• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben mesleğinizi sormadım.
ikinci cümleniz ise tamamen bakış açınızın özeti. sizlerin modern... siz dediğiniz kim?
tüm yazdığınız mesajlar hoş görüden uzak.
ben şahsınıza yazdım mesajımı size bize onlara değil.
okumak için gittiğine emin misin diye bile yazdınız yakıştı mı size sizce?

konuya yazılanlari cidden okusaydınız neyi ne için dedigimi anlardiniz..
zaten mesajlarda kendilerini ve kendileri gibi dusunmeyeni ayristiran uslup var.siz dedigim yani.
ve tabiki de sordum..
size ne milletin muhafazakarligindan okumaya gidiyorsun yonetmeye değil.

Başka yerler tutuyorsa neden ısparta dedim kampüste havuz varmış spor salonu varmış diyor şaka gibi ya ben onun için burda bazı insanlarla mücadeleye girdim dediği şeye bak 🤣😂 Üniversite tercihini çok mantıklı bi yerden yapamıyoruz biz
Siz en iyisi guzel bir tablo hazirlayin puanina gore. Icinden secsin,sehir durumuna sonra bakarsiniz. Ispartada yasayabilirim belki ama okuyamam sahsen. Baska secenekleri degerlendiririm ben olsam.

muhafazakarlar öcü oldu demek..konuya yapilan bir yorumdur..saldiri olarak niteleyen sensin.
19 yasinda bi kızın nesine saldirayim..
ama siz 19 yaşın vermis olduğu ates ile madimaktan girdiniz muslumanlardan ciktiniz.
bende cevap verdim.
yazarken iyi karsilik alinca neden kötü.

Muhafazarlari asmalı hepsini yakmalı dimi diye sormuşsun
O işleri kimler yapıyor diye bilgi verdik
Ordan hızını alamadin propaganda yaptın
Atatürk ten girdin
Kadın cinayetinden ciktin
Tüh senin kadınlığına , insanlığına ..
Binlerce arsiv var tarihte , örümcek beyninizi arada hava almak için çıkartın dışarı .
Ben inanıyorum portatiftir çünkü o beyin.
Dua et ki sanaldasin yoksa sen kimsin ki bu ülkenin kurucusuna laf edecek hadsiz..
Dogru tabi dini tilkiden ogrenen tavuk çalmayı sevap sanirmis ..
Sen misin muhafazakar ??Sen misin dindar ?
Burda 19-20 yaşındaki kıza ama geçen ki katil CHP liydi diyen bir kadın olabilir mi ya ?
Nerdeyse sevinecek katil onlardan değil diye .
Al şu cahil kafanı defol git konudan diye 50 kere söyledi kiz
Neyi savunuyorsun sen hala , ne yüzsuz ne laftan anlamayan biseysin ya.
Tabii şimdilik düğün sizin gir oyna cik oyna dimi
Ataturkun anıtı düşsün başıniza sizin !!!

Siz en iyisi guzel bir tablo hazirlayin puanina gore. Icinden secsin,sehir durumuna sonra bakarsiniz. Ispartada yasayabilirim belki ama okuyamam sahsen. Baska secenekleri degerlendiririm ben olsam.
Bende aynı fikirdeyim sırf okumuş olmak için gitmek istiyor resmen.

Bende aynı fikirdeyim sırf okumuş olmak için gitmek istiyor resmen.
Eski puan sisteminde okudugum icin simdiyi bilmiyorum ben. Yoksa yardimci olurdum. Mesela Isparta siyasal okuyacagima gider 2 yillik adalet okurum. Ya da Bati Egede isletme okurum. En kotu ihtimal ders calismayi seviyorsam Marmarada maliye falan okur sonrasinda mali musavirlik falan kastiririm. Okudugunu paraya cevirmesi lazim insanin. Yoksa çöp hepsi

Aman be kampusun nesi guzel,sanirsin icinde Tac Mahal var ;) genclik nelere bakiyor ben kartladim tabi 😂bosversin,baska bir sehir dusunsun bence.

