Merhaba arkadaşlar. Kısa kısa anlatmaya calısıcam olsaydı. 6 yıllık bir iliskim var benim. Bundan 2 yıl önce cok kötü tartışmalar yaşadık ve ailem de duyunca ayrıldım sevgilimden. Ama bu süre zarfında cok zor günler geçirdim. Onsuz nasıl yaşıcam onu unutabilir miyim diye diye kafayı yicek duruma geldim. Sağlıklı da düşünemedim malesef ki. Sevgilisinden ayrılıp sonradan mutlu olan var mı diye Baya sordum arastırdım. Sırf içim biraz rahatlasın diye. Önceden erkek arkadaşım yakın arkadaşının da 4 5 yıllık iliskisinin olduğunu söylemişti. Sosyal medyada sevgilime arkadası yorum yapınca öyle profiline girip bakmıstım kızı da öyle gördüm. Erkek arkadaşım biz ayrılmadan önce bu kıızn arkadasını Bırakıp baskası ile evlendiğini söyledi. O ara yine baktım baya da üzüldüm cünkü 5 yıllık iliski bitmişti. Benim sevgilimle aram bozulunca da, yani artık barısmıcağımızı yoluma bakmam gerektiğini düşündüğüm ve nasıl unutacağım dediğim bi anda bu kıza yazdım. Salaklık ettim ama yazdım malesef. Yazma sebebim de nasıl unuttun, insan unutabiliyor mu mutlu olunuyor muydu. Ama ne kızı tanıyorum ne de sevgilimin arkadaşını. Kız iste eski sevgilisinin onu aldattığını, ickici, uyusturucu kullanan biri oldupunu ve üstüne benim sevgilimin de aynı şeyleri yaptığını söyledi. Sevgilimi biliyorum öyle bir insan değildir. Ama iste ben evlendim mutluyum insan sever falan gibi şeyler söyledi bana. Öyle konu kapandı. Ben sevgilimle barışınca da durumu anlattım. Baya sinirlendi. Nasıl yazarsın ne haddine diye haklı olarak. Biz buluşunca da bu erkek arkadaşıyla da oturduk ilk defa cocuk da neden sordun ona dedi. Tabi ben cevap veremedim. Ama hata yaptım dedim. Cocuk sanki onun icin yazdığımı sandı. Ama allah biliyor öyle bi düşüncem yoktu. Konu o şekilde kapandı gitti. Bi kaç gün önce de sevgilim bu evli olan kızın eski erkek arkadaşıyla olan görüntülü konuşma fotoğrafını atttı. Kız ben mutluyum derken yalan söylemiş kocasını aldatıyormuş ve eski sevgilisine sürekli yazıyormuş. Ben sok oldum o esnada. Sevgilim de bak inandığın kişiye dedi tartısma yaşadık. 2 yıl önceki hatamı yüzüme vurma artık dedim. Meğerse bu erkek arkadaşı fotoğrafı bana atmasını istemis. Öyle bi kere oturup konuştuğum insan hic görmedim onun dışında. Sevgilim de haliyle sinirlenmiş ne alaka diye niye sevgilime atayım ki demis. Erkek arkadaşım, kendi arkadaşının benim ondan hoşlandığımı düşündüğü icin fotoğrafı bana atmasını istediğini söylüyor. Sen onun kafasını karıştırdın diyor
öyle bir niyetim yoktu. Öyle bir şey mi düşünüyor sizce de . Öyle utanıyorum ki
salağın tekiyim ben
karışık yazmıs olabilirm şimdiden kusura bakmayın