Bir bakarmısınız kafama takildi!

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
346
139
:110:Kizlar 28. Haftalik hamileyim doktora muayeneye gittik cuma günü bebegimiz de bir sorun olmadigini dedi ama beli ince dedi. Kafama takildi sorduk eşimle orda sorun mu bu peki nedeni nedir diye ama nedeniyle ilgili bisey demedi sadece sorun değil olabilir dedi. Ve ben cok üzülüyorum oğlumun beli neden ince diye. Ne yesem düzelir yada başına gelen var mi? Doktorum sorun değil dese de böyle bisey dedi ya bana neden dedi diye üzülüyorum lütfen yardim!:KK43:

Yahu bu doktorlar da ne garip madem sorun olarak görmüyorsun ne diye dillendirip insanın canını sıkıyor. Hiç duymadım öyle bişey canım ama bebiş daha büyüme döneminde 40.haftaya çok var toparlar elbet. Içinde rahat etmesi için başka bir doktora da görün derim.

Yahu bu doktorlar da ne garip madem sorun olarak görmüyorsun ne diye dillendirip insanın canını sıkıyor. Hiç duymadım öyle bişey canım ama bebiş daha büyüme döneminde 40.haftaya çok var toparlar elbet. Içinde rahat etmesi için başka bir doktora da görün derim.

Biz de eşimle öyle düşündük başka doktora mi gidelim diye ama oda baska bi sorun derse diye korkuyorum. Yere bile eğilmek istemiyorum beline birşey olursa diye :KK43:

bel çevresinden kastı abdominal ölçüdür muhtelemen.
önemli değil dediyse önemli değildir, takma kafana.
hem söylemese bu sefer de neden demedi derdin , di mi? :KK66:

Biz de eşimle öyle düşündük başka doktora mi gidelim diye ama oda baska bi sorun derse diye korkuyorum. Yere bile eğilmek istemiyorum beline birşey olursa diye :KK43:
yok artık abartma istersen ya :)
millet trafik kazası geçirip ölümden dönüyor, bebeğe bişi olmuyor

bel çevresinden kastı abdominal ölçüdür muhtelemen.
önemli değil dediyse önemli değildir, takma kafana.
hem söylemese bu sefer de neden demedi derdin , di mi? :KK66:

Soylemese nerden bilecektik ki sorun degilse bilmezdik yani. Canindan can olunca sorun ediyorsun üzülüyorsun kafana takiyorsun ayrica kazadan ölmüyor yazinizida anlamadim pek ne alaka.

Soylemese nerden bilecektik ki sorun degilse bilmezdik yani. Canindan can olunca sorun ediyorsun üzülüyorsun kafana takiyorsun ayrica kazadan ölmüyor yazinizida anlamadim pek ne alaka.

anlamayacak bişey yok aslında.
diyorum ki millet ağır travma atlatıyor bişey olmuyor karnındaki bebeğine, eğilmekten hiçbir şey olmaz.
onlar orda koruma altında.
o kadar da küçücük değildir zaten karın çevresi.
ayrıca sizi bilmem de buralarda obsesif olarak her şeyi araştıranı çok görüyoruz. sonra da ama bize söylenmemişti diyorlar.
önemli değil demişler işte.

X