bir ayda iki kere yumurtlama mümkün mü

uydurukpirenses

''kun fe yekun''
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
360
203
53
37
Kızlar merhaba 35 günde bir regl oluyorum normalde gecen hafta yumurtlama günümdü ovlasyon testlerimde çift çizgiydi
degerlendiremedik tabi.. bugün öglen kasıklarımda batma bel agrılarım kötüleştim doktora gittim utrasonla baktı doktor ve yumurtlamıssın dedi : ne şimdi bu ozaman gecen haftaki neydi doktor yanılabilir mi acaba
bu arada reglime 4- 5 gün var yani kafamda deli sorular :)

yanıtın için çok sagol ancak dr tabiki daha iyi bilir kafama takılan reglime 4 kala yumurtlamak olabiliyorsa demekli hep yanlış takip ettim aynı seyi yasayanlar var mı diye yazdım acıkcası

ben 2 ay yumurtalik zamaninda agridan mahvoldum apandist patladi sandim gittim yumurtlamisin dedi catlamis dedi bende o gunleri degerlendirdim olmadi gecen gecen ay yumurtalik zamanimi es gectim gicik oldum ve hamileyim bu zamanlar bile sasiyor belki adet olacaksin belki de hamilesin onu da bilemeyiz

ben 2 ay yumurtalik zamaninda agridan mahvoldum apandist patladi sandim gittim yumurtlamisin dedi catlamis dedi bende o gunleri degerlendirdim olmadi gecen gecen ay yumurtalik zamanimi es gectim gicik oldum ve hamileyim bu zamanlar bile sasiyor belki adet olacaksin belki de hamilesin onu da bilemeyiz

aynen ya apandist sandımdı bebğini sağ sağlim kucsgona al inşallah

Hic sunu dusnmemissnz,ikiniz de dogru tahmin yapmis olablrsnz:)
normalde her ay 1 yumrta gelisir bu ay 2 yumurtalignz birer hafta arayla yumurta birakmis olablr :KK66:

yardımın için tsk ederim. bu ayı es gececegimden doktor küçük kistlerin var dedi reglim düzenli oluncada ilaç bile vermedi azda enfeksyon varmış regl 4 gün var sogan kürüne baslayamalı mıyım acaba

yardımın için tsk ederim. bu ayı es gececegimden doktor küçük kistlerin var dedi reglim düzenli oluncada ilaç bile vermedi azda enfeksyon varmış regl 4 gün var sogan kürüne baslayamalı mıyım acaba
zaten sogan kurune regl bitiminden itibaren baslaniyor. Yani yaklasik 10 gunun var. Vucudun kendi atamiyr gbiyse baslayablrsn bi zarari yok

yanıtın için çok sagol ancak dr tabiki daha iyi bilir kafama takılan reglime 4 kala yumurtlamak olabiliyorsa demekli hep yanlış takip ettim aynı seyi yasayanlar var mı diye yazdım acıkcası
Cnm olabiliyor bende inanmak istemiyorum ama bu ay üç gün kala bende yumurtlama oldu en azından ben testte öyle gördüm .tedavi olduğum sırada bir ay bende aynı senin gibi oldum testte çift çizğiyi gördüm Ve üç dört gün sonra doktora gittiğimde henüz çatlamamış yumoş vardı ama test mi beni yanılttı Yoksa iki defa mı yumurtlamış oldum hiç bilmiyorum ...

Belki cift yumurtladin yada gecen haftadan yumurtladin yumurtan catlamadi. Benim adet dongumde 35 gundu. Sogan kuru yaptim 15 gun hamile kalmadim ama gec yumurtlayinca bir zarar olmuyor . Adet bitmeden baslaniyorsa oyle basla . Yumurtlama problemin varsa incir havuc kuru yap . Onu saracoglu adet dongusu 30 ginun ustunde olanlarda yapabilir demisti. Prolaktin hormonun yuksekse yapilmiyor

Kızlar merhaba 35 günde bir regl oluyorum normalde gecen hafta yumurtlama günümdü ovlasyon testlerimde çift çizgiydi
degerlendiremedik tabi.. bugün öglen kasıklarımda batma bel agrılarım kötüleştim doktora gittim utrasonla baktı doktor ve yumurtlamıssın dedi : ne şimdi bu ozaman gecen haftaki neydi doktor yanılabilir mi acaba
Canim biyoloji ogretmeni var topic acmis sorulari cevapliyor ona sor istersen bi

Şimdi ayda 2 defa yumurtlama da olabiliyor fakat şöyle bir durum var.
Ovülasyon testinde çift çizgi olduğu zaman yumurtlama oldu anlamına gelmiyor.
Çift çizgi demek yumurta çatlayacak olgunluğa geldi demek.
Çift çizgiden sonraki gün hatta birkaç gün sonra da çatlayabilir o yumurta.
Sizde de muhakkak böyle bir durum oldu.

Bende bosey sormak istiyorum yu urtlamadan sonraki 23 gunun icndeyim hala adet olamadim adetim iki gun gecince kanda 0.100 cikti sizce hamile olma ihtimalim varmidir

O ay mı hamıle kaldın ? :)

Bende sizinle ayni durumu yasiyorum suan ben yumurtlama gunum gecmis diye bekliyordum doktor bugun korunmasiz iliski yasarsan gebe kalma ihtimalin yuksek dedi yasadim ve adetime 5 gun vardi simdi adetim 3 gun gecikti yumurtlama gunum kaymissa adetim demi gecikir acaba bende merak ediyorum yarinda olmazsam normal mi

Back
X