Evet testler gelince yapacağım acaba bu belirtileri yaşayanlar oldumu diye merak ettim yoksa başka bir sıkıntımı diyetest yapmadan anlamak imkansız korunmasız ilişkinizde olmuş evet gebe de olabilirsiniz
canım bunlar adet belirtisi aynı zamanda 10 mart-13 mart yumurtlamana geldiyse belki tutmuştur gebelik, yada üşütmede olabilir çok sabırsızlanıyorsanız kan verirseniz hemen çıkarEvet testler gelince yapacağım acaba bu belirtileri yaşayanlar oldumu diye merak ettim yoksa başka bir sıkıntımı diye
Yaaa rahim kalınlaşmış ne demekcanım bunlar adet belirtisi aynı zamanda 10 mart-13 mart yumurtlamana geldiyse belki tutmuştur gebelik, yada üşütmede olabilir çok sabırsızlanıyorsanız kan verirseniz hemen çıkar
Yok adetimde hiç böyle olmuyordum sadece bacaklarım ağrıyordu birde yumurtlama günümdü 13 martcanım bunlar adet belirtisi aynı zamanda 10 mart-13 mart yumurtlamana geldiyse belki tutmuştur gebelik, yada üşütmede olabilir çok sabırsızlanıyorsanız kan verirseniz hemen çıkar
Ya adet olacan yada bebek tutunuyor sanırım kalınlaşma ondan diye biliyorumYaaa rahim kalınlaşmış ne demek
adette olabılırsınız gebelikte olabılır demekYaaa rahim kalınlaşmış ne demek
tutmuş olabilir kan verin anlaşılır çıkar varsa zatenYok adetimde hiç böyle olmuyordum sadece bacaklarım ağrıyordu birde yumurtlama günümdü 13 mart
Canım seni çok iyi anlıyorumEvet testler gelince yapacağım acaba bu belirtileri yaşayanlar oldumu diye merak ettim yoksa başka bir sıkıntımı diye
Yok bir oğlum var zaten onda hiç belirti yaşamamıştım istemiyorum şuan ikinci çocuk ondan endişeliyimCanım seni çok iyi anlıyorum
İnsan herşeyi belirti olarak düşünüyor.Bende aynıydım
Ama hamilelikte hiç öyle değilmiş kese göründükten nerdeyse 1 hafta sonra bu belirtiler bariz kendini gösteriyor. Şuan hamile olsan dahi bu belirtiler çok zor.Tabi her insanda farklı olur ama çok erken.
Korunmasız ilişki olduysa herşey olabilir güzelimAma kramp ağrılarım var böyle karnımda çekilme var sırtım ağrıyor
Allah istediğiniz zaman en sağlıklı şekilde nasip etsinYok bir oğlum var zaten onda hiç belirti yaşamamıştım istemiyorum şuan ikinci çocuk ondan endişeliyim
Amin inşallah allah razı olsunAllah istediğiniz zaman en sağlıklı şekilde nasip etsin
Yaaa sırt ağrısı var çok değilAllah istediğiniz zaman en sağlıklı şekilde nasip etsin
Bende, de var, belim çok ağrıyor adet olmaya bir iki gün kala oluyordum ama adetime daha varYaaa sırt ağrısı var çok değil
En doğru sonucu almak için regl geciktiğinde yapın bence testiKızlar mart 10 Mart 13 19 ve 25 de korunmasız ilişki yaşadım tamda yumurtlamaya denk geldi kabız oldum başım ağrıyor ama normal baş ağrısı gibi değil böyle nasıl desem gözlerim kapanacak gibi bi değişik birde sürekli idrara çıkasım geliyor enfeksiyon mu acaba adetime 8 gün var test sipariş ettim salı gelecek yapay zekada tutunma belirtileri arasında var, diyor siz ne diyorsunuz kötü bişi değildir demi ? Randevu aldım ama bekliyorum gününü