• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ay önce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tekrar hamile kalır mıyım?

Victorya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
2
1
1
25
Herkese merhaba hanımlar bir ay önce adet kanaması zannettiğim bir kanama ile hastaneye gittim iç kanama geçirdiğimi öğrendim Sağ tüpüm alındı çok üzgün bir haldeyim Neye uğradığımı şaşırdım tam bu aylarda gebelik düşünüyorduk Doktorum ilk reglinden sonra bile deneyebilirsin dedi Ama 3 ay beklemeni tavsiye ederim dedi ister istemez beni de Korkular sardı bu durumu yaşayan çevresinde bilen birileri var mı Sizce ilk denememizde olur mu sizlerin başına neler geldi? yorumlarınızı bekliyorum

Herkese merhaba hanımlar bir ay önce adet kanaması zannettiğim bir kanama ile hastaneye gittim iç kanama geçirdiğimi öğrendim Sağ tüpüm alındı çok üzgün bir haldeyim Neye uğradığımı şaşırdım tam bu aylarda gebelik düşünüyorduk Doktorum ilk reglinden sonra bile deneyebilirsin dedi Ama 3 ay beklemeni tavsiye ederim dedi ister istemez beni de Korkular sardı bu durumu yaşayan çevresinde bilen birileri var mı Sizce ilk denememizde olur mu sizlerin başına neler geldi? yorumlarınızı bekliyorum
Daha evvel gebe kalmakla ilgili sorununuz var mıydı? Bizim 4yıldır olmuyordu bebeğimiz geçtiğimiz yaz gebe kaldım. Betalar dengesiz gelince tüp bebek için gittiğim doktor bunun bir kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Vücudun kendiliğinden atacağını söyledi kanama ile. Ara ara oldu kanama kesildi tekrar başladı ben sanıyorum vücudum kimyasal gebeliği atıyor. Meğerse tüpüm yırtılıyormuş embriyo büyüdükçe yani dış gebelikmiş. Sonuç bir gün apar topar aşırı bir sancı ile acile koştum sonra kadın doğum derken doktor dedi iç kanama geçiriyosun hemen tüpünü almam lazım hayati riskin var. 15dk içinde ameliyathanedeydim. Tüpüm alındı sizin gibi sağ tüpüm. 3 ay ilişki yasaktı biz bekledik 3ayı. Sonra korunmasız ilişkiye devam ettik zaten olmuyordu. Geçen yıldan dondurulmuş embriyolarım vardı 1 yılı dolmuş merkezden aradılar transfer olacak mısınız uzatacak mıyız diye. Eşim ısrar etti transfer ol diye dedim hiç hazır değilim ruhen istemiyorum şuan gebelik falan dedim. 1 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. Burada sizin gibi yazan arkadaşlar oluyor onlara da diyorum hep 2 tüple 4yıl gebe kalamadım tek tüple 6ayda gebe kaldım. Ferah olun🌸

Merhaba Aynı durumu yaşamışız Ben de metotreks iğnesi olmuştum Beta hgc 20'lere kadar düşmüştü Regl oldum geçti zannettim tekrardan test vermedim reglim bittikten 2 gün sonra ani kanamayla acile gittim aynı beni de 15 dakika içinde ameliyata alıp sağ tüpümü aldılar Ne olduğunu anlamadım Gerçekten Şok oldum Çünkü ben iğne ile geçtiğini düşünüyordum artık reglimi bile olmuştum Yani Allah imtihan edince bir şekilde imtihan ediyor Daha bizim bir ay oldu Doktor şimdi bile deneyebilirsiniz Ama 3 ay beklemenizin tavsiye ediyorum dedi korunması ilişki sonrası 6 aya kadar deneyin Daha sonra yine olmazsa rahim filmi çekeriz falan dedi dediğiniz gibi her şeyi nasip sizin de hamile olmanıza çok sevindim İnsan ister istemez üzülüyor düşünüyor Benim eşim çok istiyor o yüzden İnşallah ben de Eylül ayında Ekim ayında hemen hamile kalırım hayırlısıyla🤲

Back
X