• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir aylık koca çıktı gitti delircem

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
kayinvalide oglunu deli gibi kiskanip neymis evlenmesini kabul edememis ya naz ya caz yapiyo. eve gelmis kapiya mektup birakmis falan.evlerine gidicektik dun ne dedilerse çocuğa eşim gitmicez dedi evde konuşalım dedi iki karış surat gitti yattı anlatmadi sabah erkenden kalktı yine surat bozuk ben kaçtım dedi ben de gece kaciyon gündüz kaciyosun nereye kadar gitceksin bakalım dedim kavga etmekten kaciyorum dedi ii git hadi dedim bi sus be dedi kapiyi carptim gitti. Anasi danasi ne diyosa karı beni yonetmek her şeyin icinde olmak istiyo ayirmaya da cok uğraştı nisanliyken. Simdi esim eve gelince kusluge devam mı edeyim? bu sefer anası tarafina yonelir diye korkuyorum yoksa bisi olmamış gibi ii davranip nasıl karsilayim? evde kös kös oturdum kaldım nasıl karsilasyacagimi napcagimi bilmiyorum kizlar :(

kayinvalide oglunu deli gibi kiskanip neymis evlenmesini kabul edememis ya naz ya caz yapiyo. eve gelmis kapiya mektup birakmis falan.evlerine gidicektik dun ne dedilerse çocuğa eşim gitmicez dedi evde konuşalım dedi iki karış surat gitti yattı anlatmadi sabah erkenden kalktı yine surat bozuk ben kaçtım dedi ben de gece kaciyon gündüz kaciyosun nereye kadar gitceksin bakalım dedim kavga etmekten kaciyorum dedi ii git hadi dedim bi sus be dedi kapiyi carptim gitti. Anasi danasi ne diyosa karı beni yonetmek her şeyin icinde olmak istiyo ayirmaya da cok uğraştı nisanliyken. Simdi esim eve gelince kusluge devam mı edeyim? bu sefer anası tarafina yonelir diye korkuyorum yoksa bisi olmamış gibi ii davranip nasıl karsilayim? evde kös kös oturdum kaldım nasıl karsilasyacagimi napcagimi bilmiyorum kizlar :(

Canım daha çok yeni evliliğiniz, ilk zamanlar böyle sorunlar olması cok normal o yüzden hiç moralini bozma, canını sıkma hepsi geçecek inşallah:34: Aslında ben biraz erkeğin alttan alması, kadının surundurmesi taraftarıyım ama :27: suan evliliğiniz çok yeni, eğer küslüğü devam ettirirsen annesini de haklı çıkarmış olcaksın ve hem kendinden hem evlilikten soğutacaksın. Benim fikrim: Su durumda biraz geri adım at, iyi davran, annesinin eline koz verme. Erkeklerin aile kurduklarını anlamaları biraz uzun sürüyor o zamana kadar fedakarlık yap ama sonra acısını çıkar kuzum:52::52:

eşinle uzun uzun hiç kimseye hakaret etmeden kötülemeden konuş.senin iyi niyetini anlaması lazım.bir nevi oyun oyanayacaksın.yoksa bağırıp çağırıp kavga etmesi çok kolay, o zaten annesinin oğlu, kadın iyi de olsa kötü de olsa ondan geçemez ama mesafe koyar..ama senin gerçekten eşin yoldaşın olmasını istiyorsan mantığını çok iyi kullanman lazım.

[B]siz bayağı erken başlamışsınız kavgalara üzüldüm.. annesini ne kadar kötülersen o kadar onlara yönelir. kendimden örnek vereyim. biz kaynanamla 8 ay aynı evde oturduk ama kaynanam bana öyle böyle yapmadı eski konularımı oku anlarsın. en sonunda saçsaça başbaşa girdik ayrıldık evden. o halde bile 3 ay sonra evime geldi. ne surat astım ne tersledim hiçbirşey olmamış gibi davrandım. eşim annesinin huyunu bildiğinden hayatta görüşmez bayramda kandilde bile benim zorumla arar. ama kazanan ben oldum sonuçta. bence sende bir şey yok gibi davran eşin gelince surat asma annesini asla kötüleme ne kadar kötü olsa bile annesi dediğim gibi daha çok yenisiniz.[/B]

böyle anasına dıdısına bakarsanız daha çok kavga edersınız tatlı dille bazı konuları halledebılırsınız bence kı daha yenı evlısınız ılk aydan bukdr tartısma ıyı degıl kavga etmekten kaçıyormuş çok şaşırdım gel otur canım neden kavga edelım dıyıpte eşinizle tatlı dılle konuşabılır sorunlarınızı halledebılırsınız böyle gıderse temellerınız hıc ıyı olmaz benden söylemesı

