- 19 Ekim 2015
- 398
- 2.409
- 43
- Konu Sahibi gokkusagi dusler
-
Ben de oyle dusundum ama sadece ellerde olmasi da normal mi.cunku bir kez elde camasir yikarken elim deterjana girdikten sonra da ayni sey olduKlor etkiliyor olabilir mi?
Olabilir, elleriniz hassastır belki. Avuç içi ince deri sonuçta. Yikayinca rahatlama oluyor mu?Ben de oyle dusundum ama sadece ellerde olmasi da normal mi.cunku bir kez elde camasir yikarken elim deterjana girdikten sonra da ayni sey oldu
Yikadim hatta dus aldim mayomu yikadim bir bir bucuk saate anca gecti.Olabilir, elleriniz hassastır belki. Avuç içi ince deri sonuçta. Yikayinca rahatlama oluyor mu?
Korkma olan biri benim ama bayagi soguk suya dustugumde olmustu yazdi (azmak nehri var bilmiyorum bilirmisin suyu sodali ve soguktur)o zaman oldu ciktiktan sonra 45 dk gecene kadar el parmaklarimi hissetmedim karincalanarak acildi sonra ayak yada baska noktalarimda olmadi soguk su kan akisini yavaslatiyor ondan olabilirAslinda ben vucud alisir mi dedim ama hep cikinca oyle oluyor. Acaba girmesem mi ya da dr mi gitsem. ama arkadaslara da sorayim basina gelen var mi sebebini bilen varsa onemli bi sey degildir belki diye. ama henuz benim de oyle oluyor diyen cikmadi cevremdekilere de sordum onlar da da olmuyor.Allah Allah
Denize girdiniz mi? Aynı şey oldumu?Oncelikle yanlis yere konu actiysam kusuruma bakmayin nereye konu acacagimi bilemedim
Konu su ki ben uc kez havuza girdim ama her havuz cikisimda ciktigim gibi ellerimde karincalanma oluyor sanki ellerime igne batiriyorlar acayip huylandiriyor ve kullanmakta zorlaniyorum gozlerdede yanma oldu ama gunese ciktigim gibi yasarip yanma oldu resmen gozlerimi acamadim ama goz allerjim var ondan cok korkmadim ama ellerdeki bu karincalanma uyusma normal mi baskalarunda da oluyor mu acayip pesimistim abartiyor muyum onemsemeli miyim
Kaslarınızda zayıflık olabilir mi? . bana sanki güç harcadığınız için oluyor gibi geldi. Yada hareket ettiğiniz için. Normalde hareketsiz bir hayatınız mı var. Bu arada doktora gidin mutlaka. İhmal etmeyin.Ben de oyle dusundum ama sadece ellerde olmasi da normal mi.cunku bir kez elde camasir yikarken elim deterjana girdikten sonra da ayni sey oldu
Gecmis olsun cnm bende kansizlik yok diye biliyorum tesekkurler cvb icinBende de olur çok sadece havuzdan değil denizde çok kalıncada oluyor. Doktora gitmedim hiç ama kansızlığıma bağlıyorum. Kronik anemi var bende o yüzden sanıyorum.
Tesekkur ederim cnm olmazsa giderim ama bazen gidince de boyle basit bi sey icin mi geldin imasi yapabiliyorlarBence abartılacak bir şey değil,kramp olabilir. Değilse de basit bir nedeni vardır diye düşünüyorum ama içinde kalacaksa emin olmak için doktora gidebilirsin
Goz icin mi el icin mi dediniz dr gidin diye...Klor göz yanması yapar bende de. Bence doktora görünün..
Denize girdiniz mi? Aynı şey oldumu?
Kaslarınızda zayıflık olabilir mi? . bana sanki güç harcadığınız için oluyor gibi geldi. Yada hareket ettiğiniz için. Normalde hareketsiz bir hayatınız mı var. Bu arada doktora gidin mutlaka. İhmal etmeyin.
Denize girdiniz mi? Aynı şey oldumu?
Kaslarınızda zayıflık olabilir mi? . bana sanki güç harcadığınız için oluyor gibi geldi. Yada hareket ettiğiniz için. Normalde hareketsiz bir hayatınız mı var. Bu arada doktora gidin mutlaka. İhmal etmeyin.
Tesekkur ederim cnm...Göz oluyor da diğerleri hiç olmadı. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?