• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakarmisiniz lutfen

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba bayanlar ben bu gun ikea dan alisveris yaptim.. 2 poseti aldim dier postimiz kasada kaldi kargasada esim unutmus 65 liralik urunler. Magza kapanmadan 20 dakika once ciktik ve farettigimizde saat 10 u gecmisti..geri donemedik 10 da kapandigi icin. Size soracagim ben yarin urunlerimi almaya gidecegim tabiki. Ama kasadan gectigi icin urunlerim ucretinide odedigim icin. Bunu nasil anlatacagim fisim elimde. Eyerki red ederlerse kamera kayitlarina bakmalarini isteyecegim. Zaten kasadan gectigim kizi hatirliyorum daha once iade yapmistim o kiza ve iade karsiliginda hediye karti verdi o kartla gecirdim ustune 17 lira nakit odeme yaptim bilen arkdaslar bir yardimci olursa cok sevinirim

Fisiniz elinizdeyse korkmayin zaten unutulan posetleri ayri biryerde sakliyorlar:KK14:

Rahatlikla alirsiniz. Hic olmazsa kamera kayitlarindan anlasilir ama kelimeleri düzgün kullansak olur mu?

Fiş elindeyse sorun yok. Bende evim için dolap, koltuk falan almıştım. Eşyaları atacımıza yüklerken dolabın kapaklarını ve ayaklarını koyduğum poşeti üsyelik mağaza dışında yükleme alanında unutmuşuz.ama yinede gidince aldım. Fişinizle gidin. ürünler kaydedilior seri numaraları oldupu içinde alabilirsiniz. Üzülmeyin:-D

Stokları bellidir zaten, fişinizde elinizde olduğuna göre fazla ürün olduğu belli olur, sorun olacağını sanmıyorum.

ben bi kere koçtaşta 2 ürün unutmuştum aynı senin gibi.çokta kontrol ederim ama insanlık hali :) eve gidince koçtaşı aramıştım.kasiyerin adı fişlerde yazıyor ya,hangi kasiyer olduğunu sordular.kasiyere sormuşlar ürünler burda demişti.ertesi gün gidip almıştım

kasada unutulmuş eşyayı sizin arkanızdan gelen kişi almadıysa eğer veriyorlar ,ama başkası aldıysa bişey yapamassınız .

Ben avm deki markette 5 lt mik yağ unutmuştum aradık danışmaya bırakmış kasiyerler almıştık

Bu ikeanin fisine bakiyorum halen ama kasiyer adi falan yazmiyo kasadan cikis saatim yaziyor ama. Arkamdan gelen biri almissa eyer ki posetimi birsey yapamam mi yani. Kamera kayitlari vs. Vardir zaten her kasada kontrol ederler herhalde hani derseniz 65 lira icin mi diye sorun 65 degil okadar beyenerek aldigim birseylerin yok olmasi. Tabiki bizim hatamiz. Ikeanin bu saatlerde danisabilecegimiz bir numarasi var mi acaba. Saat 10u gectigi icin aradim fark edince ama telesekreter de 10a kadar hizmet verdigini soyledi

Ben çok unuturum birgün markete gittim aldimda aldim. Parayi verdim para üstünü aldim cuzdana koydum tipis tipis yürüdüm gittim.:KK53:
Kasiyer bey geldi arkamdan sagolsun.
Fis elinizdeyse alirsiniz buyuk ihtimal. :)

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Bir yere ayırmışlardır zaten o poşetleri

Merhaba bayanlar ben bu gun ikea dan alisveris yaptim.. 2 poseti aldim dier postimiz kasada kaldi kargasada esim unutmus 65 liralik urunler. Magza kapanmadan 20 dakika once ciktik ve farettigimizde saat 10 u gecmisti..geri donemedik 10 da kapandigi icin. Size soracagim ben yarin urunlerimi almaya gidecegim tabiki. Ama kasadan gectigi icin urunlerim ucretinide odedigim icin. Bunu nasil anlatacagim fisim elimde. Eyerki red ederlerse kamera kayitlarina bakmalarini isteyecegim. Zaten kasadan gectigim kizi hatirliyorum daha once iade yapmistim o kiza ve iade karsiliginda hediye karti verdi o kartla gecirdim ustune 17 lira nakit odeme yaptim bilen arkdaslar bir yardimci olursa cok sevinirim
Fişinizin üzerinde kasiyerin ismi yazar. Onu bulabilirsiniz.
Ama gerek bile kalmaz, unutulan ürünler bellidir zaten.
Ben geçen gün tansaşta 2 liralık mısır konservesi unuttum, geri döndüğümde kasada ayırmışlardı kenara.

bende yıllar önce iki kez aldığım sigaraları unutmuştum
birini yolda aklıma geldi aldım
diğerinide hemen gidemedim bir hafta sonra almaya gittim
söyledim Allah'tan unutmamışlar verdiler.

Back
X