Bir bakarmısınız?

Çalıştığı mekanı biliyorum o konu da netim kendisi gibi başka kadınlar da var

Polise şikayet etsem baskın vs olur mu yoksa hiç mi bişey çıkmaz
Bence birşey çıkmaz bu kadınlar büyük tehditlerle tutulabiliyor bazen o yüzden kolay kolay anlatmazlar diye düşünüyorum

İşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor

Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli

Kons vs işini de bilmem ki

Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var

Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor
eğer kendisi istekli değilse hiç bulaşmayın derim, boşa yorulur üzülürsünüz.

İyi niyetli ve yardım sever birine benziyorsunuz ancak kendi kesin isteği olmadan siz bir şey yapamazsınız ki çok da istekli gibi görünmüyor. Bence siz de net olun seçtiği hayatı yaşamaya devam edecekse daha fazla anlatmamasını söyleyin. Belki biraz vicdansızca gelecek ama bu kişi yaşadıklarına rağmen harekete geçmiyor, hala parası iyi gibi şeyler söylüyorsa yaşadıkları müstehak. Yapacak bir şey yok. Boşuna kendinizi yıpratmayın.

İyi niyetli ve yardım sever birine benziyorsunuz ancak kendi kesin isteği olmadan siz bir şey yapamazsınız ki çok da istekli gibi görünmüyor. Bence siz de net olun seçtiği hayatı yaşamaya devam edecekse daha fazla anlatmamasını söyleyin. Belki biraz vicdansızca gelecek ama bu kişi yaşadıklarına rağmen harekete geçmiyor, hala parası iyi gibi şeyler söylüyorsa yaşadıkları müstehak. Yapacak bir şey yok. Boşuna kendinizi yıpratmayın.

Vicdan yapıyorun ama doğrusu bu galiba ki sezdiğim beni de ağlama duvarı olarak görüyor sanırım yol vereyim gitsin

Öyle bir durumdaki bşr insanın psikolojisini ben hayal bile edemem. Mor çatı vs gibi bir yerle iletişime geçseniz. Yanınızda böyle bir dernek vs olursa ancak kadın kurtulabilir. Bireysel başvuru zor olur. Siz böyle yerleri arayıp konuşun. Avukatları vs oluyor, daha önceki deneyimlerinden de yararlanır ve yol yardımı alırsınız. Belki bu şekilde bir hayata tutunursunuz. Madde bağımlılığı ve korku da bu şekilde dengesizliğe neden olur. Kolay gelsin.

Öyle bir durumdaki bşr insanın psikolojisini ben hayal bile edemem. Mor çatı vs gibi bir yerle iletişime geçseniz. Yanınızda böyle bir dernek vs olursa ancak kadın kurtulabilir. Bireysel başvuru zor olur. Siz böyle yerleri arayıp konuşun. Avukatları vs oluyor, daha önceki deneyimlerinden de yararlanır ve yol yardımı alırsınız. Belki bu şekilde bir hayata tutunursunuz. Madde bağımlılığı ve korku da bu şekilde dengesizliğe neden olur. Kolay gelsin.

Okul döneminden bu yana yapıyormuş ailesi bilmiyor ama tutarsızlık var madde kaynaklı mı psikolojik mi bilmiyorum

Çalıştığı yeri şikayet edeyim dedim ama millet polis vs bişey yapmaz para yedirirler dedi

Çok konuştum ama yok bi etki uzaklaşmayı düşünüyorum artık

Ya belki vicdansizlik diyeceksiniz ama bence hiç bulaşmayın kurtulmak isteyene yardım etmeye gerek bile yok. Kenara biraz para atar sonra kaçar devlete sığınır, çocuk değil ki bu sonuçta yol yordam bilmesin.
Ben kesinlikle bulasmazdim bizim orda bir söz var böyle kadınların 40 köyneği olur birisini de sana giydirir diye, bir bakarsınız sizi de kötü bir ortama soku vermiş.
Bu yorumumu da bu tür kişileri gördüm çalıştığım yerlerde ve kesinlikle konuşmadım çünkü mağdur edebiyatı yapıp, yapacaklarından geri kalmıyorlar aslında vicdanınıza oynayarak manevi olarak sizi kullanıyorlar genelde. Çıkmak isteyeni 2020 yılında kimse zorla tutamaz.

