bir bakarmısınız arkadaşlar

nisan annesi

bebegım
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
757
5
621
İzmir
Sorum şu arkadaşlar hiç evlenmemiş 3 çoçuk doğuran ve şuan imam nikahlı olarak metres hayatı yaşayan yuva yıkan bu bayan, ölen babasının maasını, kızlık soyadını kullanarak almaktadır.buraya kadar maaş konusunda alabilir fakat bu adam şuan resmi nikahlı karısına gitmeyip imam nikahlı eşinde kalmaktadır bu durumda bu kadın babasından kalan maası hukiki açıdan alabilirmi? alamazsa hangi resmi yerlere şikayette bulunabiliriz bilgisi olan yazarsa sevinirim .......

Sorum şu arkadaşlar hiç evlenmemiş 3 çoçuk doğuran ve şuan imam nikahlı olarak metres hayatı yaşayan yuva yıkan bu bayan, ölen babasının maasını, kızlık soyadını kullanarak almaktadır.buraya kadar maaş konusunda alabilir fakat bu adam şuan resmi nikahlı karısına gitmeyip imam nikahlı eşinde kalmaktadır bu durumda bu kadın babasından kalan maası hukiki açıdan alabilirmi? alamazsa hangi resmi yerlere şikayette bulunabiliriz bilgisi olan yazarsa sevinirim .......

Türkiyede cok var bundan malesefff :19::19:
cahillik diz boyu,ne demek imam nikah ,resmi nikahsız nasıl kabul ediyorlar anlamıyorum :20:

SGK ya şikayet ediliyor eğer böyle bir evlilik tespit edilirse almış olduğu maaş kesiliyor hatta faizi ile birlikte istiyorlar,ama adam başka biri ile evli diyorsunuz inkar edebilirler.Bu bayan sizin neyiniz oluyor ?

Eğer bunlar resmi nikahlı olup da maaş için boşanmış olsaydı şikayet ederdin ama şu durumda şikayet edemezsin.şu durumda kadın ve adamı sadece aldatılan eş şikayet edebilir o da boşanmak istiyorsa tabi

Eğer bunlar resmi nikahlı olup da maaş için boşanmış olsaydı şikayet ederdin ama şu durumda şikayet edemezsin.şu durumda kadın ve adamı sadece aldatılan eş şikayet edebilir o da boşanmak istiyorsa tabi

malesefff bu zaman aşımına uğradı ilk eş şikayet etmekte geç kaldı bu olay 1991 yılında oluyor 5 yılı aşarsa olmuyor die biliyorum :S

evet ve ben bu kadınla konuştugumda ne derse begenirsin ben ne yapayım resmi nikahı ,resmi nikah kıyılırsa babamdan aldıgım maasım kesilir diyor tut gırtlakla yani o derece sinir sinir konuşmalarıı :47:

Allah'tan korkmuyor,kul hakkı bilmiyor,cehalet diz boyu napıcak baska :47::47:

canım evet normalde olmaması gerek ama kadının nikahı yok sonucta. adamda başkasıyla evli. yani ispatlanamazki...

evet ve ben bu kadınla konuştugumda ne derse begenirsin ben ne yapayım resmi nikahı ,resmi nikah kıyılırsa babamdan aldıgım maasım kesilir diyor tut gırtlakla yani o derece sinir sinir konuşmalarıı :47:
Yukarıdaki arkadaşın dediği doğru aslında daha önceden evlenip boşanmış ama maaş için aynı evde yaşasaydı ispat edilirdi ama bu durumda ispat edilemeyebilir,bu kadının çocukları var mı peki bu adamdan.

Son düzenleme:
imam nikahı suç değil mi ya
kadın dava edemiyo mu bu durumu
bi de üç çocuk doğurmuş yazıklar olsun çok acıdım asıl eşe
ama bu çocuklar o babadansa dava edilir bence çünkü birlikte yaşayıp resmi nikah yaptırmıyolar maaş almak için bi sormak lazım sgk uzmanına

Son düzenleme:
imam nikahı suç değil mi ya
kadın dava edemiyo mu bu durumu
bi de üç çocuk doğurmuş yazıklar olsun çok acıdım asıl eşe
ama bu çocuklar o babadansa dava edilir bence çünkü birlikte yaşayıp resmi nikah yaptırmıyolar maaş almak için bi sormak lazım sgk uzmanına

resmi nikahlı eş aslında şikayet etmişti zamanında fakat adam bırakıcam şöyle böyle diye diye aklına girdi şu durumdada 5 yılı aştıgı için kabullenme gibi bir durum oluyor bu arada adam mavi boncuk dagıtıyor o tarafa bu tarafa gitmiyorum ,bu tarafa otarafa gitmiyorum diye şimdilerde ise malesef 2. kadında duruyor suç olmazmı suc tabi

Back
X