bir bakarmisiniz?

Bakin mesele gitmesi degil mesele aksam gelip karisi ve cocuguyla kalmamasi onu gectim onceligi bebegi hasta ... bosan demek kolay elbet oda olacak ama simdilik derdim bebegim..
Önceliği bebeği olan kadının derdi kocası evden uzaklaşsın diye durup dururken uzaklaştırma almaz. Sen ne sanıyorsun uzaklaştırmayı adama senin yüzünden diyecekler ki bir halt yemiş ki uzaklaştırma almış denilecek. Sen bebeğini düşünüyorsan bu tarz şeyler aklına gelmez. Bildiğin burnu sürtsün diye bunu yapıyorsun

baktım şimdi diğer konunuza
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmışsın
Eşin şiddet vs göstermiyorsa uzaklaştırma kararı çıkar mı bilmiyorum
Ama bence uzun vadeli planlar yap
İlk olarak ikinci bir çocuk asla yapma
AÖF ye kayıt olabilirsin ünv okumak için
Evden yapılacak işlere başvur ya da bakıcılık vs yap evden
Hem biraz birikimin olur
Sonra da ayrılırsın

Önceliği bebeği olan kadının derdi kocası evden uzaklaşsın diye durup dururken uzaklaştırma alınmaz. Sen be sanıyorsun uzaklaştırmayı adam senin yüzünden diyecekler ki bir halt yemiş ki uzaklaştırma almış denilecek. Sen bebeğini düşünüyorsan bu tarz şeyler aklına gelmez. Bildiğin burnu sürtsün diye bunu yapıyorsun
Bazi seyler yazilmaz derlerya sizin bu onyarginiz onuda yazdirir gizli gizli korunuyordum bugun baktimki ilaclarim yok ha cebimde alacak 10 kurusum vardi almiyim diye onuda almis velhasil hamile kalmak baska bir bebeyle perisan olmak istemiyorum

Bazi seyler yazilmaz derlerya sizin bu onyarginiz onuda yazdirir gizli gizli korunuyordum bugun baktimki ilaclarim yok ha cebimde alacak 10 kurusum vardi almiyim diye onuda almis velhasil hamile kalmak baska bir bebeyle perisan olmak istemiyorum
Derdim bu

baktım şimdi diğer konunuza
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmışsın
Eşin şiddet vs göstermiyorsa uzaklaştırma kararı çıkar mı bilmiyorum
Ama bence uzun vadeli planlar yap
İlk olarak ikinci bir çocuk asla yapma
AÖF ye kayıt olabilirsin ünv okumak için
Evden yapılacak işlere başvur ya da bakıcılık vs yap evden
Hem biraz birikimin olur
Sonra da ayrılırsın
Insallah bir gun hersey yoluna girdi diye buraya konu acacagima inaniyorum

İstemiyorum dersin zorla yaparsa polise başvurursun ama sırf korunmak için ilaç alamıyorsun diye gidip uzaklaştırma almakta akıllara zarar yahu yaşının küçüklüğüne veriyorum neyse

İstemiyorum dersin zorla yaparsa polise başvurursun ama sırf korunmak için ilaç alamıyorsun diye gidip uzaklaştırma almakta akıllara zarar yahu yaşının küçüklüğüne veriyorum neyse
Polis cagirdim dedikleri ne soyliyim bacim devir kotu siddet yoksa sabret ...

kocalik yapmiyor geliyir ZORLA da olsa yapuyor
nasıl yani,sizinle zorla seks mi yapıyor?? midem bulandı pis adam... belki linçleneceğim ama bu da tecavüzün başka bir rengi,nikah olması rızanız olmadan üstünüze atlamasını meşru kılmıyor. çok sinirlendim ya,iğrenç adam!

Bu durumu anlamazlar mı ya? Hala mı? Offf. Sağlık ocağı hap veriyor diye biliyorum ordan alsan?
Emziriyorum 1 bebegimin sagligi yerinde olmadigi icin tavsiye etmeyiz dediler spral icin randevu aldim esimin dedigi afedersiniz elimle soker cikaririm

Ben konu sahibinin neden boşanmadığını hala anlamadım. Bilen biri yazabilir mi?
Konu sahibi 2 gece sokakta kaldi 've konu sahibinin hasta tedaviye ihtiyac duyan bir bebegi var ve konu sahibi bebegini dusunmek zoeunda ondan sonrakuli mesele bosanmak zaten..

Merhaba hanimlar Ben birsey yapmak istiyorum ama tam bir fikrim olmadigi icin bilen cikar diye buraya yaziyorum...
Ben uzaklastirma karari cikarmak istiyorum esim icin siddet yok ama bu adama benim tahamulum yok 3 4 gun gidip koy isini bahane edip 1 gun gelip beni cinswlligi icin kullanmasini istemiyorum ama durdugum ev babasinin evi dusunuyorumda sonucta bu adam her yonden bizi magdur ediyor calisiyormu yok calismiyor kocalik yapiyormu yok 1 gun var 5 gun koyde gerci ne yaptigida muamma gorende calisip para getiriyor sanacak .velhasil istemiyorum bu adamsizda yapabiliyorum evliligimizin 1 senesi boyle gitti zaten simdi bu ev babasinin evi oldugu icin polisler birsey dermi...
Bu arada kucuklukten beri travma gibi birsey tek kalamiyorum evde gece korkuyorum hemde cok ama bu adam sagolsun suan korksamda tekim....

uzaklaştırma kararının neyi düzeltmesini bekliyorsunuz?

uzaklaştırma kararı alınca ne olacak sanıyorsunuz onu anlamadım? boşan demek kolay diyorsunuz, bu adamla bu şekilde yaşamak boşanmaktan daha mı kolay? tedaviye ihtiyacı olan bebeğiniz varmış herhalde, konuları bilmiyorum. fakat şu an da adamdan fayda görmüyorsunuz ki zaten.

uzaklaştırma kararı alınca ne olacak sanıyorsunuz onu anlamadım? boşan demek kolay diyorsunuz, bu adamla bu şekilde yaşamak boşanmaktan daha mı kolay? tedaviye ihtiyacı olan bebeğiniz varmış herhalde, konuları bilmiyorum. fakat şu an da adamdan fayda görmüyorsunuz
Bebeğim sen kadın sığınma evine git. Bu ne ya. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Polisleri onun icin cagirdim ama esimin bir aramasiyla yoldan geri geldik bahane hayat zor gencim disarda beni cok sey bekliyor fiziksel siddet olmadan gelme bebegin hasta virus var dediler

Back
X