• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakarmısınız kızlar

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar merhabalar..
Yarın 3 yaşında oğlum kreşe başlıyor.
Kreşe vermemin sebebi hala cümle kurmakta zorluk çekiyor ve evde tek çocuk olduğu için canı sıkılıyor. Bir yere gitsek hemen çocukların kendinden büyük küçük farketmez çocukların peşine takılıyor ve eve getirmekte zorlanıyoruz peşlerinden ağlıyor bizde eşimle konuşup kreşe yazdırmaya karar verdik.. Bugün kreş müdürü ile konuştum 1 haftalık alışma süresince sabah 9 öğle 12 dedi normalde 9 ile 15.00 arası kreşe başlarken böyle bir uygulama var mı birde kreşe başladığı an itibari ile mi ücret verilir yoksa 1 ayı tamamladığında mı

Evet var olmasa bile insan bırakmaya kıyamıyor tepkisini ölçmeden bilmeden. Yavaş yavaş alıştırmakta fayda var. Biz gün de 1 saat bırakarak başlamış sonra gittikçe artırmıştık.ve eğitim ücretini gitmeden önce oduyorduk her ay.

Ben kres ogretmeni olarak derim ki yavas yavas alistirin ilk gun 1saat bile yeter. Aglamazsa biraka bilirsiniz ama

Kızlar merhabalar..
Kreşe vermemin sebebi hala cümle kurmakta zorluk çekiyor ve evde tek çocuk olduğu için canı sıkılıyor. Bir yere gitsek hemen çocukların kendinden büyük küçük farketmez çocukların peşine takılıyor ve eve getirmekte zorlanıyoruz peşlerinden ağlıyor bizde eşimle konuşup kreşe yazdırmaya karar verdik.. Bugün kreş müdürü ile konuştum 1 haftalık alışma süresince sabah 9 öğle 12 dedi normalde 9 ile 15.00 arası kreşe başlarken böyle bir uygulama var mı birde kreşe başladığı an itibari ile mi ücret verilir yoksa 1 ayı tamamladığında mı
alistirma donemin de yarim gun diye biliyorum bende.
her yerde oldugu gibi once para sonra iştir muhtemelen diğer konuda

Kızlar merhabalar..
Kreşe başlayınca ücret verilir ve alışma sürecinde saat kısa tutulabilir. En azından bizde öyleydi

Bu pandemide 3 yaşındaki çocuğu kreşe vermeseydiniz keşke seneye verseydiniz.

Bu pandemide 3 yaşındaki çocuğu kreşe vermeseydiniz keşke seneye verseydiniz.
Bende öyle istiyordum aslında ama gerçekten konuşmada büyük problem var ve yetmediğimi düşünüyorum çok sıkılıyor en azından şimdilik başlasın istedim

Kızlar merhabalar..
Evet alışma süreci var elbette. Kimi okulda anne yanında durur kademeli olarak geri çekilir kimi okulda anne binaya girmez ama cagırılna derhal yanında olacagı bir yerde bekler. Bu o okulun tarzına baglı. Ödeme de okula baglı kimi okul der ayın 5 ine kadar kimi der 15 ins kadar vs. Ama alışma evresi de dahildir ücrete. Hayırlı olsun

Evet alışma süreci var elbette. Kimi okulda anne yanında durur kademeli olarak geri çekilir kimi okulda anne binaya girmez ama cagırılna derhal yanında olacagı bir yerde bekler. Bu o okulun tarzına baglı. Ödeme de okula baglı kimi okul der ayın 5 ine kadar kimi der 15 ins kadar vs. Ama alışma evresi de dahildir ücrete. Hayırlı olsun
Teşekkürler ben heyecan yaptım şimdiden inşallah hayırlısı olur 🤲🤗❤️

Back
X