Belki beninkide bulmuştur birini ama bulsada su aşamada gelip geçici olacagini düşünüyorum evet sevmiştir güzel zamanlarimiz oldu farklı illerdeydik çok emek verdik her hafta geldi gitti emek coktu bunlar yalan olamaz ama sonuca bakunca akil almiyir işte ha birşey daha 2 yil önce benden ayrilan biri vardi bu kadar sarsmamisti beni ama sonuç olarak benden küçük diye beni birakmisti brnimkinden ayrilir ayrilmaz msj yazmaya basladu ne hikmetse nasil tesadufse dunde tekrar baslayalim dedi bir sans daha dedi herşeyi unutturacam dedi neden boyle olurki zamanında beni üzmüştü dun carsida alışveriş yaparken 1 saate yakin sokaklarda bekledi ben istemedim kendi bekledi içimden dedim zamaninda sende çektirdin haline bak acaba onuda öyle gorurmuyumki dedimbazen büyü bozuluyor işte maalesef neden? Niçin? Akıl almıyor ama bir şeyler oluyor ve gidiyorlar. Ama eminim beraber olduğunuz zamanlarda o da seni sevmiştir, yalanmış diye düşünme dediğim gibi bitmemiş bir şeyse gelir. Ama onda bittiyse mümkün değil gelmiyorlar maalesef. Örnek ben, şuan hayatında başka biri var ilk duyduğumda yaşadığım acıyı tarif edemem ama insanoğlu zamanla her şeye alışıyor, onsuzluğa alışıyorsun, başka bir kadının varlığına alışıyorsun ve ne acıdır kiii seve seve unutmak zorunda kalıyorsun, unutmak buysa eğer![]()