• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakar mısınız??

pinkcat87

Cennet sevdiğinin yanıdır
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
3.956
39
163
37
ya kızlar ben burda konuları okuya okuya paranoyak oldum sanırım.az önce bir ark ın konusunu okudum faceden hareketler dökümünden sevgilimiz kimleri aratmıs görebiliyormusuz.ben de baktım meraktan.23 hazirana kadar her şey normal.tanımadığım kimse yok.arama da pek yok..23 haziran da bir kızın adını yazmıs.birkaç farklı profile bakmış o adda.yani birisini aramış.bir daha da hiç aramamış o kızı sadece o günlük.tabii haliyle merak ettim.kim bu diye? ben bunu sevgilime nasıl soracagım faceden böyle böyle yaptım baktım diyemem.nasıl sorsam ya kafama takıldı gece gece.:(

Son düzenleme:
Şu hareket dökümü nasıl yapıyorsun ben onu merak ettim canım. .

Ben olsam bişey sormam..
Sorma da.. sen bil gerisi önemli değil

Şu hareket dökümü nasıl yapıyorsun ben onu merak ettim canım. .

Ben olsam bişey sormam..
Sorma da.. sen bil gerisi önemli değil

valla canım fazla merak etmemek en iyisi böyle durumlarda insanın aklına takılıyor.belki eski okul ark ı.belki yasadıkları yerden birisi.ama insan gercekten merak ediyor aklına garip şeyler geliyor.sordugun soruya gelincee onun face hesabını açıp sayfasına giriyoruz.kapak fotografının orda hareketler dökümü var onu tıklıyoruz.orda sağ üstte hedef kitlesi sadece ben olanları da dahil et diye bir yazı var.ona tik atıyoruz.ve kimleri aratmıs görüyoruz.ben baya inceledim onun profilini.pek kayda deger bir şey yok.bir kere eski sevgilisini aratmıs.kızlardan geri arattıgı kişiler genellikle ortak arkadaşlarımız. gecen sene ekim ayına kdr baktım ben ama bu kız dikkatimi çekti bir tek.

O zaman sana ilk aklıma geleni söyleyeyim. Bu kızla bir arkadas ortaminda tanıştı yada ilgisini çekti. 23 haziran da onu aratti. Ama bulamadı. Zaten önemli değildi. Bir daha da aratmadı.

Hıc sorma sımdılık huzurunuz bozulmasın...Ama bır daha gorursen sor tabıı :34:
haklısın canım.zaten işe başladı artık öle vakti de olmuyor sabah bir gidiyor araziye akşam geliyor ondan rahatım açıkçası:)))
bence facebook tehlıkelı ya.en ıyısı tamamen kapatmak :))

yaa bizzz çoooooook kavgalar ettik.ayrılıgın eşiğine geliyorduk.ona göre gereksiz kıskanclıklar.bana göre de su an öyle.o kim su kim su ark ın nie yazıo sana sen niye onla öyle konustun.
onun faceinde hep bizim fotolarımız var kapak fotosu bizim fotomuz benle ilişkisi oldugu herkese açık görünüyor yani.ama işte insan kıskanıyor ya niyeyse:/

O zaman sana ilk aklıma geleni söyleyeyim. Bu kızla bir arkadas ortaminda tanıştı yada ilgisini çekti. 23 haziran da onu aratti. Ama bulamadı. Zaten önemli değildi. Bir daha da aratmadı.

canım şöyle söyleyeyim öyle sürekli dısarı cıkan ark ortamı olan birisi değil.ailesiyle ablalarıyla takılır.oturdugu yer şehre uzak oldugu için ve sonradan tasındıkları için ortamı yok açıkçası ben de bundan coooooook memnunum.

Bence bak ama takıp et .ona söyleme..Hatt orda bu kutucuk var onada tıkladığında aradıkları falan hersey gözüküyor...Bende bır zamanlar burdan bırsey yakaladım ve burnundan getırmiştimm...

