- 28 Kasım 2010
- 42.412
- 140.835
- 798
- Konu Sahibi sariyapraklar
Nedendir bilinmez icimde esinizin sizi takip ettirdigi hissiyati uyandi. Yoksa neden davayi geri cekmenizi istesin? Dıdının dıdısıymıs ustelik. Ya da esinizin aklindan zoru var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi takip eden şahıs hakkında hangi suçtan dava açılmış, takibi şikayete bağlı bir suç işe şikayetten vazgeçmeyle kamu davası düşer yani dosya kapanır. Ama şikayete bağlı bir suç değilse şikayetten vazgeçseniz bile yargılama devam eder. Sizin şikayetten vazgeçmeniz herhangi bir zan altında kalmanıza ya da sizin suçlu görünmenize falan neden olmaz yani istiyorsanız vazgeçebilirsiniz bundan dolayı hukuki sorumluluğunuz doğmaz
Ben olsam direk eşimden şüphe duyarım beni takip ediyorlar mahkemeye kadar çıkıyoruz eşimin tanıdığının komşusu çıkıyor eşim ortalığı yıkmak yerine davayı çek diyor neden ? Eşim bir haltlar yedi acaba adam onu mu söyleyecekti ya da eşime bak biz eşini buluruz adam ol diye göz dağı mı vermeye çalıştı ?hanımlar kısaca şöyle anlatayım. benı takıp eden bır kışıyı şikayette bulundum .o kişi bu sucu çalışanına yukledı ve ılk mahkemede benı takıp eden kişi o çalışan değil diğer kişidir dedim.bunu uzerıne çalışan aklanmış oldu ve hakım bana şikayetçimisin diye tekrar sordu bende şikayetciyım dedım.bunun uzerıne tekrar mahkeme açılmış ve bu benı takıp eden kişinın bır yakını oldugunu söyleyen bırı bılmedıgım bır numaradan aradı benı ve davamı cekmemı istedi işte evli barklı çocugu var eşi ögrenırse kötu olur vs.. ve o sizden ve esınızden özur dılemek istıyor vs. maddı manevı karşılayalım dıyerekten bende o kişiyı azarladım ve kapadım telefonu .sonra bu tel nosunu eşime gönderdım .ve ertesı gun nasıl olduysa eşimin bır tanıdıgoının komşusuymus benı arayan sahıs... eşimin tanıdıgı işte kıızm öyle ınsanlar degıl şikayetını gerı al dedı.eşimde ısrarla gelıp özur dıleyecek senden sende davanı cek dıyor bana... ögrenmek istediğim şu ben eger davamı cekersem mahkemede şikayetcı degılım dersem ne olur ben zan altında kalmazmıyım ? nben çekme taraftarı degılım fakat eşimde o tanıdıgı araya koydukları için çekmemı istıyor.ben şikayetımı mahlkemede cekersem ceza alırmıyım? ve o kişileri asla tanımıyorum ben
Bi de tacize çanak tutmak olur davayı geri çekmek.. Takip de bi tacizdir sonuçta.. Cezasını çeksin bi cümle aleme rezil olsun hayatı yerinden oynasın ki bi daha yapamasın pislik. Eşin tavrını da anlayamadım.. Benim eşim olsa katil olmasın diye dua ediyo olurdum heralde çok tuhafmış.
Bir de bu kadar tanıdık araya sokabildiğine göre daha önceden tanıdıkları biri ya da takip ederken araştırmış falan olmalı nasıl biliyo da arıyo dıdının dıdısının komşusuymuş da bilmemneymiş de.. Bilemiyorum bu işte bi tuhaflık var benceAynen aynen...
Benim eşim de aynı şekilde davranır da, ben anlamadım yani.
Etraf, karşı tarafın akrabası vs. baskısı anlarım ancak hangi eş davanın çekilmesi konusunda eşini ikna etmeye çalışır ki? Hangi sebeple? Bu çok kuşkulu ve can sıkıcı bir durum...
Tam tersine adamın destek olması gerekip ağız burun kırma eylemi göstermesi yerine, bu tavır hakikaten tuhaf.
