• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ayda iki kez adet kanamasi

hasret25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
251
2
116
Almanya
merhabalar Aytun hanim,
benim bu ay adetim dörtgün normal geldi sonra kesildi ücgün sonra tekrar geldi ve bu ay tam onücgün adet gördüm ilk defa basima geliyor ben bes yillik evliyim iki cocugum var ve bir sene öncede spiral taktirdim ama spiral taktirdim taktiralida hic böyle birsey yasamamistim sizce neden kaynaklanabilir halada akintiyla birlikte kahverengimsi lekelenmeler oluyor bilgilendirirseniz sevinirim

merhabalar Aytun hanim,
benim bu ay adetim dörtgün normal geldi sonra kesildi ücgün sonra tekrar geldi ve bu ay tam onücgün adet gördüm ilk defa basima geliyor ben bes yillik evliyim iki cocugum var ve bir sene öncede spiral taktirdim ama spiral taktirdim taktiralida hic böyle birsey yasamamistim sizce neden kaynaklanabilir halada akintiyla birlikte kahverengimsi lekelenmeler oluyor bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba geçmiş olsun. mevsim dönümlerinde düzensizlikler kadınların derdi oluyor ama sizin bahsettiğiniz spiral varlığı biraz spirali suçlamamız gerektiğinden yana. belki yerinden kaymış olabilir, ya da yumurtalıklarda kist oluşumu olabilir. tavsiyem doktora gitmeniz ve ultrason muayenesi ile durmunuzun tespitinin yapılmasından yanadır. sevgiler.

Back