• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIR AYDIR LEKELENME

Pkolu_anneadayi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2018
1.865
1.129
133
28
Kızlar merhaba bır aydır hem asırı bır streslı dönemden gecıyorum hemde bir aydır her gün lekelenmem oluyor bır günlük pedi doldurmayacak kadar Google kanser vs deyınce korktum basına gelen varmı dpgum kontrol kapıda kullanıyorum bu arada

Kızlar merhaba bır aydır hem asırı bır streslı dönemden gecıyorum hemde bir aydır her gün lekelenmem oluyor bır günlük pedi doldurmayacak kadar Google kanser vs deyınce korktum basına gelen varmı dpgum kontrol kapıda kullanıyorum bu arada
Merhaba, bence iyi bir jinekoloğa gidin muayene etsin

doğum kontrol hapı kullanıyorsanız ilk bir kaç ay lekelenme oluyor kanser dışında bir polip vs olabiiliyor doktora görünüp en yakın zaman da tanı alsanız daha iyi hem stresli döneminizde varsa birşey dahaa da etkilemesin sizi erken tanı hayat kurtarır

Back
X