bir ayaklarına kapanmadığım kaldı .s

bugün ayrılığımızın birinci haftası. dün konuştuk onunla beni üzmek istemediğini ama artık aşık olmadığını bu yüzden beni istemediğini söyledi. aşık olmayan biriylwmi çıkıcaksın seni aldatmış olurum böyle dedi. ama ben onu yinede istiyorum sabahta uyanınca mesaj atmış bugün günaydın diye.ben onu tekrar kazanıcağıma eminim istiyorumda ahh bana bi evet dese ama dönmüyo.s

bugün ayrılığımızın birinci haftası. dün konuştuk onunla beni üzmek istemediğini ama artık aşık olmadığını bu yüzden beni istemediğini söyledi. aşık olmayan biriylwmi çıkıcaksın seni aldatmış olurum böyle dedi. ama ben onu yinede istiyorum sabahta uyanınca mesaj atmış bugün günaydın diye.ben onu tekrar kazanıcağıma eminim istiyorumda ahh bana bi evet dese ama dönmüyo.s

şakamısın sen arkadaşım...

adam seni istemiyorum diyor uyan artık...

dönmeli onu tekrar kazanmalıyım diyip duruyorsun halen..tamam anlıyorum için acıyor ama birazda kendine saygın olsun..

bırak artık giden gitmiştir sen önüne bak..:5::5:

sevgilimle ayrıldım. 5 günlük ayrılık daha dün ona mesajlar atdım aradım hiçbirini açmadı. Sebeb yokken ayrıldık sadece ben istemiyorum dedi. 1 yılıktı artık senden soğudum seni sevmiyorum düş yakamdan v.s dedi.ama bende gurur kalmamış sanki yinede onu çok sviyorum. Barışamam artık bunca şeyden sonra ama pişman olup dönsün istiyorum.
o kadar eminki dönmiyeceğinden pişman olmam ben diyo beni çok üzdü.Bu kadar severken beni bi anda bu kadar soğudu.ben ona sadece aşk vermiştim oysa.Geçicek biliyorum ama geçene kadar bu acı beni yakıcak zaten farklı şehirledeyiz. onun başka bi kıza bakması dokunma ihtimali bile canımı yakıyo.s ilerde benle kurduğu evlilik hayalerini başkasıyla yaşıycak sonra offf bu nasıl acı.s

Hattını değişicek bugn durmadan ona mesaj atdığım için. kızlar yaşadığımı daha önce yaşayan varmı? Barışmak için değil sadece burnu sürtsün diye gelmesini yalvarmasını istiyorum ama yapmaz.Umudum yok siz ne diyosunuz ?[/QU
benzerını yaşadım. bende çok acı cektım çekıyorum canım hala ama sana tavsıye artık ne ara ne sor ... sevıyosa anlar döner ama sevmıyorsa sen ne yapsan nafıle.. ve ınan boyle durumlarda genelde baska bırı çıkıyor. baska bırı olunca soğudum bılmem ne dıyıp taş kesılıyorlar... benımkıde oyle yaptı meger baskası varmış ve bu adama ben delı gıbı guvenıyodum.. hep dua et egerkı haklıysan ve elınden gelenı yaptıysan pişman olmayacaksın..severken canım derler bıtırıncede sayarlar bu nasıl ınsanlıktır ya .. su acın taze benmkı zaman gectı ama hala taze. ben baskasıyla onu bu kadar cabuk gorebılcegımı asla ınanmazdım asla ya adamın mektuplarını o kız okusa anında bırakır onu. ben çok acı cektım onun baskasın sarılma fıkrı benı delı ederken gozumle gordum. hayat bu işte. sen sakın ol ve ınan bana sakın tek kelıme yazma bırakta yoklugunu farketsın. ben once uğrastım tek cvp atmadı bekledım zaten bırı varmış:( zamana bırak ama ben gıbı yıpratma kendını nolur...

