- 18 Ocak 2016
- 374
- 2.126
- 63
- Konu Sahibi deniz54321
Ben olsam dugune gitmiyorsam altın takmazdim,yerine ulaşacak mi diye guvenemezdim. Küçük ev aleti alın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@deniz54321,muzurtilki ikinizinde kvsi hastlansin mesela, yada gorumceniz
elti de olabilir. Seçim sizin
Daha yakından başka bir düğün bahane et. Ya da ölü bir yakını ölmüş gibi göster. Eşimin babaannesi vefat etti falan gibi.
Benim de mayısta gitmem gereken iki düğün var, senin aksine ben ikisinde de bulunmak istiyorum ama biri cuma biri cumartesi, iki farklı şehirde. Nasıl olacak bilemedim.
eşimle ilgili olmaz çünkü eşimin ailesini tanıyacak kadar samimi arkadaşım-dı, kim ölmüş kim yaşıyor biliyor
fakat evet civardan diyebilirim belki...
çok mu uzak iki şehir? çok uzak değilse ne yapar eder bi çözüm bulursun sen şu forumdan tanıdığım kadarıyla![]()
ah canım çok üzgünüm gelmeyi çok istiyorum ama merdivenden düştüm ayağım kırıldı de:)kızlar benim bir arkadaşım var, yakın sayılırız liseden beri görüşüyoruz. temmuz da düğünü var ve ikimiz oldukça uzak şehirlerde yaşıyoruz. benim düğüne gidiş geliş uçak biletim orada otel masrafım hediyem vs.1000- 1500 lirayı bulacak. şu an bu parayı buraya harcamak istemiyorum, kendisine de maddiyatı bahane etmek istemiyorum. Açıkçası ufakta bir kırgınlığım var içimden de gelmiyor. şimdi ben nasıl bir bahane bulmalıyım sizce? bir de düğüne gitmezsem hediyesini nasıl yapayım, göndermek ayıp mı olur? altın düşünüyorum. bana bir akıl verin. aslında bir küçük ev aleti de alabilirim internetten alıp gönderebilirim. tost mak. kahve mak. vs ama altın mı taksam bilemedim.
Kv ile iyi anlasini görmek guzelolmaaazzzz
eltim yok
kv ile görümcemi çoooooookkkk severim, gerçekten hasta olurlarsa diye korkarım![]()
bence bu aralar musaıt degılım ısten gucten ama gelmeyı de cok ısterdım deyıp kestırıp atın, ben cok sevdıgım bırcok arkadasımın dugunune maddı sıkıntılardan gıdemedım, işi bahane ettım her seferınde...kızlar benim bir arkadaşım var, yakın sayılırız liseden beri görüşüyoruz. temmuz da düğünü var ve ikimiz oldukça uzak şehirlerde yaşıyoruz. benim düğüne gidiş geliş uçak biletim orada otel masrafım hediyem vs.1000- 1500 lirayı bulacak. şu an bu parayı buraya harcamak istemiyorum, kendisine de maddiyatı bahane etmek istemiyorum. Açıkçası ufakta bir kırgınlığım var içimden de gelmiyor. şimdi ben nasıl bir bahane bulmalıyım sizce? bir de düğüne gitmezsem hediyesini nasıl yapayım, göndermek ayıp mı olur? altın düşünüyorum. bana bir akıl verin. aslında bir küçük ev aleti de alabilirim internetten alıp gönderebilirim. tost mak. kahve mak. vs ama altın mı taksam bilemedim.
Kv ile iyi anlasini görmek guzelDemek ki aklı basinda mantikli kvler ve gorumceler de olabiliyormus. Burada ki ornekleri okudukça insan kv ve gorumceler hakkinda pek iyi şeyler düşünemiyorum. Önyargılı olmamak lazimmis demekki ;-)
Maşallah ya Maşallah Allah daim etsin.evet canım önyargılı olmamak lazım
burada hep dertli insanlar yazıyor
benim gibi olanlar da var
sağolsunlar kv, kp, görümce melek gibi insanlar![]()