bir bakarmısınızzz kafam karıstı :(

kkevser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
66
0
46
Ordu
$2013-06-03 09.57.18.webp arkadaşlar son adet tarıhım 22 nisan --- 21 mayısda adet olmam gerekırken hamıle oldugumu ogrendım cok sukur dr gıttım cok kucuk gozukmuo 4 haftalık bile degıl demıstı 666 betaydı... 10 gun sonra gel dedı bende 10 gun sonra baska bır dr gıttım yanı bugun az once geldım hastahaneden dr kese gozukuyor ama bebek kucuk dedı gec yumurtlama olmus olabılır dedı yada bebek nıe kucuk dedı o da 10 gun sonra tekrar gel bakalım dedı dusuk olabılır dedı kanaman olmazsa geldıgınde kalp atıslarını duyabılırz dedı ama benım canım sıkıldı nedense ultrason resmınıde verdı 8 mm dedi sızce bır problem varmısdır acaba :(

Eki Görüntüle 726802 arkadaşlar son adet tarıhım 22 nisan --- 21 mayısda adet olmam gerekırken hamıle oldugumu ogrendım cok sukur dr gıttım cok kucuk gozukmuo 4 haftalık bile degıl demıstı 666 betaydı... 10 gun sonra gel dedı bende 10 gun sonra baska bır dr gıttım yanı bugun az once geldım hastahaneden dr kese gozukuyor ama bebek kucuk dedı gec yumurtlama olmus olabılır dedı yada bebek nıe kucuk dedı o da 10 gun sonra tekrar gel bakalım dedı dusuk olabılır dedı kanaman olmazsa geldıgınde kalp atıslarını duyabılırz dedı ama benım canım sıkıldı nedense ultrason resmınıde verdı 8 mm dedi sızce bır problem varmısdır acaba :(

Canim sen moralini hep yüksek tut bak kese görünüyor insaallah kanaman olmaz ve bebeginin kalp atislarini duyabilirsin.hamilelikte moral cok önemli ve cooook sabirli olman gerek.bol bol dua et insaallah hersey yolunda gider.rabbim güzel hayirli mutlu haberler almayi nasip eder insaallah

benim de son adet tarihim 21 nisan... ben de geçen hafta cuma keseyi gördüm.. doktorum yumurtlama geç olmuş o yüzden bi hafta geri dedi... bu ay ovulasyon testi kullanmıştım, yumurtlama 4-5 gün geç olmuştu... normalde 6 haftalıkken bir hafta geri olacak... oğlumda da geç döllenme olmuştu... adetim 3 gün geçtikten sonra ki kan sonucum 654... haftaya cuma da kalp atışlarını duymaya gideceğim

Back
X