Sen hiç ispartaya geldin mi dark ?
Süleyman Demirel üniversitesi köklü dur.
Sırf Isparta diye gömme rica ederim .
Suleyman Demirel nerde esenyurttaki butik üni nerde 🤦
Buranın başarısıni , mezunlarını incelemeden çocukları gazlamayin

Cevremde ogrenciye ev verip pisman olmayan yok..maalesef evleri agir gibi kullanıyor cogu..
Biz evi güzel kullanırız merak etme. Herkesi bir görmemek lazım temiz insanlarız. sırf bu önyargılar yüzünden bir çok öğrenci ev bulamıyor yada öğrenci haliye çok fazla kira ödemek zorunda kalıyor. Çok yanlış düşünüyorsunuz aile olunca ne oluyor anlamıyorum

Sen hiç ispartaya geldin mi dark ?
Süleyman Demirel üniversitesi köklü dur.
Sırf Isparta diye gömme rica ederim .
Suleyman Demirel nerde esenyurttaki butik üni nerde 🤦
Buranın başarısıni , mezunlarını incelemeden çocukları gazlamayin
Esasen Ispartayla bir derdim yok,siyasal olmasin orada diye dusunuyorum. Ispartada muhendislik okusa okey derim. Siyasal,maliye,iktisat vb bolumler icin maalesef daha isim yapmis universite lazim ben onu anlatmak istedim sadece.

Konu zaten yanlış bölümde o ayrı ama sizler nasıl bir toplum oldunuz ki artık kaşının altında gözün var deyip kavga çıkartır oldunuz.
Yunan ne alaka, Atatürk, Madımak ne alaka, inanç, baş örtüsü ne alaka?

Bunlar hep gündelik hayatta kullandığınız kelimelerin içi boşaltıldığı farklı yerlere çekildiği için oluyor, muhafazakar aslında ne demek biliyor musunuz acaba?

Biliyor olsaydınız boşu boşuna tartışmazdınız.

Muhafazakar koruyan saklayan demektir. Bir insan geleneklerinden bahsederken ben bu konuda çok muhafazakarım der, muhafazakar dini bir terim değildir, koruyucu ve tutucu olduğunuz birçok konuda kullanabileceğiniz geniş bir anlama sahiptir.

Hakaretlere de beğeni yapılmış valla ne diyeyim ki size.

Son düzenleme:
Konu zaten yanlış bölümde o ayrı ama sizler nasıl bir toplum oldunuz ki artık kaşının altında gözün var deyip kavga çıkartır oldunuz.
Yunan ne alaka, Atatürk, Madımak ne alaka, inanç, baş örtüsü ne alaka?

Bunlar hep gündelik hayatta kullandığınız kelimelerin içi boşaltıldığı farklı yerlere çekildiği için oluyor, muhafazakar aslında ne demek biliyor musunuz acaba?

Biliyor olsaydınız boşu boşuna tartışmazdınız.

Muhafazakar koruyan saklayan demektir. Bir insan geleneklerinden bahsederken ben bu konuda çok muhafazakarım der, muhafazakar dini bir terim değildir, koruyucu ve tutucu olduğunuz birçok konuda kullanabileceğiniz geniş bir anlama sahiptir.

Şunu da ilave edeyim, mesajlarda gördüm çok ama çok üzüldüm, ki dün Kadınlar Kulübü'nden bir arkadaşımızın eşi tarafından öldürüldüğünü duyduğumdan beri moralim bozukken, burada okuduğum yazı içime çöktü, siz siz olun neyi savunuyorsanız savunun, zalimce hunharca katledilmiş bir kadının cansız bedeni üzerinden savunma yapmayın, sizler de ana baba evladısınız, Pınar da bir annenin kuzusu, bir babanın biricik kızıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X