• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar misiniz ?

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
455
225
53
32
Evliyim esim 4 erkek kardes annesinin kendi evi var abisi evli ona ev alinmis ben evliyim kiradayim ve iki kucuk kardesi var. Bizim icin satilacak olan bir arsa var bize parasi verilip uzerine kredi cekip ev alacaktik. Sonrasinda esimin ailesi dusunup kendi evlerini satmayi ve esimin abisinin evlerini satmayi arsayida satmayi dusunup 4 tane daire almayi dusunuyorlar ama 4 u de ayni binada olmak kaydiyla. Ben bu fikre sicak bakmiyorum o kadar ic ice olmanin bir mantigi olmadigini ve ileride ic ice olmanin sorunlarini yasayacagimizi dusunuyorum herkezin tapusu ustunde olacakmis kisi basina yuzbin gibi bir miktar belirlenecekmis bize yuzbin abisine yuz bin ustunu herkez kendi odeyecek icime sinmiyor. Fikirlerinizi ogrenebilir miyim?

Sakın kabul etme o yüz bini size versinler üstüne siZ Kredi çekip istediğiniz yerden alın evinizi yok kabul etmezse otururum kirada hergün hergün onlarla iletişim içinde olmaktansa

Sakın kabul etme o yüz bini size versinler üstüne siZ Kredi çekip istediğiniz yerden alın evinizi yok kabul etmezse otururum kirada hergün hergün onlarla iletişim içinde olmaktansa
Ben yine bu konu hakkinda fikirlerinin degisicegini dusunuyorum. Ama bu konu yuzunden esimle problemde yasayabiliriz. Morelim bozuldu nasil konusmaliyim bilmiyorum

Bence de yakın oturmak kötü olur çat kapi gelinmesi kavga etseniz herkes tarafından duyulması gittiğiniz veya aldığınız herşeyden haberleri olması gibi sorunlar çıkacaktır ama kayinvalideniz melek gibi bir kadınsa o zaman is degisir

Bence de yakın oturmak kötü olur çat kapi gelinmesi kavga etseniz herkes tarafından duyulması gittiğiniz veya aldığınız herşeyden haberleri olması gibi sorunlar çıkacaktır ama kayinvalideniz melek gibi bir kadınsa o zaman is degisir
Kayinvalidemden yana bir sorunum yok Allaha sukur ama yapi olarak ozgurlugune duskun bi insanim kimin geldigi kimin gittigi dediginiz gibi kavgam olsa duyulcak kayinvalidemlerin alacagi kalan daireyede ileride gelin gelicek sonucta. Ben belki esimle ozel bi aksam gecirmek isticem cat kapi gelinicek yada herkezin haberi olucak bilemiyorum ya :(

O zaman da buyuk ihtimalle esimle baya bir tartisicaz ama dicem galba
ömür boyu huzursuzluk yerine 1 2 haftalik tartışma iyidir gerekirse blof yap bosanirim diye ama kararlı dur geri adım atma bunun kV si KP i eltisi kayni yegenleri var. yok ben her gün onlarla görüşmeye razıyım her misafirimde onları da sırf ayıp olmasın göz göre göre diye cagirmaya razıyım bir yere giderken karsilastigimda izahat vermeye razıyım esimle tartisirken ve sevisirken sesimi minimuma indirmeye razıyım çat kapı misafiri çok severim grip olan bile olunca gelin olarak kayıtsız kalamayip yemek hazırlamaya razıyım onların da her misafirinin içinde olup küçük gelin olarak tüm hizmeti yuklenmeye razıyım evimdeki her ise karisilmasina raziyim diyorsan konuşma esinle
bu arada bu yazdıklarım sadece şu anda aklıma gelenler daha liste uzaaarrr gider

Malesef cok ilimli ve sakin konusmama ragmen suanda 5 karis suratla karsimda. Evet bizim gibi dusunemiyorlar ama eger boyle birsey olursa cok sorun yasayacagiz

benim gözüm 200binlik evi görmedi. huzur herşey. iyi düşünün bana kalırsa düşünmeyin bile uzak durun.

Sakın diyim aman! Benim amcamın kızı evlendi 10 yıldır aile apartmanındalar hepsi birarada. Her işi ona yaptırıyorlar... birarada yemek isticekler bunun için sen yemek yapcan küçük gelinsin diye. Temizlik vs filan hiç girmiyorum bak. Iyi düşün bunları. (Not: bunu kendi evi olmasına raģmen kayınvalidesinde kalan bir bahtsız yazıyor.)

Sakın diyim aman! Benim amcamın kızı evlendi 10 yıldır aile apartmanındalar hepsi birarada. Her işi ona yaptırıyorlar... birarada yemek isticekler bunun için sen yemek yapcan küçük gelinsin diye. Temizlik vs filan hiç girmiyorum bak. Iyi düşün bunları. (Not: bunu kendi evi olmasına raģmen kayınvalidesinde kalan bir bahtsız yazıyor.)
O senin icin cok uzuldum. Buyuk ihtimalle dahil olmayacagiz oyle bir duruma. Zaten suanda istesekde ev borcu odeyemeyiz. Kendi kizlari olsa huzurlari kacmasin diye elinden geleni yapan insanlarin gelinlerinden ne istediklerini anlamis degilim.

Back
X