- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 32
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
Ben yine bu konu hakkinda fikirlerinin degisicegini dusunuyorum. Ama bu konu yuzunden esimle problemde yasayabiliriz. Morelim bozuldu nasil konusmaliyim bilmiyorumSakın kabul etme o yüz bini size versinler üstüne siZ Kredi çekip istediğiniz yerden alın evinizi yok kabul etmezse otururum kirada hergün hergün onlarla iletişim içinde olmaktansa
istemiyorum aynı apartmanda oturmak diyeceksin başka yolu yokBen yine bu konu hakkinda fikirlerinin degisicegini dusunuyorum. Ama bu konu yuzunden esimle problemde yasayabiliriz. Morelim bozuldu nasil konusmaliyim bilmiyorum
Kayinvalidemden yana bir sorunum yok Allaha sukur ama yapi olarak ozgurlugune duskun bi insanim kimin geldigi kimin gittigi dediginiz gibi kavgam olsa duyulcak kayinvalidemlerin alacagi kalan daireyede ileride gelin gelicek sonucta. Ben belki esimle ozel bi aksam gecirmek isticem cat kapi gelinicek yada herkezin haberi olucak bilemiyorum yaBence de yakın oturmak kötü olur çat kapi gelinmesi kavga etseniz herkes tarafından duyulması gittiğiniz veya aldığınız herşeyden haberleri olması gibi sorunlar çıkacaktır ama kayinvalideniz melek gibi bir kadınsa o zaman is degisir
O zaman da buyuk ihtimalle esimle baya bir tartisicaz ama dicem galbaistemiyorum aynı apartmanda oturmak diyeceksin başka yolu yok
Kavga etmeden sakince konuşmaya çalış diyeceğim ama maalesef eşinin dinleyecegini sanmıyorum erkekler bizim gibi düşünmüyorO zaman da buyuk ihtimalle esimle baya bir tartisicaz ama dicem galba
ömür boyu huzursuzluk yerine 1 2 haftalik tartışma iyidir gerekirse blof yap bosanirim diye ama kararlı dur geri adım atma bunun kV si KP i eltisi kayni yegenleri var. yok ben her gün onlarla görüşmeye razıyım her misafirimde onları da sırf ayıp olmasın göz göre göre diye cagirmaya razıyım bir yere giderken karsilastigimda izahat vermeye razıyım esimle tartisirken ve sevisirken sesimi minimuma indirmeye razıyım çat kapı misafiri çok severim grip olan bile olunca gelin olarak kayıtsız kalamayip yemek hazırlamaya razıyım onların da her misafirinin içinde olup küçük gelin olarak tüm hizmeti yuklenmeye razıyım evimdeki her ise karisilmasina raziyim diyorsan konuşma esinleO zaman da buyuk ihtimalle esimle baya bir tartisicaz ama dicem galba
Bende istemiyorum parada evde gozum yok. Esimle konustum ilk basta surat asti sonradan mantikli geldi galba birsey demedi. Bilemiyorum suanda nolcakbenim gözüm 200binlik evi görmedi. huzur herşey. iyi düşünün bana kalırsa düşünmeyin bile uzak durun.
O senin icin cok uzuldum. Buyuk ihtimalle dahil olmayacagiz oyle bir duruma. Zaten suanda istesekde ev borcu odeyemeyiz. Kendi kizlari olsa huzurlari kacmasin diye elinden geleni yapan insanlarin gelinlerinden ne istediklerini anlamis degilim.Sakın diyim aman! Benim amcamın kızı evlendi 10 yıldır aile apartmanındalar hepsi birarada. Her işi ona yaptırıyorlar... birarada yemek isticekler bunun için sen yemek yapcan küçük gelinsin diye. Temizlik vs filan hiç girmiyorum bak. Iyi düşün bunları. (Not: bunu kendi evi olmasına raģmen kayınvalidesinde kalan bir bahtsız yazıyor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?