bir bahane lazım

Şehir dışındaki arkadaştan çok da beklememek lazım çünkü maddiyata bakıyo düğüne az bi süre kala ben ayarlayamadım para ya da iş durum her ne ise o yeter o telaşla sana ısrar da edemez alınacağını da sanmam

Aman kimseye açıklama yapmak yalan sölemek bahane bulmak zorunda deilsin.ama kendini mahçup hissedeceksen, altın gönder bir tanıdıkla,düğünden sora ara ve maddi durumunun müsait olmadığını buyüzden çok istesende gidemediğini söyle.memlekete gittiğinde evine ziyaretine gidersin kötü hissedeceksen kendini

1. çalışıyorum ama o tarihlerde çalışmayacağım bunu o da biliyor. evliyim ama çocuğum yok.
tamam o zaman bir düşünelim ben sıralıyorum sen seç
  1. iş yerinde sorun çıktı izin tarihim değişti
  2. Eşimin akrabalarından birinin düğünü sünneti aynı tarihte yada cenazemiz var
  3. son anda arayıp eşim rahatsızlandı bırakıp gelemem
Biraz da acıtasyon yap senin düğün için elbise aldım de mesela çok üzüldüm keşke ..... olmasaydı da seni öyle gelinlikle görmeyi çok isterdim de
şimdi aklıma bunlar geliyor ama daha detaylı düşünüp yazarım

Değecek biri değilse gitmeyin..
Düğünden çok kısa bir süre önce görüşmek isteyin, takısını verin.. Düğüne gelemicem,deyip anlık bir bahane uydurun.
-Uygun değiliz,eşim izin alamıyor, benim de tek gitmemi uygun bulmuyor
-yatılı misafirim geliyor vb

Hamile olsanız, yolculuk yapamıcam derdiniz iyi olurdu ;-)

2 gündür düşünüyorum valla, bulamadım...
öyle hastayım falan da diyemem çünkü bir kere öyle yalan söyledim, o gün hasta oldum, bir daha tövbe:-)

Daha yakından başka bir düğün bahane et. Ya da ölü bir yakını ölmüş gibi göster. Eşimin babaannesi vefat etti falan gibi.

Benim de mayısta gitmem gereken iki düğün var, senin aksine ben ikisinde de bulunmak istiyorum ama biri cuma biri cumartesi, iki farklı şehirde. Nasıl olacak bilemedim.

benim iki düğünüm oldu. birine geldi çünkü memlekette oldu yani onunda yaşadığı şehirde ama eşimin memleketindeki düğüne gelmedi zaten bende kimseye ısrar etmedim kimseyi zora sokmak istemedim.
o bir sürü bahaneden birkaçını söyleyiversen. çünkü aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Kadin dugunune gelmis sen gitmezsen ne kadar ayip olur..

düğüne gidecek ortak bir arkadaşımız da yok aslında. düğün damadın memleketinde olacak ama arkadaşımla düğünden önce görüşebilme ihtimalim var o zaman mı versem hediyesini

Bence en güzeli bu bir araya gelince 1 altın ver tebrik et eşyada iyidir hem makbule geçer

takı taktı bende kesinlikle ona takıcam o konuda sıkıntı yok ama o onun yaşadığı şehirdeki düğünüme geldi.
Saka misin ya? Bi dugune gitmek yeterli neden ikisine birden gelsin ki? Onun da mi iki ayri yerde dugunu olacak? O zaman birine git digerine gitme.
Bana sen biraz tuhag geldin acikcasi..

benim iki düğünüm oldu. birine geldi çünkü memlekette oldu yani onunda yaşadığı şehirde ama eşimin memleketindeki düğüne gelmedi zaten bende kimseye ısrar etmedim kimseyi zora sokmak istemedim.
o bir sürü bahaneden birkaçını söyleyiversen. çünkü aklıma hiçbir şey gelmiyor.
O gelmis ama.. Hediyesini tebrigini ihmal etme gidemesen de..

Zaten otelde kalacak kadar samimiyet yoksa gitmeyin.benimde dugunume uzak sehirden arkafadim geldi.dugunden 4 gun once.benimle kaldi.herseyimle ilgilendi.calisiyordu ozel sektor.izin almak icin cabaladi.ustelik 700 gibi bir maas aliyordu.birde ceyrek takmisti.gelmesi benim icin herseyden onemliydi inanin.
Bahane olarakda isiniz varsa izin alamadiginizi soyleyin

calisiyorsaniz yillik izin kullanamayacaginiz bir surecte oldugunuzu vurgulayin; altinini alip bulustugunuzda verin. dugun oncesi gorusebilme imkanim var demissiniz.
dugunden onceki gece de internetten cicek siparis edilen bir siteden guzel bir cicek yollayin anne evine, yuvanda son gecen geceden bu ciceklerin rayihasi hatira kalsin vs yazarsiniz.
hem mutlu olur, hem de siz arkadasiniza kafi ilgiyi gostermis gorunursunuz baskalarina karsi. deniz54321 deniz54321

Normalde aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Kız kıza kendi aranızda bir kına gecesi yapsanız sürpriz gibi? Varsa ulaşabileceğin kuzeni arkadaşı vs. Burada küçük bi organizasyon yapın bekarlığa veda gibisinden, altını da öyle verin.

İlla bir yalan söylemek zorunda değilsin, ben olsam eşime sorardım o da büyük ihtimal gitme derdi ben de eşim göndermiyor derdim :KK70:

Dusunsene " sey canim, senin dugunune daha var, ama ben simdiden vermek istiyorum hediyeni, cunku kocam senin dugunune aniden sap diyerek hastalik kapip yataklra dusunucek hic beklemedgimiz bi anda" diyomussun.

en guzel bahane cok hastaydim temmuz diyorsun hava degisikliginden ayaga kalkacak durumum yok de dugunden sonra ve altin gonder hic degilse ceyrek nazar boncugu

Şimdiden birşey söyleme düğüne az kala, işlerimi ayarlayamıyorum ben gelemicem dersin.
Düğün den sonra nerde yaşayacak zaten uzakta olacaksa ve senin için önemli biri değilse o sana ne taktıysa sende ona aynısını ailesi ile gönder (anladığım kadarıyla aynı şehirdeler)

Back
X