Siz daha bir ay evlisiniz durun bakalım şimdiden kaynanaya gardınızı alıp eşinize kötülersiniz naz yapıyor caz yapıyor ayırmaya çalışıyor çekemiyor derseniz sürekli onun yüzünden olay çıkarsa adam evde de huzur bulamaz çeker gider tabi. Daha 1 ay cicim ayları yani. Güzellikle oturun konuşun ne derdiniz varsa anlatın ne yaptı kadın şimdi size evlenir evlenmez ben onu anlamadım tamam istemmiş filan ama siz bir adım atın bakalım kendinizi tanıtmaya çalışın çağırın evinize, onlara gidin hatta eşinize yapma böyle gidelim bakalım diye söyle yapıcı ol yıkıcı değil eşinde arada kalıyor böyle. Bnece erken başlamışsınız sabredin biraz burada hitabetin de hiç hiç hoş değil kaynanana karşı ön yargılısın direkt olayı kapatmışsın ama böyle en büyük kötülüğü evliliğine yaparsın eşin senin iyi niyetini görürse ve rahatsız olduğun şeyleri güzellikle kötülemeden arayıı soğutmadan eşine anlatırsan onun seni anlaması yeter siz birbirinizi seviyorsanız kimse ayıramaz. Ama eşinin de annesini atmasını görüşmemesini bekleme senin hakkında bir şey dediyse güzellikle sor.

Evliliğin ilk zannları hep oluyo bene bunlar.benim görümcem liseden beri yakın arkadasım kv ve kp ile cokmiyi anlaşırım eskiden beri hata kv cok istedi evlenmemizi esim de bana deli gibi asiktir. Ama bunlara ragmen esimle cok kavgamoz oldu ilk zaman yok sunu yaptın bunu yapmadım falan. Bende hep lafa laf söyleyip halletmeye çalıştım olmadı. En son akısına bıraktım simdi o kadar iyi ki durumumuz benim fikirlerime cok saygılı artık. Bene erkekler evlenince bi müddet alışma sürecine giriyo. Ben senin yerinde olsam aksama süslenirim cilve yaparım kocama. Yatakta yanında sen varsın bir sıfır öndesin akıllı ol ;)

1 ay çok kısa bir zaman dili mi sizin cicim ayında olmanız gerekirdi. eşiniz uyum sorunu yaşıyor olabilir. kimisi yansıtır kimisi yansıtmaz seninki sansıtan cinsten karşılıklı oturup saygı çerçevesinde konuşmanız gerekiyor. 3. şahısları evliliğinizden uzak tutun:44:

siz çok erken başlamıssınız canım ya kimsenin evliliği dört dörtlük değil herkeste sorun tartışma kavga olur yok diyen yalan atar bence :34: benim anlayamadığım bu kayınvalııdeler ne hakla istemezler ya istemiyorsan bile git kocan ile paylaş bu durumları olmadı oğluna söyle evlenmeden önce ama,eğer oglun hala vazgecmıyor karısını seviyor hayatını birleştirmek istiyorsa sanada susup oturmak kalır bu saatten sonra verdiğin huzursuzluk ve insanları üzmek ne kadar doğru hadi seni geçtim kendi evladının mutluluğunu huzurunu bozmak tan başka birşeye yaramaz, ezdirme kendini canım ben erkeğin alttan alması taraftarıyım umarım bu ufak sorunları halledersiniz kısa sürede.:16:

bencede surat yapma asla canim daha cok yenisiniz.annesinin huyunu bilse bile hem sana belli etmez annesini yeni karisina kötülemez hemde kendi de bocaliyodur su an
ama senden mutluluk duysun eve geldigi zaman huzuru senin oldugun evde bulsun ki seve seve senin yanina kendi evine gelsin.
böylece karisiyla annesinin yerini ayirt etmeye baslar.
erkekler cok fazla sikmaya gelmez canim ,hakli olan tarafta degil mutlu oldugu tarafta kalmayi seciyolar
annesi hakkinda cok yorum yapma bence kendi görsün gercekleri. sen sürekli söyledigin zaman senin söylediklerin yani kadinin sürekli ayni konu hakkinda ki annesi hakkinda vidi vidi etmesine gelemez erkek milleti sikilirlar gücü de annesine degil sana yeter sakin unutma

ah şu evliliğin ilk aylarıııı...
cicim ayı diyolar bi de..
aksine en lanet zamanlar...
akşam gelince güzelce al karşına konuş...
anlamaz tabi daha bu konuşmaları defalarcaaa yapacaksın ona hazır ol...
zamanla oturur...

