cantasini hazirlamadim diye.. sabah geldiginde cok guzel gecti.. Az ve oz gecti sonra uyudu ise gitmesine bes dakika kala uyandim
ben uyandirmasam uyanamaz uyandigi zaman cayini sigarasini icer sicak yemek hazirlar koyarim cantasina gonderirim bu hafta iki sefer yapamadim bunu.. Uyku semesi kalkti giyindi sonra basini cevirip ters ters bakti gitti opmedi bile.. O bakisi ben hic gormedim daha once..
Erken uyanmadigim icin erzaklarini hazirlamadigimi anladi ondan sormaya bile zaman yoktu apar topal gitti
Sultan hayir Aksam beste gidiyor sabah yedide geliyor yani uc bucuk saat once oldu bu durum yarin sabah gelecek yedide..eve geldimi simdi geri ??
Sultan hayir Aksam beste gidiyor sabah yedide geliyor yani uc bucuk saat once oldu bu durum yarin sabah gelecek yedide..
Canim senide anliyabiliyorum gercekten, zaten bütün gün göremiyorsun yanliz kaliyorsun, cevrende pek yokmus bu dahada zorlastirir herseyi..
Bence o gelince hicbisey deme, bakalim sana karsi tavirlari nasil
eger o sana tavir yapiyosa birak yapsin
ama eger yapmiyosa, sen nazlan derim ben,
niye bana öle nefretle baktin, bende insanim de :dilcikar:
cantasini hazirlamadim diye.. sabah geldiginde cok guzel gecti.. Az ve oz gecti sonra uyudu ise gitmesine bes dakika kala uyandim
ben uyandirmasam uyanamaz uyandigi zaman cayini sigarasini icer sicak yemek hazirlar koyarim cantasina gonderirim bu hafta iki sefer yapamadim bunu.. Uyku semesi kalkti giyindi sonra basini cevirip ters ters bakti gitti opmedi bile.. O bakisi ben hic gormedim daha once.. [/Q
ya arkadaşım geç kalma paniği içinde tavırlarının farkında bile değildir belki.bide buna uyku sersemliğinide eklersen sorun etmene gerek yok bence.konuya hakim değilim ama fikrimi söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?