Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi ben de yaşadım sorun olmadı sadece adetim biraz gecikmişti o kadarKızlar bu ay ikinci kez ella almak zorunda kaldım biri başına gelen oldu mu sıkıntı olur mu acaba çok endişeliyim
Ella bir ayda iki kez alınabilir sıkıntı yaratmaz ama düzenli doğum kontrol yöntemi değildir unutmamak lazımKızlar bu ay ikinci kez ella almak zorunda kaldım biri başına gelen oldu mu sıkıntı olur mu acaba çok endişeliyim
Aynı şeyi ben de yaşadım sorun olmadı sadece adetim biraz gecikmişti o kadar
Çok iyi geldi bu yorumlar valla aklımda bin tane şey vardı rahatladım birazElla bir ayda iki kez alınabilir sıkıntı yaratmaz ama düzenli doğum kontrol yöntemi değildir unutmamak lazım
Ben de aynı ay içinde iki kere almak zorunda kalmıştım ne hamile kaldım ne de yan etki yaşadım merak etmeKızlar bu ay ikinci kez ella almak zorunda kaldım biri başına gelen oldu mu sıkıntı olur mu acaba çok endişeliyim
Ayda bir kez hatta yılda bir kez kullanılmalı maximum yılda 2 kez dedi doktor bana zaten ben hiç kullanmadım yeni evlendiğim zamanlar bi kaza olmasın diye sormuştum direk spiral taktırdımKızlar bu ay ikinci kez ella almak zorunda kaldım biri başına gelen oldu mu sıkıntı olur mu acaba çok endişeliyim
Ella hormon içermeyen bir ertesi gün hapı yumurtlamayı geciktirerek çalışır o yüzden içeriği oldukça güvenlidirBen de aynı ay içinde iki kere almak zorunda kalmıştım ne hamile kaldım ne de yan etki yaşadım merak etme![]()
Hormon içermediğini bilmiyordum çok iyiymiş onu duyunca da rahatladım açıkçasıElla hormon içermeyen bir ertesi gün hapı yumurtlamayı geciktirerek çalışır o yüzden içeriği oldukça güvenlidir
yılda 2 ya da 3 kez diye biliyorum . Benim 3 ay adetim gelmemişti daha da kullanmadımKızlar bu ay ikinci kez ella almak zorunda kaldım biri başına gelen oldu mu sıkıntı olur mu acaba çok endişeliyim
Aynı şekilde bende de olmuştu ben ertesigun.com sitesinden okumuştum baya aydınlatıcı bir site tavsiye ederimHormon içermediğini bilmiyordum çok iyiymiş onu duyunca da rahatladım açıkçası
Evet ertesigun.com çok iyi bir kaynak sık sorulan sorulara uzmanlar yanıt veriyor tavsiye ederim kesinlikleAynı şekilde bende de olmuştu ben ertesigun.com sitesinden okumuştum baya aydınlatıcı bir site tavsiye ederim
Aynı şekilde bende de olmuştu ben ertesigun.com sitesinden okumuştum baya aydınlatıcı bir site tavsiye ederim
Hemen girip bakıcam çünkü forum dışında güvenilir kaynaklara da ihtiyacım var böyle konulardaEvet ertesigun.com çok iyi bir kaynak sık sorulan sorulara uzmanlar yanıt veriyor tavsiye ederim kesinlikle
Rahim iç tabakasını geçici olarak değiştirmesi hormon dalgalanması yaratır. Oldukça güvenli diyemeyiz. Vücudu ani değişimlere olabildiğince sokmamız gerekir.Ella hormon içermeyen bir ertesi gün hapı yumurtlamayı geciktirerek çalışır o yüzden içeriği oldukça güvenlidir
Oyle bi guzelliyorsunuz ki konu sahibi haftada 2 icer artikElla hormon içermeyen bir ertesi gün hapı yumurtlamayı geciktirerek çalışır o yüzden içeriği oldukça güvenlidir