Ella kullanimi

rabiayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
177
19
28
27
Kızlar iyi geceler eşimle daha çocuk dusunmedigimiz için üç gün üst üste ilişkiye girdik ben ikinci gün yani 24 saat dolmadan Ella içtim ve şuan adertim iki gün gecikti önceki aydsds kullanmıştım ilacı sadcee bir gün geçmişti şuan iki gündür hiç belirti yok yani hamile olamam değil mi ayrıca belim.agriyor ve kasıklarım agyor sabah biraz bir silme bile değil kan oldu bir damlam.bilr denilmez.o kadar

Ella düzeni bozar. Çocukistemiyorsanız eşiniz korunsun ya da siz iğne ya da hap kullanın.

Kızlar iyi geceler eşimle daha çocuk dusunmedigimiz için üç gün üst üste ilişkiye girdik ben ikinci gün yani 24 saat dolmadan Ella içtim ve şuan adertim iki gün gecikti önceki aydsds kullanmıştım ilacı sadcee bir gün geçmişti şuan iki gündür hiç belirti yok yani hamile olamam değil mi ayrıca belim.agriyor ve kasıklarım agyor sabah biraz bir silme bile değil kan oldu bir damlam.bilr denilmez.o kadar
Doğru düzgün korunmak yerine her ilişkiden sonra sürekli ella mı içiyorsunuz ?

Zaten evet farkındayım ama deidgim gibj ağrılar sancılar var ama olmadım yani belkide ilaçtan gecikti bilmeme
Olabilir ama 3 gün üst üste ilişkinin 1 keresinde hap kullanmışsın geröi regl olmuşsun ama belli de olmaz sen en iyisi pazartesiye kadar regl olmazsan kan ver.

Olabilir ama 3 gün üst üste ilişkinin 1 keresinde hap kullanmışsın geröi regl olmuşsun ama belli de olmaz sen en iyisi pazartesiye kadar regl olmazsan kan ver
Cuma günü oldu cumartesi akşam oldu pazar Sabah oldu ve. Ben cumartesi günü sabah kullandım hapı xaten hapın süresi 72 saat değil mi yani bilmiyorum iki defa böyle birey yaşıyorum bir kez kullanmisti.oda bir gün geciktirdi

Cuma günü oldu cumartesi akşam oldu pazar Sabah oldu ve. Ben cumartesi günü sabah kullandım hapı xaten hapın süresi 72 saat değil mi yani bilmiyorum iki defa böyle birey yaşıyorum bir kez kullanmisti.oda bir gün geciktirdi
Hiç kullanmadım ama işte yumurta döllenmeye hazırsa hiç belli olmaz.

Yani iki ay üst üste ella içmeye değer mi bu çocuk düşünmeme olayı
Anlamıyorum cidden ben buradaki kafaları ya
Şeker gibi yutuveriyosunuz bi prezervatif takmak zor geliyo

Ella mi kullaniyorsun iki aydır.? Kullanmaya devam et çocuk istesen de olmayacak bu gidişle. Saçma sapan iş yapıyorsunuz, kim diyor Ella gebelik engeller diye de gidip gidip kullanıyor bu millet pes, ertesi gün hapları yumurtlamayı geciktirir, yumurtlama dönemindeysen yumurta varsa bı halta yaramaz hormonal dengesizlik yaratmak dışında tabii, çocuk istemiyorsan korun, Ella mella içip durma, şakası yok bunların.

Son düzenleme:
Bu haplar o kadar kolay alinmamali ben bi defa mecbur almak zorunda kaldım acayip vücudum ve hormonlarım sarsıldı üstelik eşimle korunmamiza rağmen ya acaba şüphesi için almak zorunda kaldım ve etkisini uzun süre fark ettim siz üst üste 2 ay almışsınız Ya benim bünye anormal ya siz çok dayanıklısiniz kendinize bunu yapmayın hiç olmazsa tüylenme problemi yaşarsınız ve bu çok can sıkıcı durum bir kadın için erkeklere birsey olmuyor olan her zaman ki gibi yine kadina oluyor gelelim sorunuza hamile degilsinizdir büyük ihtimalle adet gecikmesi yasiyorsunuz ve birkaç güne adet olmazsanız test yapin negatif çıkarsa da sogan kürüne başlayın adetinizi gelmesine baya yardımcı olur.Allahin izniyle insAllah

Yani iki ay üst üste ella içmeye değer mi bu çocuk düşünmeme olayı
Anlamıyorum cidden ben buradaki kafaları ya
Şeker gibi yutuveriyosunuz bi prezervatif takmak zor geliyo
Kelimeleriniz sakince seçmek varken neden bu kadar ağır anlamış değilim zaten bir gebelik düşünmüyorum ayrıca rahimle ilgili bir sorunum ve rahatsızlığın olduğu için normalden zaten kullanıyorum ilaç ama Ella değil bir kere mecbur kullanmak zorunda kaldım olan bu yani bu kadar sert çıkmak nedir

Bu haplar o kadar kolay alinmamali ben bi defa mecbur almak zorunda kaldım acayip vücudum ve hormonlarım sarsıldı üstelik eşimle korunmamiza rağmen ya acaba şüphesi için almak zorunda kaldım ve etkisini uzun süre fark ettim siz üst üste 2 ay almışsınız Ya benim bünye anormal ya siz çok dayanıklısiniz kendinize bunu yapmayın hiç olmazsa tüylenme problemi yaşarsınız ve bu çok can sıkıcı durum bir kadın için erkeklere birsey olmuyor olan her zaman ki gibi yine kadina oluyor gelelim sorunuza hamile degilsinizdir büyük ihtimalle adet gecikmesi yasiyorsunuz ve birkaç güne adet olmazsanız test yapin negatif çıkarsa da sogan kürüne başlayın adetinizi gelmesine baya yardımcı olur.Allahin izniyle insAllah
Teşekkür ederim muylaka denicem agrladim var normalde düşük yaptım üç kez ve üstüne dediğim gibi hamilelik düşünmüyorum korunuyorduk zaten eşim korunuor normalden bir defa mecbur kaldık ve kullanım oldu ve ağrılarım var bel ağrısı falan ama hala adet olmadım belkide düzensiz olucam bilmiyorum yada geciktiruyorydur

Teşekkür ederim muylaka denicem agrladim var normalde düşük yaptım üç kez ve üstüne dediğim gibi hamilelik düşünmüyorum korunuyorduk zaten eşim korunuor normalden bir defa mecbur kaldık ve kullanım oldu ve ağrılarım var bel ağrısı falan ama hala adet olmadım belkide düzensiz olucam bilmiyorum yada geciktiruyorydur
Düzgün korunmayi becerin ya bu ne Allah aşkına siz bunca kötülüğü kendinize ve vücudunuza nasıl yapıp reva görüyorsunuz o her bir dusuk kadının vücudunda doğum yapmış gibi hormonları sarsıyor size nacizane tavsiyem sogan kürünü mutlaka uygulayın ve doktor kontrolünde vücudunuza hangi korunma şekli uygunsa onu uygulayın böyle Ella işlerine kalkışmayın.

Back
X