- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
hah bende aynını dedim muayene etmeden yumurtan çatlamıştır ve benzeri şeyleri nasıl söylemişburadan net bir şey diyemeyiz doktor muayenesi şart.
bende öyle düşünüyorumAğır kaldırmanın kızlık zarına zarar vereceğini düşünmüyorum.
hah bende aynını dedim muayene etmeden yumurtan çatlamıştır ve benzeri şeyleri nasıl söylemiş
en yakın ihtimal kist kanamasıdır dedim
bu arada doktormusunuz
bende öyle düşünüyorum
kanama ceviz büyüklüğünde gelmiş sonrası adetin son zamanları pembemsi bi kan gelirya öyleadeti kaç gün sürmüş? ağrısı falan mı oluyomuş? bi de zar öne gelse -ki gelmez bence de - nolurmuş?
Benim bir ara anlattigin gibi olmuştu. Yara dediler...test yaptılar. ..kötü birsey çıkmadı. ..yakmaya da gerek görmedi doktor küçük dedi belki kendiliğinden geçer bekleyelim Geçmezse o zaman bir daha bakarız dedi...1 sene sonra gittim bir daha muayene test vs.ayni şeyi söyledi. ..3 sene sonunda tamamenggeçti. ..ama şikayeti benzer olup başka birşey de olabilir...Dr. gitmesi zaten şart hem içi de rahat eder...
Kızlık zarı için bir şey diyemem ben evliyim. ..ama zannetmiyorum ağır kaldırmak ile birsey olacağını. ..
cevap için teşekkürlercanım benimde adetim düzensizdi bekarken öyle olabiliyordu bazen az geliyor sonra adetim 10 gün sonra geldiği de oluyordu ama içi rahat etmesi açısından doktora görünsün ama imkansız böyle bi şey olması
bi sorsana ?Konu hakkında yorum yapamayacağım ama adetli iken ağır yük kaldırılmaz der annem de hemşire olan ablam da... Sebebini bilmiyorum bak kafama takıldı simdi:S
Bir doktor agir kaldirirsan zar one gelir mi demis? Imkansiz. Bu kizcagiz bekareti kaybetmis yol yapiyo olabilir mi
Ileride sorun oldugunda seni de sahit tutmak icin soylemistir. Bak lamelif abla da biliyo vs seklinde. Inandiriciligi yok zira anlattigu hikayelerin tipla alakasi yok bi dr oyle seyler demezcevap için teşekkürler
bi sorsana ?
tam benim gibi kurtluya söyleyeceğini söyledin aklımada geldi
zaten sormak istedim soramadım
nasıl soracamki
sorulmazki böyle soru
inşallah yoktur öyle bişeyIleride sorun oldugunda seni de sahit tutmak icin soylemistir. Bak lamelif abla da biliyo vs seklinde. Inandiriciligi yok zira anlattigu hikayelerin tipla alakasi yok bi dr oyle seyler demez
Genç yaşlarda olan Ara kanamalar yani pembemsi kanlı akıntılar yumurtlama kanamasıdır ve tamamen hormonal bi durumdur adetin sonunda pembe akıntı gelmesi de normal sonuçta adet şak die bitmio bazen kahverengi ya da pembe akıntı olabilir biterken. Ağır kaldırmayla zarın öne gelmesi konusunda ise yorum yapamayacağım. Zira hiç böyle birşey duymadım. Eğer kızımız arkadaşların da dediği gibi bekaretini kaybedip de yolunu yapmıyorsa başka bir doktora görünebilir. Muhtemelen hormonal kaynaklı ve bir ilaçla çözülebilecek bişeydir ki sürekli tekrarlamıyorsa ona bile gerek yok. Not: kendim hormon bozukluğu sonucu bunları yaşadım ordan biliyorum
Madem yakininiz degil niye bu kadar dert edindiniz bosverininşallah yoktur öyle bişey
usulunce konuşurum
beni şahid tutmakmı
yakınımda biri değilki
ama evvelinde çok konuşurdum
anlatırdım
dinlerledi beni
şimdide sordu
ama sanmıyorum ya yapmamıştır
ilk kez oldu diyor
beni en çok sasırtan muayene etmeden doktprn konuşması
zira bugüne kadar bi çok doktora mail ettım soru sordum
hepsinden aldığım cevap
önce muayene
bu doktor muayene etmiş gibi anlatmışta anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?