Hicbir sey anlasilmiyor ki dogru duzgun.
K.valide mektup mu birakmis?
Konu sahibinin esi cikip ise gitmis herhalde o arada konu sahibi kapiyi carpmis, niye?
Niye deliriyor konu sahibi?
Hepiniz erken baslamissiniz demissiniz de neye baslamislar ya huuu :)

Evinde huzurlu olmalı insan..
Ben bunu bilir bunu söylerim
Kapıyı kapatınca kayınvalideymiş, iş stresiymiş vız gelip tırıs gitmeli.
Siz daha 1 ayda bu kadar olayı nasıl yaşadınız enteresan

Aynı benim babaannem babamda eve 5karış suratla gelirdi doldururlar annemle tartışırlardı, şimdi herkes çok iyi babaannem 80yaşına geldi son 5yıldır annemle çok iyiler olan bizim çocukluğumuzda boşuna üzüldüğümüze oldu yani annem krizi yönetemedi babam akıllı olmadı babaannemde hırslarını engelleyemedi sen eşinin yanında ol

Siderolites

Bu işin sonunda pek hayır göremiyorum ben :31:
Kv mektupta ne yazmış ki?
Böyle adamlar madem anasıyla eşini idare edemicek neden evlenir acaba ???

bence sen önce eşinden neler olduğunu öğren ne demişler ne olmuş onu bir sor..
ama bağırmadan tartışmadan sadece oturun ve konuşun birbirinizi dinleyin..

bide kayınvalidene karı demen hiç hoş değil ne olursa olsun eşinin annesi üslubun hiç hoş değil..

Hicbir sey anlasilmiyor ki dogru duzgun.
K.valide mektup mu birakmis?
Konu sahibinin esi cikip ise gitmis herhalde o arada konu sahibi kapiyi carpmis, niye?
Niye deliriyor konu sahibi?
Hepiniz erken baslamissiniz demissiniz de neye baslamislar ya huuu :)
Ben konu sahibi olarak sana izah edeyim evet kapiya zarf bırakmış evde biz yokken eşim sakladı ama ben gizlice okudum ümit bey musaitseniz gelebilirmisin bana demis (sebahat hanim ki esimin ananesi olur ) aramanizi bekliyor demiş gibi gibi gayet tavır dolu resmi bi yazı. Bunu yapmak yerine arayabilir beni ya da oğlunu neyse.dun de esim annesiyle 3 4 kez telde konusuyor ne konustularsa planlar iptal oluyor esim surat iki karis konusmuyo benimle. Esim avukat ise gitmedi yeni ofis aciyor biz ist.dan memlekete.donup evlenip yerlestik 1 temmuzda bi baska avukatla basliycak ise.sabah ve dün gece benimle hic konusmayip surat ve tavır yapıp anlamadigim sekilde sabahin 8inde giyinip çıktığını gorunce kapida tutamadim kendimi nereye gidiyosun dedim kavga etmekten kaciyorum deyince ii git bakalım nereye kadar kacicaksin git dedim kapiyi carptim ki o merdivenden iniyodu bile.. yeni evliyim neler dönüyor bilmiyorum eşim bana tavır yapıp evden cikiyo konu sahibi buna deliriyo belirsizlige oyle kalakaldim anlatabildim mi? Burda herkes anladı da sen niye anlamadin ki kavga ve tartismalara erken baslamissiniz diyorlar

valla hayatım ben on yıllık evliyim. bence eve geldiğinde gayet güleryüzlü davran güzel bir yemek belki bir yürüyüş bir film birlikte uzanarak kanepeye yanında mısır fln.

küslük evliliği öldürür bana göre. sana sus be demesi hoş değil bu kadar yeni evliyken. duymamazlıktan gel şimdilik . bir daha olursa ben dilini kullanarak eşin sakinken ona anlat sana karşı nazik olması gerktiğini

bence eşin dolduruşa geliyor. işin zor . Allah mutluluğunuzu bozmasın. bir sürekli El Kahhar de

Ben konu sahibi olarak sana izah edeyim evet kapiya zarf bırakmış evde biz yokken eşim sakladı ama ben gizlice okudum ümit bey musaitseniz gelebilirmisin bana demis (sebahat hanim ki esimin ananesi olur ) aramanizi bekliyor demiş gibi gibi gayet tavır dolu resmi bi yazı. Bunu yapmak yerine arayabilir beni ya da oğlunu neyse.dun de esim annesiyle 3 4 kez telde konusuyor ne konustularsa planlar iptal oluyor esim surat iki karis konusmuyo benimle. Esim avukat ise gitmedi yeni ofis aciyor biz ist.dan memlekete.donup evlenip yerlestik 1 temmuzda bi baska avukatla basliycak ise.sabah ve dün gece benimle hic konusmayip surat ve tavır yapıp anlamadigim sekilde sabahin 8inde giyinip çıktığını gorunce kapida tutamadim kendimi nereye gidiyosun dedim kavga etmekten kaciyorum deyince ii git bakalım nereye kadar kacicaksin git dedim kapiyi carptim ki o merdivenden iniyodu bile.. yeni evliyim neler dönüyor bilmiyorum eşim bana tavır yapıp evden cikiyo konu sahibi buna deliriyo belirsizlige oyle kalakaldim anlatabildim mi? Burda herkes anladı da sen niye anlamadin ki kavga ve tartismalara erken baslamissiniz diyorlar

Kavga ve sorunlar olduğu belli ama ayrıntıları ben de anlayamadım ne yazık ki. Yani mektupta yazılanlarla sizin ne ilginiz var ki eşiniz size tavır almış, net değil...

Son düzenleme:
Back
X