Evet şikayete bağlıdır, vazgeçmeyle düşer siz ceza almazsınız. İfadenizde bu olay böyle olmadı demeyeceksiniz ki iftira suçu oluşsun, ben bu konuyla ilgili şikayetimden vazgeçiyorum diyeceksiniz. İftira suçu için gerçeğe aykırı beyanlarda bulunarak bir kimse hakkında soruşturma açılmasına yada kamu davası açılmasına neden olmak gerekir. Şikayetçi olmak gibi şikayetten vazgeçmekte yasal haktır. Kimse şikayetinden vazgeçti diye iftira suçundan ceza almaz. Her olay kendine has özellikler barındırır içinde, başkalarının başına gelenlerden yola çıkmayınız.Cinsel taciz diye açılmış mahkeme şimdi ben mahkemede s ikayetten vazgeçiyorum dersem dava dusermi ve ben ceza almam dogrumu anladim acaba
Evet şikayete bağlıdır, vazgeçmeyle düşer siz ceza almazsınız. İfadenizde bu olay böyle olmadı demeyeceksiniz ki iftira suçu oluşsun, ben bu konuyla ilgili şikayetimden vazgeçiyorum diyeceksiniz. İftira suçu için gerçeğe aykırı beyanlarda bulunarak bir kimse hakkında soruşturma açılmasına yada kamu davası açılmasına neden olmak gerekir. Şikayetçi olmak gibi şikayetten vazgeçmekte yasal haktır. Kimse şikayetinden vazgeçti diye iftira suçundan ceza almaz. Her olay kendine has özellikler barındırır içinde, başkalarının başına gelenlerden yola çıkmayınız.[/
Teşekkür ederim cevabınız için avukat misiniz bu arada
Bence eşini tehdit ettiler adam korktu o yüzden çekilmeni istiyor. Tanıdığın tanıdığı filan hikaye yani.hanımlar kısaca şöyle anlatayım. benı takıp eden bır kışıyı şikayette bulundum .o kişi bu sucu çalışanına yukledı ve ılk mahkemede benı takıp eden kişi o çalışan değil diğer kişidir dedim.bunu uzerıne çalışan aklanmış oldu ve hakım bana şikayetçimisin diye tekrar sordu bende şikayetciyım dedım.bunun uzerıne tekrar mahkeme açılmış ve bu benı takıp eden kişinın bır yakını oldugunu söyleyen bırı bılmedıgım bır numaradan aradı benı ve davamı cekmemı istedi işte evli barklı çocugu var eşi ögrenırse kötu olur vs.. ve o sizden ve esınızden özur dılemek istıyor vs. maddı manevı karşılayalım dıyerekten bende o kişiyı azarladım ve kapadım telefonu .sonra bu tel nosunu eşime gönderdım .ve ertesı gun nasıl olduysa eşimin bır tanıdıgoının komşusuymus benı arayan sahıs... eşimin tanıdıgı işte kıızm öyle ınsanlar degıl şikayetını gerı al dedı.eşimde ısrarla gelıp özur dıleyecek senden sende davanı cek dıyor bana... ögrenmek istediğim şu ben eger davamı cekersem mahkemede şikayetcı degılım dersem ne olur ben zan altında kalmazmıyım ? nben çekme taraftarı degılım fakat eşimde o tanıdıgı araya koydukları için çekmemı istıyor.ben şikayetımı mahlkemede cekersem ceza alırmıyım? ve o kişileri asla tanımıyorum ben
Bence eşini tehdit ettiler adam korktu o yüzden çekilmeni istiyor. Tanıdığın tanıdığı filan hikaye yani.
Siz şikayetinizi geri çekince adamın size iftira ve manevi zarar verdi diye karşı dava acmayacaginjn garantisi var mı? Kocanızın da midesi geniş gerçekten, ne kıymetli komşuymuş. Karısından daha önceliklihanımlar kısaca şöyle anlatayım. benı takıp eden bır kışıyı şikayette bulundum .o kişi bu sucu çalışanına yukledı ve ılk mahkemede benı takıp eden kişi o çalışan değil diğer kişidir dedim.bunu uzerıne çalışan aklanmış oldu ve hakım bana şikayetçimisin diye tekrar sordu bende şikayetciyım dedım.bunun uzerıne tekrar mahkeme açılmış ve bu benı takıp eden kişinın bır yakını oldugunu söyleyen bırı bılmedıgım bır numaradan aradı benı ve davamı cekmemı istedi işte evli barklı çocugu var eşi ögrenırse kötu olur vs.. ve o sizden ve esınızden özur dılemek istıyor vs. maddı manevı karşılayalım dıyerekten bende o kişiyı azarladım ve kapadım telefonu .sonra bu tel nosunu eşime gönderdım .ve ertesı gun nasıl olduysa eşimin bır tanıdıgoının komşusuymus benı arayan sahıs... eşimin tanıdıgı işte kıızm öyle ınsanlar degıl şikayetını gerı al dedı.eşimde ısrarla gelıp özur dıleyecek senden sende davanı cek dıyor bana... ögrenmek istediğim şu ben eger davamı cekersem mahkemede şikayetcı degılım dersem ne olur ben zan altında kalmazmıyım ? nben çekme taraftarı degılım fakat eşimde o tanıdıgı araya koydukları için çekmemı istıyor.ben şikayetımı mahlkemede cekersem ceza alırmıyım? ve o kişileri asla tanımıyorum ben
Çekme geri yüz bulup daha fazlasını yapmayacağını nerden biliyorsun çeksin cezasınıhanımlar kısaca şöyle anlatayım. benı takıp eden bır kışıyı şikayette bulundum .o kişi bu sucu çalışanına yukledı ve ılk mahkemede benı takıp eden kişi o çalışan değil diğer kişidir dedim.bunu uzerıne çalışan aklanmış oldu ve hakım bana şikayetçimisin diye tekrar sordu bende şikayetciyım dedım.bunun uzerıne tekrar mahkeme açılmış ve bu benı takıp eden kişinın bır yakını oldugunu söyleyen bırı bılmedıgım bır numaradan aradı benı ve davamı cekmemı istedi işte evli barklı çocugu var eşi ögrenırse kötu olur vs.. ve o sizden ve esınızden özur dılemek istıyor vs. maddı manevı karşılayalım dıyerekten bende o kişiyı azarladım ve kapadım telefonu .sonra bu tel nosunu eşime gönderdım .ve ertesı gun nasıl olduysa eşimin bır tanıdıgoının komşusuymus benı arayan sahıs... eşimin tanıdıgı işte kıızm öyle ınsanlar degıl şikayetını gerı al dedı.eşimde ısrarla gelıp özur dıleyecek senden sende davanı cek dıyor bana... ögrenmek istediğim şu ben eger davamı cekersem mahkemede şikayetcı degılım dersem ne olur ben zan altında kalmazmıyım ? nben çekme taraftarı degılım fakat eşimde o tanıdıgı araya koydukları için çekmemı istıyor.ben şikayetımı mahlkemede cekersem ceza alırmıyım? ve o kişileri asla tanımıyorum ben