bir bahane lazım

deniz54321

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
131
176
23
39
kızlar benim bir arkadaşım var, yakın sayılırız liseden beri görüşüyoruz. temmuz da düğünü var ve ikimiz oldukça uzak şehirlerde yaşıyoruz. benim düğüne gidiş geliş uçak biletim orada otel masrafım hediyem vs.1000- 1500 lirayı bulacak. şu an bu parayı buraya harcamak istemiyorum, kendisine de maddiyatı bahane etmek istemiyorum. Açıkçası ufakta bir kırgınlığım var içimden de gelmiyor. şimdi ben nasıl bir bahane bulmalıyım sizce? bir de düğüne gitmezsem hediyesini nasıl yapayım, göndermek ayıp mı olur? altın düşünüyorum. bana bir akıl verin. aslında bir küçük ev aleti de alabilirim internetten alıp gönderebilirim. tost mak. kahve mak. vs ama altın mı taksam bilemedim.

ortak giden bir arkadaşına altın parasını ver alsın.
emin ol onun derdi altındır:)
bahane bulamadım ama...

giden bi tanıdıktan altın gönderin. +1

özellikle gelemeyeceğinizi bildirmenizi gerektirecek kadar sık görüşmüyosanız bişey söylemeyin. düğün sonrası tebrik için ararsınız. çalışıyorsanız işi bahane edin.

kızlar benim bir arkadaşım var, yakın sayılırız liseden beri görüşüyoruz. temmuz da düğünü var ve ikimiz oldukça uzak şehirlerde yaşıyoruz. benim düğüne gidiş geliş uçak biletim orada otel masrafım hediyem vs.1000- 1500 lirayı bulacak. şu an bu parayı buraya harcamak istemiyorum, kendisine de maddiyatı bahane etmek istemiyorum. Açıkçası ufakta bir kırgınlığım var içimden de gelmiyor. şimdi ben nasıl bir bahane bulmalıyım sizce? bir de düğüne gitmezsem hediyesini nasıl yapayım, göndermek ayıp mı olur? altın düşünüyorum. bana bir akıl verin. aslında bir küçük ev aleti de alabilirim internetten alıp gönderebilirim. tost mak. kahve mak. vs ama altın mı taksam bilemedim.

Gerçekten değecek biriyse zaten gitmelisin. Ama bu konuda tereddütlerin varsa ki var gitme zaten. Çünkü zamanla hiçbir anlamı kalmıyor tek taraflı çabaların. Ancak düğüne gitme ihtimalini düşünüyorsa aranızdaki ilişki küçük bir kırgınlığı kaldıracak kadar gibi görünüyor??

ortak giden bir arkadaşına altın parasını ver alsın.
emin ol onun derdi altındır:)
bahane bulamadım ama...

giden bi tanıdıktan altın gönderin. +1

özellikle gelemeyeceğinizi bildirmenizi gerektirecek kadar sık görüşmüyosanız bişey söylemeyin. düğün sonrası tebrik için ararsınız. çalışıyorsanız işi bahane edin.

düğüne gidecek ortak bir arkadaşımız da yok aslında. düğün damadın memleketinde olacak ama arkadaşımla düğünden önce görüşebilme ihtimalim var o zaman mı versem hediyesini

Siz evliyseniz o geldiyse kesinlikle gitmelisin
Ama bekarsan ve sık sık görüşmediğin biriyse internetten ev hediyesi yollayabilirsin. Bahane bulma kısmı bence sorun değil,bir sürü bahane var

Gerçekten değecek biriyse zaten gitmelisin. Ama bu konuda tereddütlerin varsa ki var gitme zaten. Çünkü zamanla hiçbir anlamı kalmıyor tek taraflı çabaların. Ancak düğüne gitme ihtimalini düşünüyorsa aranızdaki ilişki küçük bir kırgınlığı kaldıracak kadar gibi görünüyor??
çok da değecek değil aslında. o benim için yapmazdı mesela.

Siz evliyseniz o geldiyse kesinlikle gitmelisin
Ama bekarsan ve sık sık görüşmediğin biriyse internetten ev hediyesi yollayabilirsin. Bahane bulma kısmı bence sorun değil,bir sürü bahane var
benim iki düğünüm oldu. birine geldi çünkü memlekette oldu yani onunda yaşadığı şehirde ama eşimin memleketindeki düğüne gelmedi zaten bende kimseye ısrar etmedim kimseyi zora sokmak istemedim.
o bir sürü bahaneden birkaçını söyleyiversen. çünkü aklıma hiçbir şey gelmiyor.

çok da değecek değil aslında. o benim için yapmazdı mesela.

O senin için yapmazsa o zaman sen de yapma.

İnternetten bir ev aleti alıp gönderebilirsin. Bahane de uydurmana gerek yok. Doğru her zaman daha mantıklı gelir. Yolun çok uzak olduğunu kalben yanında olduğunu, yollarınızın mutlak kesişip bir araya geleceğinizi söyleyebilirsin.

en yakın arkadaşının düğünü olsa tamam da öyle bi durum da yok. görüşme ihtimalin varsa o zaman ver önceden.

benim iki düğünüm oldu. birine geldi çünkü memlekette oldu yani onunda yaşadığı şehirde ama eşimin memleketindeki düğüne gelmedi zaten bende kimseye ısrar etmedim kimseyi zora sokmak istemedim.
o bir sürü bahaneden birkaçını söyleyiversen. çünkü aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Ama o zaman sen de gitmelisin, bekler seni. Takı taktıysa sen de götürmelisin. Ben mesela öyle şeylere çok önem veririm,düğününe gittiğim birisi benim düğünüme gelmezse silerim yani o derece.

offfff benim de bir arkadaşımın düğünü var 2 ay sonra
ben de türlü sebeplerden gitmek istemiyorum, hem de hiç
üstelik bulunduğum şehirde maalesef
bana da çok okkalı bir bahane lazım
hediye kısmı mühim değil, orasını hallederim

Ama o zaman sen de gitmelisin, bekler seni. Takı taktıysa sen de götürmelisin. Ben mesela öyle şeylere çok önem veririm,düğününe gittiğim birisi benim düğünüme gelmezse silerim yani o derece.
takı taktı bende kesinlikle ona takıcam o konuda sıkıntı yok ama o onun yaşadığı şehirdeki düğünüme geldi.

offfff benim de bir arkadaşımın düğünü var 2 ay sonra
ben de türlü sebeplerden gitmek istemiyorum, hem de hiç
üstelik bulunduğum şehirde maalesef
bana da çok okkalı bir bahane lazım
hediye kısmı mühim değil, orasını hallederim
bir bahane bulursan bana da söyle

Gitmene hiç gerek yokmuş gibi geldi bana, bahane üretmek için birkaç şeye ihtiyacımız var, çalışıyor musun,evli misin Çocukların var mı Eğer Bunları söylersen makul bir bahane bulabiliriz belki

Gitmene hiç gerek yokmuş gibi geldi bana, bahane üretmek için birkaç şeye ihtiyacımız var, çalışıyor musun,evli misin Çocukların var mı Eğer Bunları söylersen makul bir bahane bulabiliriz belki
çalışıyorum ama o tarihlerde çalışmayacağım bunu o da biliyor. evliyim ama çocuğum yok.

Eşiniz hastalanabilir, işten izin alamazsınız, taşınıyorsunuzdur vs vs. Bahanesine göre hediyenizi önce veya sonra gönderirsiniz.

Back
X