Bir bakarmisiniz sizce hamilemiyim

Canım benim 2 tane de silik cok az gozukuyorsaa coktan kanda cikmasi lazim . Cunku idarara geciyor hcg demektir silik olsa bile . Sen bir test baktir ki baştan haberin olsun :) umutsuzlugu birak ve hadiii iyiyi dusun simdi . Rabbimin ne zaman verecegi belli olmazz.

Eşim geldiği zaman gidicem acile baktiricaz haber veri cem tabikide
Hayirli haberlerini bekliyoruz. Bol bol dua ettt :) Rabbim nasip etsin . Eminim ki hepimizin dualari da seninle olacak ... hic uzulme .ben ummadigim an hamile kaldim, dustu ama yine de umutsuzlugum yokkkkk .inan neler arastirdim , nasilll mucizelerle bebekler oluyo ve yasiyor .... icini ferah tut

kızlar ben adetime 6 gün kala hassas testlerden aldim yaptim cikmadi 5 gün kala kan testi yaptirdim 0.0 cikti adetim 2 gun geçti normal idrar testlerinden aldim yaptim yine cikmadi ayni gün acilde kan testi yaptim çıktı ümidinizi hiç kaybetmeyin gerçekten varsa hissediyorsnz zaten

ARKADAŞLAR MERHABA BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM HCG 1.20 ÇIKTI AMA HALA ADTE OLMADIM VE HALA BELİRTİLER VAR ACABA YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ OLABİLİRMİ SONUCUN NE OLUR BİŞEY SÖYLEYİN BANA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…