bir ay kaldı.....

Buketasssss

vardır şerde de bi hayır
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
14
6
1
35
bana yardımcııı olun bir ay kaldı düğünümee cok sıkıntılıyım :KK43: ilk evlilgmden bi oğlum var . 7yıl geçtı şimdi birini ck sevyrum nişnlndık bir ay snra nikahm var , evlenegm insan hiç evlilk yapmadı bekar. 4yıldr görşyrz herşyn oda farknda ama aradki sevgi bizi birbrmzdn koparmdı ailsyle yaşıcz bn istedim çnkü mükemml bi ailesi var oğlmda ck sevyrlar . ama korkm oğlumn tepksi . nası alışcak nası ypcm bilmiyorum cok darlandım:KK43: oğlum7yşnda bu zamna kadr babasıs büyüdü hm ana hm babası bn oldum. çok duydusal kırılgan. okulnu ck sevyr ama evlennce uzaga taşncaz bilmıyorum son bir ay kala dha cok mahfoldum düşünmekten :KK43:

Son 1 ay kala oğlunuzun durumdan haberi yok mu? Bence hata buradan başlıyor daha evvelden müstakbel eşinizle tanıştırıp kaynaşmalarını sağlamalıydınız, ama eğer çocuğun hiçbir şeyden haberi yoksa bir anda yabancı bir adamla aynı evde bulacak kendini ve bu çocuğun gelişimi açısından sorun olacaktır. İmkanınız varda nikahı erteleyin en azından birkaç ay ve bu süreçte onları tanıştırın

bana yardımcııı olun bir ay kaldı düğünümee cok sıkıntılıyım :KK43: ilk evlilgmden bi oğlum var . 7yıl geçtı şimdi birini ck sevyrum nişnlndık bir ay snra nikahm var , evlenegm insan hiç evlilk yapmadı bekar. 4yıldr görşyrz herşyn oda farknda ama aradki sevgi bizi birbrmzdn koparmdı ailsyle yaşıcz bn istedim çnkü mükemml bi ailesi var oğlmda ck sevyrlar . ama korkm oğlumn tepksi . nası alışcak nası ypcm bilmiyorum cok darlandım:KK43: oğlum7yşnda bu zamna kadr babasıs büyüdü hm ana hm babası bn oldum. çok duydusal kırılgan. okulnu ck sevyr ama evlennce uzaga taşncaz bilmıyorum son bir ay kala dha cok mahfoldum düşünmekten :KK43:

Öncelikle mesajınızı düzenlerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz size.Bu şekilde eksik harflerle derdinizi sıkıntınızı pek iyi anlayamıyoruz okumaya çalışmaktan..

ilk eşimden boşandım 7yıl önce ! . ailemle yaşayan biriyim. oğlum ilk okul 1.sınıfa gidiyor. 4 yıl önce biriyle tanştım ve 4yıldır sürdü evlenmeye karar verdik. ailesi sağlsun kabul etti .çünkü evin tek evladı ve hiç evlenmemiş nişanlandık. bir ay sonra nikahım var ...
korkum şu :
oğluma hem anne hem baba oldum çnkü hayırsız bir gün bile cocgunu görmeye bakmaya gelmedi . buyuzden oğlum çok yalnız ve içine kapanık biri . evlenecgm gideceğim yer uzak. oğlum nişamlmla ck iyi vakit geciriyor seviyor onu . ama evlennce benmle nası alısır bana akıl verin. oğlum anneme ve babama aşırı düşkün . okuluna da öyle . evlennce benmle durmaz diye korkuyorum. annemi ister diye endişeneyrum. ben onsz yapamam . ama oğlum ailme çok düşkün orda büyüdügü için. evimzde yakın olmicakki gidip gelelim. ortada kaldım :( yardımcı olun ne yapabilirim. ayrı bi evimnz olsa annmlere yakın otururdum . ama onn aileyse bir oturucaz . uzak biraz offff:KK43:

Son 1 ay kala oğlunuzun durumdan haberi yok mu? Bence hata buradan başlıyor daha evvelden müstakbel eşinizle tanıştırıp kaynaşmalarını sağlamalıydınız, ama eğer çocuğun hiçbir şeyden haberi yoksa bir anda yabancı bir adamla aynı evde bulacak kendini ve bu çocuğun gelişimi açısından sorun olacaktır. İmkanınız varda nikahı erteleyin en azından birkaç ay ve bu süreçte onları tanıştırın
habiri tabiki var. 4yıldır abi kardeş gibiler. ama aileme çok düşkün oğlum doğduğndan beri annemlerle yaşıyorum. ne bensiz nede annemsz durabilir . :( evlenecgmi bilyor yıllardır arkdş gibler Allahtan ama dedgm gbi ne bnm le gelir gelde annemsz yapapmz :(

ilk eşimden boşandım 7yıl önce ! . ailemle yaşayan biriyim. oğlum ilk okul 1.sınıfa gidiyor. 4 yıl önce biriyle tanştım ve 4yıldır sürdü evlenmeye karar verdik. ailesi sağlsun kabul etti .çünkü evin tek evladı ve hiç evlenmemiş nişanlandık. bir ay sonra nikahım var ...
korkum şu :
oğluma hem anne hem baba oldum çnkü hayırsız bir gün bile cocgunu görmeye bakmaya gelmedi . buyuzden oğlum çok yalnız ve içine kapanık biri . evlenecgm gideceğim yer uzak. oğlum nişamlmla ck iyi vakit geciriyor seviyor onu . ama evlennce benmle nası alısır bana akıl verin. oğlum anneme ve babama aşırı düşkün . okuluna da öyle . evlennce benmle durmaz diye korkuyorum. annemi ister diye endişeneyrum. ben onsz yapamam . ama oğlum ailme çok düşkün orda büyüdügü için. evimzde yakın olmicakki gidip gelelim. ortada kaldım :KK43: yardımcı olun ne yapabilirim. ayrı bi evimnz olsa annmlere yakın otururdum . ama onn aileyse bir oturucaz . uzak biraz offff:KK43:

Korkulacak birşey yok zamanla sizde oğlunuzda yeni evinize yeni düzeninize alışırsınız.Hem madem iyi anlaşıyorlar sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.Ama endişelenmekte haklısınız.İlk başlarda zorlanırsınız belki ama yeni arkadaşlar edindikçe yeni insanlar tanıdıkça düzene alıştıkça herşey yoluna girer.Sadece biraz zaman.Hem çocuklar daha kolay alışıyorlar yeni düzene.Tatillerdede aşlenizi görmeye gidersiniz yada onlar gelir.Beni endişelendiren tek nokta ailesi ile aynı evde yaşayacak olmanız.Ne kadar eşinizde aileside sizi çocuğunuzla kabul etselerde çocuksuz bile aile ile yaşamak zorken bilemiyorum ne kadar yapabilirsiniz.Keşke yine onlara yakın bir yerde olsaydınız ama birlikte aynı ev olmasaydı...

oğlunu kaynana evine götüreni de ilk kez duydum. Besleme muamelesi çekmezlerse evlendikten sonra buralardan giderim yani..
Koca derdine oğlunun düzenini bozanlar da anne oluyor işte, neyse..
ikimzde durumu yok. evleri buyuk diye bir oturcz öle karar verdik. oğlumla bnden çok ilgileniyorlar. 4yıldır bir aradayız. oyle olmasa yada sezmesem boyle bişey tabki asla yapmam . arkmda kmse yok ergen değilim cahil asla değilmki hayata cok erken yıpranarak başladgm için ve işm geri bir çok insani sezdgm için. oğlumuda kendimide ateşe asla atmam. onlarda kabullenmek zorunda degildi mezburdda değildi. bizi sevdikleri için. tek evlatlna bile bile evet dediler.

yaşlarınız kaç? neden aynı ev? ev kaç m2?

Çomak sokup sizi üzmek istemiyorum fakat;
Aile ne kadar iyi olursa olsun illaki birgün çocuğunuz gözlerine batacaktır,bu çocuğun ergenliği var okulu var masrafı var...aile zamanla bunları başa kakacaktır.Kendi oğulları hiç evlenmemiş çocuğu yok;nereye kadar sürer ki bu?Torunları da olacak;nasıl eşit davranmayı başaracaklar ki?
Yani yakın tanıdığımın başına geldi o yüzden bu kadar acı konuştum kusura bakmayın:(

ikimzde durumu yok. evleri buyuk diye bir oturcz öle karar verdik. oğlumla bnden çok ilgileniyorlar. 4yıldır bir aradayız. oyle olmasa yada sezmesem boyle bişey tabki asla yapmam . arkmda kmse yok ergen değilim cahil asla değilmki hayata cok erken yıpranarak başladgm için ve işm geri bir çok insani sezdgm için. oğlumuda kendimide ateşe asla atmam. onlarda kabullenmek zorunda degildi mezburdda değildi. bizi sevdikleri için. tek evlatlna bile bile evet dediler.
Hıı hıı...

kirada oturmaya maddi durumunuz mu yok?

Çomak sokup sizi üzmek istemiyorum fakat;
Aile ne kadar iyi olursa olsun illaki birgün çocuğunuz gözlerine batacaktır,bu çocuğun ergenliği var okulu var masrafı var...aile zamanla bunları başa kakacaktır.Kendi oğulları hiç evlenmemiş çocuğu yok;nereye kadar sürer ki bu?Torunları da olacak;nasıl eşit davranmayı başaracaklar ki?
Yani yakın tanıdığımın başına geldi o yüzden bu kadar acı konuştum kusura bakmayın:KK43:
:KK43::KK43: bilmiyorum 4yılda bunları düşünüp cokkez ayrıldım. ama ailesi ve kndisi gelip hep barıştık ve bir çok kez ailesyde bunları konştum aylarca ama torunmz gbi kabullenmesek istemezdik zaten deyip hep caydrdılar beni barştık yine :( bilmiyorum hpsi çok iyi . eşim oluck kişide öyle merhammtliler. öle olması dünya biyana oğlum biyana bunlr onn farknda :(

kirada oturmaya maddi durumunuz mu yok?
yok bn çalışyorum evlennce mecbr cocgmla evde olmk zorndayım . onn aldgı maas ck az gicinemeyz kirada :( dert ediyo. birikm var biraz kayınpederim de diyorki bizmle oturun. maasını her ay sana bilezk alsn toparlyn alım ev gidersinz diyor

Neden daha yapıcı yorumlar yapmak yerine dalga geçiyorsunuz?Fikriniz olumsuz yönde olsa bile bunu dile getirin ama böyle dalga geçer uslüpla eleştirmeyin lütfen insanları
Dalga geçer gibi değil de, ''inanmadım da neyse'' tarzı bir yorum yaptım. Ayrıca böyle bir konuya da yapıcı bir yorum kendimi zorlasam da çıkmadı.

Back
X