Bence bak ama takıp et .ona söyleme..Hatt orda bu kutucuk var onada tıkladığında aradıkları falan hersey gözüküyor...Bende bır zamanlar burdan bırsey yakaladım ve burnundan getırmiştimm...

o kutucuktan gördüm ben de canım.ya içim içimi yiyor söylemeyince söyleyip bir de saçma sapan bir şey çıkması da var.söylesem öyle birini tanıyor musun diye atıyorum eski okul ark ım dersaneden ark ım dese sen nerden biliorsun dese ne diycem ki off offf :(((

o kutucuktan gördüm ben de canım.ya içim içimi yiyor söylemeyince söyleyip bir de saçma sapan bir şey çıkması da var.söylesem öyle birini tanıyor musun diye atıyorum eski okul ark ım dersaneden ark ım dese sen nerden biliorsun dese ne diycem ki off offf :(((

Bilmiyorum kı canım bence sımdı deme ama sen bılırsın bence bı sure bekle..Eger tekrar görürsen dersin...Aslında kıza bakıp ortak arkadaşı falan varsa biraz tahmınde bulunabılırsın..

Bilmiyorum kı canım bence sımdı deme ama sen bılırsın bence bı sure bekle..Eger tekrar görürsen dersin...Aslında kıza bakıp ortak arkadaşı falan varsa biraz tahmınde bulunabılırsın..

canım o ismi aratmıs 4-5 kızın profiline bakmıs o isimde.hiçbirinde ortak ark fln yok ki.sanırım aradıgını bulamamıs.

canım o ismi aratmıs 4-5 kızın profiline bakmıs o isimde.hiçbirinde ortak ark fln yok ki.sanırım aradıgını bulamamıs.

Anladım canım..Pekı sen ne düşünüyorsun..Sence neden aratmış oyle..
Birde söylersen eger sımdı,ögrencek nasıl nerden baktığını ve eger bır daha oyle bırsey ararsa sılebılıcek bu ıhtımalde var..
Sence dershaneden okulndn fln arkadaşı olabılr mı ?

bence beklemede kal takip ettiğini bilmesin. sen görme diye başka yerlerden arayabilir sonra tabii ki aramayadabilir ama sen tetikte bekle derim ben..

Anladım canım..Pekı sen ne düşünüyorsun..Sence neden aratmış oyle..
Birde söylersen eger sımdı,ögrencek nasıl nerden baktığını ve eger bır daha oyle bırsey ararsa sılebılıcek bu ıhtımalde var..
Sence dershaneden okulndn fln arkadaşı olabılr mı ?
valla bana eski bir tanıdığı gibi geliyor.ama bilmiyorum yaaaa neden arattıgını
İstiyorsan sor sevgılıne bu kım falan dıye ..Gezınıyordum oylesıne faceden baktım da gordum de ..
sorarsam muhtemelen tartısırız..(
bence beklemede kal takip ettiğini bilmesin. sen görme diye başka yerlerden arayabilir sonra tabii ki aramayadabilir ama sen tetikte bekle derim ben..

öyle yapacagım şimdilik.bence bir şey çıkmayacak yaa..ama insan merak ediyor.:/

Bencede bekle canım biraz..Takıpte ol ama çokta takma..Kendını yıpratma

insanın aklına takılıyor bir diyorum yarın pat diye sorayım faceinde oyun açarken gördüm.aratmıssın öle kız cıktı hemen ben de merak ettim diyeyim diyorum bir de diyorum takmaya sormaya degmez.sonucta sürekli aratıp baktıgı bir kız da değil.bir kere bakmıs bir daha bakmamıs o günden baska.

insanın aklına takılıyor bir diyorum yarın pat diye sorayım faceinde oyun açarken gördüm.aratmıssın öle kız cıktı hemen ben de merak ettim diyeyim diyorum bir de diyorum takmaya sormaya degmez.sonucta sürekli aratıp baktıgı bir kız da değil.bir kere bakmıs bir daha bakmamıs o günden baska.

Anladım canım bıraz bekle bence ..Ona gore hareket edersın..zaten ıstedıgın zaman sorabılırsın ...Bakarsın hem bırdaha aratırsa dersın...

Anladım canım bıraz bekle bence ..Ona gore hareket edersın..zaten ıstedıgın zaman sorabılırsın ...Bakarsın hem bırdaha aratırsa dersın...

evet canım farklı bir durum olacagını sanmıyorum cünkü bizim ilişkimiz göz önünde çok.herkes bilir 7 senemiz bitecek aralıkta inşallah:)

Back
X