Bir aylık bebeğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi eva_a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eva_a

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
3
0
1
19
:bebeğim bir aylık olunca
memeyi istemiyor
5 daka emiyor sonra ağlamaya başlıyor
memeyi tutup bırakıyor.
gazını çıkartıyorum ama yine de içmiyor.
gece böyle değil ama,gece içiyor
ama gündüz hiç güzel içmiyor.
moralim çok bozuk ☹️🥺🥺
sizde oldu mu boyle
boyle olan var mi
napicam bilmiyorum
hastanede de gittim
gazi var dediler
cikardilar ,gaz için damla verdiler
zaten bende evde çıkartıyorum
bilmiyorum... bebeğim ağlıyor bende ağlıyorum 🥺🥺🥺

Gaz damlaları var . Hepsinden deneyin . Herkesde aynı gaz damlası ise yaramiyor. Sizde yemeklerinizden kimyon atın mutlaka . Hatta kimyon tohumu var aktarlarda çay yapıp içebilirsiniz. Bir çay kasigi bebegede vermistim ben. Gaz damlasi nurse harvey kullandım ise yaramıştı sakinlestirmisti. Tam 1 aylık olduğunda çığlık kıyamet birden ağlardı. Geçirdi o krizleri. Emzirme sürelerini uzatmaya çalışın . Pozisyon degisin yatarak emzirin yada üstüne eğilerek yada ayakta pispişlayarak anne karnı sesi,yağmış şu sesi acabilriisniz ,beyaz gürültü yada . Kilo alımını etkilemedi mi bu kısa emzirmeler. E eva_a

Gaz damlaları var . Hepsinden deneyin . Herkesde aynı gaz damlası ise yaramiyor. Sizde yemeklerinizden kimyon atın mutlaka . Hatta kimyon tohumu var aktarlarda çay yapıp içebilirsiniz. Bir çay kasigi bebegede vermistim ben. Gaz damlasi nurse harvey kullandım ise yaramıştı sakinlestirmisti. Tam 1 aylık olduğunda çığlık kıyamet birden ağlardı. Geçirdi o krizleri. Emzirme sürelerini uzatmaya çalışın . Pozisyon degisin yatarak emzirin yada üstüne eğilerek yada ayakta pispişlayarak anne karnı sesi,yağmış şu sesi acabilriisniz ,beyaz gürültü yada . Kilo alımını etkilemedi mi bu kısa emzirmeler. E eva_a

Back
X