sevgilimle ayrıldım. 5 günlük ayrılık daha dün ona mesajlar atdım aradım hiçbirini açmadı. Sebeb yokken ayrıldık sadece ben istemiyorum dedi. 1 yılıktı artık senden soğudum seni sevmiyorum düş yakamdan v.s dedi.ama bende gurur kalmamış sanki yinede onu çok sviyorum. Barışamam artık bunca şeyden sonra ama pişman olup dönsün istiyorum.
o kadar eminki dönmiyeceğinden pişman olmam ben diyo beni çok üzdü.Bu kadar severken beni bi anda bu kadar soğudu.ben ona sadece aşk vermiştim oysa.Geçicek biliyorum ama geçene kadar bu acı beni yakıcak zaten farklı şehirledeyiz. onun başka bi kıza bakması dokunma ihtimali bile canımı yakıyo.s ilerde benle kurduğu evlilik hayalerini başkasıyla yaşıycak sonra offf bu nasıl acı.s
Hattını değişicek bugn durmadan ona mesaj atdığım için. kızlar yaşadığımı daha önce yaşayan varmı? Barışmak için değil sadece burnu sürtsün diye gelmesini yalvarmasını istiyorum ama yapmaz.Umudum yok siz ne diyosunuz ?[/QU
benzerını yaşadım. bende çok acı cektım çekıyorum canım hala ama sana tavsıye artık ne ara ne sor ... sevıyosa anlar döner ama sevmıyorsa sen ne yapsan nafıle.. ve ınan boyle durumlarda genelde baska bırı çıkıyor. baska bırı olunca soğudum bılmem ne dıyıp taş kesılıyorlar... benımkıde oyle yaptı meger baskası varmış ve bu adama ben delı gıbı guvenıyodum.. hep dua et egerkı haklıysan ve elınden gelenı yaptıysan pişman olmayacaksın..severken canım derler bıtırıncede sayarlar bu nasıl ınsanlıktır ya .. su acın taze benmkı zaman gectı ama hala taze. ben baskasıyla onu bu kadar cabuk gorebılcegımı asla ınanmazdım asla ya adamın mektuplarını o kız okusa anında bırakır onu. ben çok acı cektım onun baskasın sarılma fıkrı benı delı ederken gozumle gordum. hayat bu işte. sen sakın ol ve ınan bana sakın tek kelıme yazma bırakta yoklugunu farketsın. ben once uğrastım tek cvp atmadı bekledım zaten bırı varmış

zamana bırak ama ben gıbı yıpratma kendını nolur...