benim gibi yaşayan insanlar ne çok.s dün konuştuğumuzda hayatında kimsenin olmadığını söyledi inş öyledirde.ama benle olamıycağınıda söyledi ben pes etmek istemiyorum yani onsuzda mutluydum evet. ama o çıkınca hayatımdan büyük boşluk hissetdim halada öyle gemiyo ve sadece o gelince geçicek dönsün diye her an onu diliyorum Allah'tan

seni istemeyeni sende isteme :19:
için çok yanıyor olabilir ama biz insanlar ölüm acısına dayanıyoruz ayrılığa mı dayanamayacağız
kendine meşgaleler bul başka şeylere odaklan onu unutmaya düşünmemeye çalış zamanlaa bunu başarabilirsin
ve son sözüm inan hiçbir erkek bu kadar üzüntüyü göz yaşını haketmiyor:50:

dönmeyeceğini biliyorum ama burnu sürtsün istiyorum diyorsun..

yapmayacağını bile bile hala öyle olsun böyle olsun diyorsun..

senin telefonlarından mesajlarından bıkıp numarasını bile değiştirecekmiş baksana..

Hala neyin çabasını veriyorsun..sevmiyorum istemiyorum demiş bitirmiş..

Kendini daha fazla düşürmeden bence bırak peşini adamın..

Herşeyde bir hayır vardır..

cnm şu an sana kim ne dese boş geliyo...
hayatının anlamı o sanki... şimdi canın yanıyo, bundan sonraki haytını o olmadan düşünemiyosun bile ama inan bunlar geçici...
hem sana bişey söliyim mi, sen ona böyle ısrar ettikce, yalvarırcasına mesajlar attıkca, onun gözünde ki değerin de düşüyo...
istemiyorum diyorum, düş yakamdan diyorum, soğudum diyorum, o hala peşimde dolaşıyo, amma gurursuz kızmış diye düşünüyo....
istemiyorum mu dedi, o zaman eyvallah diceksin...
aşkından ölsen de artık seni istemiyorum diyen bi erkeğe yalvarmak, seni gurursuz yapmaktan ve onun g.tunu kaldırmaktan başka hiçbişeye yaramaz....

sen bu kadar etrafında dönersen adam döneceği varsa da dönmez bunalır kaçar, bırak sessiz kal,sana ulaşamasın hatta , kapa msn face merak etsin , sensizliği bi anlasın sesini mesajını özlesin kaç biraz yahu

Seninki aşk değil artık...
Sağlantılı kişilik bozukluğuna doğru gitmektesin, bilesin...
:19:

arkadaşlara katılıyorum
seni de çok iyi anlyıorum acın daha çok taze onsuz mutlu olamayacağını düşünüyorsun hayatnın tek anlamı o diyorsun ben de eskiden bunu yaşadım. sabahlara kadar aglardım yastığım sırılsıklam olurdu annem gelir bakardı ne kadar çok peçete varsa yerde o kadar çok ağlamışım diye yerdeki peçeteleri sayardı. inan bana geçiyor, uzun sürebilir ama geçer sende sana aşık ve böyle bi şekilde ayrılmayacağınız biri ile mutlu olacaksın şuan imkansız geliyor ama

şöyle düşün bu şekilde devam etseniz o seni mutlu edemicek şu anda çünkü sevmiyor istemiyor sadece zorlama ile olacak, o zaman yine mutsuz olup aglayacaksın çünkü istedigin ilişki olmayacak. eninde sonunda biriniz bıkana kadar sürecek yine bitecek. bi an önce kurtul boşver bırak, dışarı çık arkadaşlarınla gez eglen

farklı şehirlerde olmanın avantajını kullanıp unutmak için bir adım öndesin
diyeceksin ki aşk şehir ülke tanır mı?tanımza elbette ama bir nebze daha iyi oluyo farklı yerlerde olmak...
ne diyceğimi bilemiyorum .....adam açık açık kıvırmadan söylüyor işte hissetklerini .....ötesi var mı?

''Hattını değiştirmene gerek yok artık seni aramayacağım '' yaz ve peşinden gelen hiç bir mesaja , aramaya cevap verme . ( Muhtemelen ) olacakları seyret

Back
X