bir ayda iki kere yumurtlama mümkün mü

Bende sizinle ayni durumu yasiyorum suan ben yumurtlama gunum gecmis diye bekliyordum doktor bugun korunmasiz iliski yasarsan gebe kalma ihtimalin yuksek dedi yasadim ve adetime 5 gun vardi simdi adetim 3 gun gecikti yumurtlama gunum kaymissa adetim demi gecikir acaba bende merak ediyorum yarinda olmazsam normal mi
Adetinde kaymis olabilir baya zaman gecmis sonuc ne oldu acaba

Bırakmış olabilir derken anliyamadim

Ben ovurlasyon testi yaptım bu ay 13 14 15 yumurtlama dergerlendirdim gorunende çatlama da oldu ama 24 Kasım dayız ve bugün ovurlasyon testi yaptım tekrar yumurtlama var araştırmalarıma göre 2kiz gebelik olma şansını yakalana biliyormuş nadir mis

merhaba ,bir ayda iki kere yumurtlama mumkun mudur? Yukarıdada okudugum kadarı ıle yumurtlama gibi duruyor ama bılen bırıne sormak ıstedım.Ovulasyon testi yaptım ve adetıme ıkı gun kala çift çizgiyi gördüm bu gebe olabılecegın anlamına gelıyormus bende gebelık testı yaptım 6 gun onceden bellı olandan(Predictor) ama negatıf cıktı baska yaptım ona negatıf cıktı .ılk gun 1. si ertesı gunde ıkıncısı.Sizce yumurtlamamı gerceklesmıs.

Eklentiler

• 8655F7A4-E7E9-43F2-9077-2D4D4AE577C0.webp
    8655F7A4-E7E9-43F2-9077-2D4D4AE577C0.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_5347.webp
    IMG_5347.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 183
merhaba ,bir ayda iki kere yumurtlama mumkun mudur? Yukarıdada okudugum kadarı ıle yumurtlama gibi duruyor ama bılen bırıne sormak ıstedım.Ovulasyon testi yaptım ve adetıme ıkı gun kala çift çizgiyi gördüm bu gebe olabılecegın anlamına gelıyormus bende gebelık testı yaptım 6 gun onceden bellı olandan(Predictor) ama negatıf cıktı baska yaptım ona negatıf cıktı .ılk gun 1. si ertesı gunde ıkıncısı.Sizce yumurtlamamı gerceklesmıs.
ne oldu acaba sonrasında hamile kaldınız mı merak ettim

Back
X