- 10 Ağustos 2023
- 109
- 17
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetini bekle eğer adet olmazsan test yaparsınBen Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şişiyor midem bulanıyor sanki kendimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo
Hamileysen bile 4-5 gün kala bulantı olmazBen Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şişiyor midem bulanıyor sanki kendimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo
Adet döneminden sonra en son ne zaman İlişki oldu ? Onu baz almak lazım tabiki olabilirsin ama keşke gün falan yazsaydinBen Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şişiyor midem bulanıyor sanki kendimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo
15 Eylül'de efendim ilişki oldu 23 Eylül'de adet oldum 27 Eylül'de bitti adetim test yaptım negatif çıktı efendimAdet döneminden sonra en son ne zaman İlişki oldu ? Onu baz almak lazım tabiki olabilirsin ama keşke gün falan yazsaydin
15 Eylül'de ilişki oldu 23 oldum adet 27 Eylül'de bitti adetim test yaptım negatife çıktı aama karnım şiş ve midem bulanıyorHamileysen bile 4-5 gün kala bulantı olmaz
O kısmı biraz psikolojik gibi geldi. Göğüs hassasiyeti bende olmuştu. O yüzden adet günü test yaparsan daha iyi olur. İnşaAllah gönlünce olsun![]()
Peki teşekkürlerAdetini bekle eğer adet olmazsan test yaparsın
Ekim ayı ilişki olmadı efendim Ekim ayı adetime 4 gün var olarak hesapladım ben Eylül için diyorum nedense çok kafama takildi hamilelik olur mu diye çok piskolojkimi boozdumEkim ayından bahsediyorum canim benim. 5 gün var demişsin ya hani yani yumurtlama dönemini falan degerlendirdin mi demek istiyorum. Erken gebelik testi al yada adet tarihini bekle gecikmen olursa test yap yada git kan ver
Adet görmüşsün zaten eylülde. Ekimde ilişki olmadi diyosun nasıl hamile olabilirsin ki tatlim. Psikojiktir kafana takmışsınEkim ayı ilişki olmadı efendim Ekim ayı adetime 4 gün var olarak hesapladım ben Eylül için diyorum nedense çok kafama takildi hamilelik olur mu diye çok piskolojkimi boozdum
Evet çok teşekkür ederim bencede öyle düşün düşün kafayı yedim ya canımAdet görmüşsün zaten eylülde. Ekimde ilişki olmadi diyosun nasıl hamile olabilirsin ki tatlim. Psikojiktir kafana takmışsın
Bu ay ilişki olmadan anca psikolojik belirtiler yaşıyorsundur. Hatta böyle kafanıza takarsanız adetiniz de gecikebilir. Bir de neden erkekmişsiniz ve kız arkadaşınızın belirtilerini soruyormuşsunuz gibi hissettim bilemiyorum.Ben Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şişiyor midem bulanıyor sanki kendimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo
Hayır asla lütfen böyle düşünmeyin gerçekten yeni evli olduğum için sizlere soruyorum sizlerin görmüş gecirmisliginiz var diye efendim. Çok teşekkür ederim cevabınız içinBu ay ilişki olmadan anca psikolojik belirtiler yaşıyorsundur. Hatta böyle kafanıza takarsanız adetiniz de gecikebilir. Bir de neden erkekmişsiniz ve kız arkadaşınızın belirtilerini soruyormuşsunuz gibi hissettim bilemiyorum.
Estağfirullah sadece öyle hissettim, olabilir. Rica ederim.Hayır asla lütfen böyle düşünmeyin gerçekten yeni evli olduğum için sizlere soruyorum sizlerin görmüş gecirmisliginiz var diye efendim. Çok teşekkür ederim cevabınız için![]()