bir bakarmısınız arkadaşlar

Evlılıkte edınılen mal varlıgına katkısı da yok nafaka ve tazmınat dısında bırsey alamaz ama uzuldum keske gencken bosanıp basının caresıne baksaydı hayat kurması daha kolay olur du

3 çoçukla, kaldıkı 3.çoçuk daha 1 yaşında bile değildi babasıda istemedi çoçukları eli mecbur birde adam kandırdı tamam bırakacam diyerekten ilk eşte şimdiye kadar katlandı ama boşa katlandı bir gün bile gün yüzü görmediii :50:

3 çoçukla, kaldıkı 3.çoçuk daha 1 yaşında bile değildi babasıda istemedi çoçukları eli mecbur birde adam kandırdı tamam bırakacam diyerekten ilk eşte şimdiye kadar katlandı ama boşa katlandı bir gün bile gün yüzü görmediii :50:

Bu kadın 30 senelık evlı ilk aldatılmaya basladıgında 27 yasındaydı sımdı 48 yasında en kucuk cocugu 1 yasında dogrumu

Adam cahıl degıl gayet kurnaz ıkı kadında aldatıldıgını bıldıgı halde 3 cocuk dogurmus ıste cahıllık bu ılıskılerıde 30 yıl devam etmıs kadınlardan hıc bırı rest cekmemıs galıba hallerınden memnunlardı

kurnaz tabiii orası ayrııı acayip kullanıcı her yöndenn, ilk eş için memnuniyetlik demeyelimde mecburiyetlikten.2 eş ise ilk başlarsa seviyorum bilmem ne son 6,7 sene içinde babası ölünce baba parasın verdigi güvenle sana mecbur değilim tavırları adamı elinde kukla misali oynatıyor adamda bundan ne yonttum ne yonttum işteeee

nikahlı karısıda kendince haklı. boşanmak istemiyorsa eşine eve bakmıyor çocuklara bakmıyor vs diye nafaka gibi bir para talebinde bulunabilir. adam çocuklarına bakmak zorunda çocuklar 18 yaşından küçükse. adam sigortalı bir işte çalışıyorsa geliri var eve para vermiyor diye mahkemeye gitsin. boşanmak zorunda değil illaki para talebi için ben öyle biliyorum ama işin içinde olan arkadaşlar aydınlatırsa daha iyi olur

nikahlı karısıda kendince haklı. boşanmak istemiyorsa eşine eve bakmıyor çocuklara bakmıyor vs diye nafaka gibi bir para talebinde bulunabilir. adam çocuklarına bakmak zorunda çocuklar 18 yaşından küçükse. adam sigortalı bir işte çalışıyorsa geliri var eve para vermiyor diye mahkemeye gitsin. boşanmak zorunda değil illaki para talebi için ben öyle biliyorum ama işin içinde olan arkadaşlar aydınlatırsa daha iyi olur
Tedbir nafakası diyorlar galiba dediğiniz yönteme.

Tedbir nafakası diyorlar galiba dediğiniz yönteme.

Tedbir nafakası boşanma arifesinde daha nafaka bağlanmadan geçici olan nafaka diye biliyorum ama emin değilim. Ama bir erkeğin evliykende evine eşine çocuklarına bakma yükümlülüğü var parası varsa ve bilerek bakmıyorsa mahkeme kararıyla alabilir diye sanki okudum duydum. Zaten boşanan ailelerdede eğer çocuk varsa baba gelirine göre azda olsa çocuğa nafaka ödemek zorunda karşı taraf istemese bile diye duymuştum bizim bir yakınımızda talep olmadığı halde babası çocuğa bakmak zorunda diye nafaka bağlanmıştı ama adam ödemiyordu annede talep etmiyordu zaten yani çocuk sadece boşanmada çocuk değil ya evliykende çocuk bakmak zorunda

arkadaşım şimdi hatırladım nerden tanıdık geliyor bu tarz şeylere diyordum. benim akadaşım vasıtasıyla tanıdığım bir kız arkadaşım vardı çok samimi değildik onun babasıda aldatma yoktu ama ailesiyle ilgilenmiyordu maddi olarak evede gelmiyordu. adam çalışıyordu fenada olmayan bir işi vardı onlar mahkemeye verdiler ve 18 yaşından küçük çocuklar için ayrıca 18 yaşından büyüksede okuyorsa babasının bakmak zorunda olduğunu söylediler ve bu sebeple babasına zorunluluk geldi çocuklara para yatırması için. maaşından kesiliyorudu sanırım babasının. sonra babası eve döndü. adamın karısına para verip vermediğini tam bilmiyorum ama çocuklar için bağlanmıştı. eğer adam çalışıyorsa para alır ayrıca adama belkide para vermek zor gelir karısıyla yaşadığı eve döner caydırıcı olur. genelde böyle adamların parasına dokunan birşey oldumu vazgeçebiliyorlar.

çoçuklar evli fakat en küçügü şuan 18 yaşından büyük kendisi için nafaka talep edebilir fakat çoçuklar için bu imkansız ,adam emekli ve çalışan buarada

arkadaşım şimdi hatırladım nerden tanıdık geliyor bu tarz şeylere diyordum. benim akadaşım vasıtasıyla tanıdığım bir kız arkadaşım vardı çok samimi değildik onun babasıda aldatma yoktu ama ailesiyle ilgilenmiyordu maddi olarak evede gelmiyordu. adam çalışıyordu fenada olmayan bir işi vardı onlar mahkemeye verdiler ve 18 yaşından küçük çocuklar için ayrıca 18 yaşından büyüksede okuyorsa babasının bakmak zorunda olduğunu söylediler ve bu sebeple babasına zorunluluk geldi çocuklara para yatırması için. maaşından kesiliyorudu sanırım babasının. sonra babası eve döndü. adamın karısına para verip vermediğini tam bilmiyorum ama çocuklar için bağlanmıştı. eğer adam çalışıyorsa para alır ayrıca adama belkide para vermek zor gelir karısıyla yaşadığı eve döner caydırıcı olur. genelde böyle adamların parasına dokunan birşey oldumu vazgeçebiliyorlar.

çoçuklar büyük olmasa alabilirdi fakat şu durumda alamaz yanlız kendisi alır

Back
X