• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakarmisiniz

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Arkadaslar dun gece bir konu actim "derdim var" kosesinde "kapris degil" diye okuyan arkadaslar bilirler
aslinda o konuyu okuduktan sonrada yorum yazilsa daha iyi olur beni daha iyi anlarasiniz

Esim aksam beste gidiyor ise sabah yedide geliyor.. Ve sabah karsiladim kahvalti yaptik muhabbet ettik sonra uyudu hemen ve ben gece uyumamistim fazla.. Uyuya kaldim bese bes kala uyandim dolayisiyla onu o saate uyandirdim aceleyle. Cantasini ve yemegini hep hazirlar veririm eline gitmeden ama uyanamadigim icin bir sey hazirlayamadim aceleyle elime ne gecerse kahvaltilik koydum cantasina uyku semesi ustunu giydi hazirlandi ama surat bes karis bana oyle bir nefretle bakisi vardi ki icim titredi urktum ilk defa oyle basini cevirip kotu kotu bakti.. Ve ilk defa opmeden gitti.. Oturdum agladim yaa siz ne diyorsunuz bu ise

Nedenini sordunuz mu bu nefret dolu bakışın?
Kahvaltı hazırlamadığınız için değildir herhalde..:uhm:

cantasini hazirlamadim diye.. sabah geldiginde cok guzel gecti.. Az ve oz gecti sonra uyudu ise gitmesine bes dakika kala uyandim
ben uyandirmasam uyanamaz uyandigi zaman cayini sigarasini icer sicak yemek hazirlar koyarim cantasina gonderirim bu hafta iki sefer yapamadim bunu.. Uyku semesi kalkti giyindi sonra basini cevirip ters ters bakti gitti opmedi bile.. O bakisi ben hic gormedim daha once..

cantasini hazirlamadim diye.. sabah geldiginde cok guzel gecti.. Az ve oz gecti sonra uyudu ise gitmesine bes dakika kala uyandim
ben uyandirmasam uyanamaz uyandigi zaman cayini sigarasini icer sicak yemek hazirlar koyarim cantasina gonderirim bu hafta iki sefer yapamadim bunu.. Uyku semesi kalkti giyindi sonra basini cevirip ters ters bakti gitti opmedi bile.. O bakisi ben hic gormedim daha once..

Erken uyanmadigim icin erzaklarini hazirlamadigimi anladi ondan sormaya bile zaman yoktu apar topal gitti

Allah Allah!!
Eşinizin canı kavga istiyor herhalde..
Ne var canım,uyumuşsunuz..
Bunda ne kötülük var ki,nefretle bakacak kadar?
Hiç derdi,tasası yok sanırım,buna takmış..
Bence hiç üzülmeyin,nazlandırmayın o kadar...

Evet Laale diger konumu okuduysan.. Yeterince zorluk cekiyorum.. birbirimize karsi iyiyiz sadece maddi sorunlar yuzunden tadimiz kaciyor.. Ama ben fedakarliklarda bulunuyorum.. Zor ve yorucu bir isi bunu biliyorum simdi sabah geldiginde diyecek calisiyorum sen evdesin bir cantami hazirlamadin iki oldu diyecek buyuk ihtimal.. Ben otoriterimi koruyorum kendisi biliyor bunu ama kimi zaman simartiyorum sonucta o'da fedakarlik yapiyor ama ama baska bir tavir sergilemesini istiyorum.. Cani sikkin oldugu zaman surati asiliyor icine kapaniyor susuyor iyide ben 14 saat evde yapayalniz kaliyorum yabanci bir sehir arkadas yok cevre yok zor durumlar yuzunden ziynetlerimi sattim sigara dahi alacak paramiz olmadi kendiside cok fedakarlik yapiyor once beni dusunur ama bu boyle yapmasina hak getiriyormu... Sitem etseydi keske ama oyle bakmasi urkuttu beni zaten asosyallestim ve guven sorunu yasiyorum insanlara karsi nasil bir tavir sergileyim.. Ruhen yorgun hissetmesem kendimi ve acimasam gelir gelmez surat asip hatta bagiracam bana oyle bakamazsin diye cektiklerimi yuzune vuruyor oluyorum soylendigim zaman.. Yada naz yapacam ben ilgilenmeyecem.. ama zaten butun hafta manyak yoruluyor birde hafta sonunu burnundan getirmek istemiyorum.. Nasil olsa evdeyim is yok guc yok vazife haline getirdim kendimi mecbur hissetmeden o'da mecbur olmadigimi biliyor sadece esi oldugum icin bunu yapiyorum ama.. bilmiyorum dort dortluk degiliz sonucta o'da degil simdi gelip bana bunu soylese bende yuzune cok sey vurmaya musaitim ama care olmuyor bu... nasil tavir sergileyim icim burukkkkkkkkkkkk

Sultan hayir Aksam beste gidiyor sabah yedide geliyor yani uc bucuk saat once oldu bu durum yarin sabah gelecek yedide..

haaa anladim canimm gececi yani CADIARZU
hakikaten cok calisiyormus yorgunlugunu anliyabilirim esinin,
ama seninde 2 kere oldu simdilik diyosun, bisey olmaz bence
niye öyle kötü kötü bakmis anliyamadim
belkide sadece bi anlik öyle oldu uyku sersemiyle :sm_confused:

Sultan bunu kabul edebilirim ama bana da pis koyuyo. Dusun isten geliyo yarim saat sonra yatiyo sonra ise gitmeye yirmi dakika once uyandiriyorum yani ben toplam bir gunde bir saat ancak gorebiliyorum onu butun gun ve gece yalnizim boyle pis pis bakip kufur eder gibi gidilirmi.. Biliyor cok hassassim ne yapacam o gelince bir seyler soyleyin fikir verin lutfen

Canim senide anliyabiliyorum gercekten, zaten bütün gün göremiyorsun yanliz kaliyorsun, cevrende pek yokmus bu dahada zorlastirir herseyi..

Bence o gelince hicbisey deme, bakalim sana karsi tavirlari nasil
eger o sana tavir yapiyosa birak yapsin
ama eger yapmiyosa, sen nazlan derim ben,
niye bana öle nefretle baktin, bende insanim de :dilcikar:

Canim senide anliyabiliyorum gercekten, zaten bütün gün göremiyorsun yanliz kaliyorsun, cevrende pek yokmus bu dahada zorlastirir herseyi..

Bence o gelince hicbisey deme, bakalim sana karsi tavirlari nasil
eger o sana tavir yapiyosa birak yapsin
ama eger yapmiyosa, sen nazlan derim ben,
niye bana öle nefretle baktin, bende insanim de :dilcikar:

Evet aynen oyle valla.. Oyle yapacagim sanirim hir gur cikartmak istemiyorum artik. Ama sucunu anlamazda suratini asarsa yanasmam valla.. Sonucta ben onun icin geldim bu sehire ve yapacagim kadar kisitlama yaptim bunu artik anlamasi gerek.. tskler ilgin icin

[/Q
ya arkadaşım geç kalma paniği içinde tavırlarının farkında bile değildir belki.bide buna uyku sersemliğinide eklersen sorun etmene gerek yok bence.konuya hakim değilim ama fikrimi söylemek istedim.

Başka sıkıntıları olabilir gece çalışmak zor,uykusunuda alamamış olabilir.Her evde arada yaşanıyor bende uykumu alamayınca eşime güler yüzlü olamıyorum.Sıkma canını geçici bir durumdur...

Back
X