Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlunuz o evde mutlu ve rahat yetişebilir mi sizce? Ben ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bu soruya gönülden evet diyemezdim. Kendi torununa dahi katlanamayan insanlar var.
oncelikle Allah evladiniz ve sizin yuzunuze gulsun, o yavrunun yuzu hurmetine islerinizi maddi ve manevi rast getirsin.
olmaz olmaz diye bir sey yoktur bu hayatta. aile zaten sorun cikartmaya yer arayacak bir yapida olsa idi su ana dek cok ciddi sorunlar yasardiniz. bu, sizin ve yavrunuzun sansi olsun.
evet bir arada yasamaniz hicbir acidan guzel degil ancak bu bir surec ise surece uygun yasayacak, ona gore birikim yapacak ve hayirlisiyla evinizi kurmaya ilerleyeceksiniz diyelim.
ben oz anne-babadan cok daha ilgili uvey anne-babalar gordum. cocugunuza onun ikiniz icin ne kadar degerli oldugunu surekli empoze edin. Cocuk icin her zaman bir fikirde olun. destekleyin. bu sekilde yavrunuz da icerisinde oldugu yaralari telafi edebilir.
yolunuz acik olsun, mutluluklar dilerim. Buketasssss