Bir aylık bebeğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi eva_a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eva_a

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
3
0
1
19
:bebeğim bir aylık olunca
memeyi istemiyor
5 daka emiyor sonra ağlamaya başlıyor
memeyi tutup bırakıyor.
gazını çıkartıyorum ama yine de içmiyor.
gece böyle değil ama,gece içiyor
ama gündüz hiç güzel içmiyor.
moralim çok bozuk
sizde oldu mu boyle
boyle olan var mi
napicam bilmiyorum
hastanede de gittim
gazi var dediler
cikardilar ,gaz için damla verdiler
zaten bende evde çıkartıyorum
bilmiyorum... bebeğim ağlıyor bende ağlıyorum

Gaz damlaları var . Hepsinden deneyin . Herkesde aynı gaz damlası ise yaramiyor. Sizde yemeklerinizden kimyon atın mutlaka . Hatta kimyon tohumu var aktarlarda çay yapıp içebilirsiniz. Bir çay kasigi bebegede vermistim ben. Gaz damlasi nurse harvey kullandım ise yaramıştı sakinlestirmisti. Tam 1 aylık olduğunda çığlık kıyamet birden ağlardı. Geçirdi o krizleri. Emzirme sürelerini uzatmaya çalışın . Pozisyon degisin yatarak emzirin yada üstüne eğilerek yada ayakta pispişlayarak anne karnı sesi,yağmış şu sesi acabilriisniz ,beyaz gürültü yada . Kilo alımını etkilemedi mi bu kısa emzirmeler. E eva_a

Reflü de olabilir kusuyor mu ? Bizimki küsmüyordu ama sessiz reflü vardı ağzına gelip yutuyordu o yüzden memede durmak istemiyordu bıraktı zaten benimki 40 gün zorla emdi ama yani reflü açısından da bir değerlendirsin doktorunuz ona göre bitkisel ilaç var onunla rahatlayabilir

sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi? emerken tıkanıyor mu bazen? veya yoğun kusması var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…