorum cok darlandım oğlum7yşnda bu zamna kadr babasıs büyüdü hm ana hm babası bn oldum. çok duydusal kırılgan. okulnu ck sevyr ama evlennce uzaga taşncaz bilmıyorum son bir ay kala dha cok mahfoldum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?