Bir bakar mısınız 🫶

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar
5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim Mide bulantılarim çok arttı halsizlik iştahsızlık aşırı derecede uyku isteği açım ama hiç bir şey yemek istemiyorum herşeyden tiksiniyorum kokular beni alt üst etti birayla konuşmak bana hep iyi geldi yardımcı olur musunuz benim gibi olan var mı birde sabahları mide kazintısı boşluk hissi oluyor su içiyorum yudum yudum içime titreme geliyor 😔

Merhaba arkadaşlar
5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim Mide bulantılarim çok arttı halsizlik iştahsızlık aşırı derecede uyku isteği açım ama hiç bir şey yemek istemiyorum herşeyden tiksiniyorum kokular beni alt üst etti birayla konuşmak bana hep iyi geldi yardımcı olur musunuz benim gibi olan var mı birde sabahları mide kazintısı boşluk hissi oluyor su içiyorum yudum yudum içime titreme geliyor 😔
Mide bulantıların için tahin ve muzu denedin mi canım mutlaka dene leblebi ye bunlar çok güzel baskılıyor. Bişey yiyemediğin için sabah hissettiğin mide kazıntısı çok doğal

Mide bulantıların için tahin ve muzu denedin mi canım mutlaka dene leblebi ye bunlar çok güzel baskılıyor. Bişey yiyemediğin için sabah hissettiğin mide kazıntısı çok doğal
Yok denemedim cnm birazdan denicem

Merhaba arkadaşlar
Sana baktım papatya

Teşekkür ederim 🙏 ilk hamileligim de biraz endişe ve korku var panik atak hastasıyim birde
Doktorunuza bulantı için ilaç yazdırdınız mı. Malesefki bazen çözümü olmayabiliyor. Çok şükür ki en fazla 40 hafta sürüyor gebelik 😀 25.haftadayım hala bulantı için ilaç içiyorum. Daha dün gece acile gittim serum taktırdım. Ama 16.20 hafta arası hafifliyor

Doktorunuza bulantı için ilaç yazdırdınız mı. Malesefki bazen çözümü olmayabiliyor. Çok şükür ki en fazla 40 hafta sürüyor gebelik 😀 25.haftadayım hala bulantı için ilaç içiyorum. Daha dün gece acile gittim serum taktırdım. Ama 16.20 hafta arası hafifliyor
Vermedi aslında bu hafta arttı mide bulantısı 17 de randevumuz var o zaman söyleyecegim

Vermedi aslında bu hafta arttı mide bulantısı 17 de randevumuz var o zaman söyleyecegim
Numarası varsa sorup prilamı deneyebilirsiniz bunu bütün gebeler kullanabiliyor. Eğer etkisini görmezseniz ben kendi kullandığımı söyleyebilirim size

Merhaba, ben de 6 +2 deyim bu zamana kadar olmayan bulantılarım simdi basladı 2 gündür fena şekilde bulanıyor bir şeyler atıştırınca geçiyor sonra tekrar başlıyor. Hatta 6 haftadır bulanmayan midem 2 günde ne oldu da bulantı sinyalleri verdi bilemiyorum acaba üşüttüm falan mı diye düşünüyorum ama dün biraz çıkarttım ama bugün yine aynı. Prilamda içiyorum ama bundan daha iyi etki eden bir ilaç varsa önerinizi alırım. Bu arada sizin nasıl 2 hafta geçmiş acaba doktor ilaç önerdi mi :)

Merhaba, ben de 6 +2 deyim bu zamana kadar olmayan bulantılarım simdi basladı 2 gündür fena şekilde bulanıyor bir şeyler atıştırınca geçiyor sonra tekrar başlıyor. Prilamda içiyorum ama bundan daha iyi etki eden bir ilaç varsa önerinizi alırım. Bu arada sizin nasıl 2 hafta geçmiş acaba doktor ilaç önerdi mi :)
Aynı bende onu kullanıyorum dün gece sahurda hatta çok kötü oldum oluyorum herhalde mantar yemiştim o dokundu herhalde malesef her an herşey olabilir ben buna yeni nesil hamilelik diyorum 😊

hiç bulantısı olmayanlara inanılmaz imreniyorum. Peki prilam siz nasıl kullanıyorsunuz. Ben mi etkisini göremedim acaba daha etkili bi yöntemi var mı bunu :)

hiç bulantısı olmayanlara inanılmaz imreniyorum. Peki prilam siz nasıl kullanıyorsunuz. Ben mi etkisini göremedim acaba daha etkili bi yöntemi var mı bunu :)
Yok maalesef bende etkisini görmüyorum bugün çok bulantım var birde sürekli ogurüyorum

Ben kızımda hep çubuk kraker yemiştim birde ekşi midemi rahatlatıyordu limon yiyordum bol bol sizde sizi rahatlatacak olanı bulursunuz zamanla inşallah

Back
X