Netten tanışmıştık kendisi ile

Gerçekten çok ilginç...Netten tanıştığın ve gece hayatında çalışan birine yardım etmeye çalışıyorsun.
Netten neden bir bayanla ve ne amaçla tanıştın ki?
Seni de bazı istenmeyen olaylara da çekebilir bu durum bunu düşünemiyor musun?

Çok mu safsın anlatmadığın bişiler mi var?

Sanki bunları yazan bir erkek ve onun vicdanına oynamaya çalışan bir kadın gibi geldi. Yani tutarsızlık var bu hikayede.

Netten tanıştığınız bir insana ne kadar güvenebilirsiniz.
Yüz yüze görüştünüzmü hiç.

Netten bir çok inaanla tanıştım dost olduğum insanlar bile var hayır görüşmedim yazın görüşecektik burada otel de çalışıyor biliyordum

Gerçekten çok ilginç...Netten tanıştığın ve gece hayatında çalışan birine yardım etmeye çalışıyorsun.
Netten neden bir bayanla ve ne amaçla tanıştın ki?
Seni de bazı istenmeyen olaylara da çekebilir bu durum bunu düşünemiyor musun?

Çok mu safsın anlatmadığın bişiler mi var?

Netten bayan ile tanışmam mı ilginç net algılayamadım seni

Tanışma amacım da iş olarak otel konusunda fikir almamdı otel de çalışmış biri keza bende

Sanki bunları yazan bir erkek ve onun vicdanına oynamaya çalışan bir kadın gibi geldi. Yani tutarsızlık var bu hikayede.

Çok özelini dökmüyorum saygısızlık olur

İşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor

Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli

Kons vs işini de bilmem ki

Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var

Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor

Eskortluk yapıyor, ekstra da gidiyor sözleşmesi dışında , uyuşturucu alıyor ve " alıştım başka iş yapamam " diyor.

Yapmayın lütfen ama ya , Niye karisiyorsunuz , Sizin elinizden bir şey gelmez.

Onunla görüşmemiz bile hata bana göre. Elli tane belası vardır başında.

Yanında görünmeyin , konuşmayın , çare bulmaya çalışmayın.

Eşiniz, dostunuz çoluk çocuk yegenleriniz vardır .

Kurtulmak istese , veryansın etse, yardım dilerse bir nevide yaptiginiz Bence gereksiz vicdan.

Alo Bilmem ne hatlarını paylaşın ve gerisini bırakın , iletişimi kesin derim.

Ya belki vicdansizlik diyeceksiniz ama bence hiç bulaşmayın kurtulmak isteyene yardım etmeye gerek bile yok. Kenara biraz para atar sonra kaçar devlete sığınır, çocuk değil ki bu sonuçta yol yordam bilmesin.
Ben kesinlikle bulasmazdim bizim orda bir söz var böyle kadınların 40 köyneği olur birisini de sana giydirir diye, bir bakarsınız sizi de kötü bir ortama soku vermiş.
Bu yorumumu da bu tür kişileri gördüm çalıştığım yerlerde ve kesinlikle konuşmadım çünkü mağdur edebiyatı yapıp, yapacaklarından geri kalmıyorlar aslında vicdanınıza oynayarak manevi olarak sizi kullanıyorlar genelde. Çıkmak isteyeni 2020 yılında kimse zorla tutamaz.

Haklısın nu konuda bir çok kişi de sen gibi söylüyor ben irtibatı koparacam doğrusu bu olur

Back
X