• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Nickianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
361
650
103
31
Şuan ellerim titriyor yazarken yanlış yazarsan Kusura bakmayın bulunduğumuz ilçe bir babanın kızına tecavüz iddiasıyla çalkalaniyor iddia diyorum çünkü ben bile inanmak istemiyorum kızına 1 yıldan beri tecavuz ediyormuş silah zoruyla kizcagiz en sonunda dayanamayıp polise şikayet etmiş karakolun önü yıkılıyor şu anda millet linç edecek eline gecirse babaya da guvenemiceksek kime güvenilir bilemiyorum :KK61:akşamdan beri nesef alamıyorum yemek bile yemedi aglamaktayim o kizcagiz ne yapiyordur onu sağ çıkarırsanız beni oldurun diye haykiriyomus canın benim belimde bir kızım niye bu kadar kirlendi bu dünya nefret ediyorum odamda aynı ilçeyi dahi paylaşmaktan umarım başım belaya girmez hiç bi şekilde isim felan vermedim içimi dökmek istedim no olur beni yargılamanın kötü yorum yapmayın benimde kızım var idam istiyorum artik yeter

Hergün böyle bir haber duymaktan bıktık tabi ki de şu an kesin bir bilgim yok bu konu da yani olayın dogrulugu ile ilgili ama artık kimsenin kimseye guvenmedigi bir devir de yaşıyoruz

Artik herseye de inanamıyorum .Degisik bir ruh halindeyim .
Psikopat bir cocuk herkese iftira atabilir .Dogru da olabilir .
Ortalik manyak dolu.
Idam gelsin arada sucsuz giden olursa napicaz bilmiyorum .
Kimyasal hadimada guvenmiyorum adam gider bulur onun çaresini ćünkü beyin ruh sapık.

Artik herseye de inanamıyorum .Degisik bir ruh halindeyim .
Psikopat bir cocuk herkese iftira atabilir .Dogru da olabilir .
Ortalik manyak dolu.
Idam gelsin arada sucsuz giden olursa napicaz bilmiyorum .
Kimyasal hadimada guvenmiyorum adam gider bulur onun çaresini ćünkü beyin ruh sapık.
Doğru malesef adam aynile zamanda bir komşunun silah zoruyla tecavüz etmiş

bir baba öz evladını arzulamaz diye düşünen tarafım

Babası tarafından defalarca tecavüze uğrayıp, dövülerek öldürülen Mustafa Diker'in davasına bakan hakim de buna başta inanmakta tereddüt etmiş olacak ki "Bir babanın öz oğluna nefsinin nasıl kabardığını aklım almıyor!" demişti.

Kız değil bakın, erkek çocuk ve öz babası.
Bu örneği de bilerek başta verdim; cinsiyeti özü hiçbir şeyi yok bu sapıklığın diye.
Siz neye istinaden böyle düşündünüz?

Back
X