Bir bakın lütfen :(

badem344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
Kızlar mart 10 Mart 13 19 ve 25 de korunmasız ilişki yaşadım tamda yumurtlamaya denk geldi kabız oldum başım ağrıyor ama normal baş ağrısı gibi değil böyle nasıl desem gözlerim kapanacak gibi bi değişik birde sürekli idrara çıkasım geliyor enfeksiyon mu acaba adetime 8 gün var test sipariş ettim salı gelecek yapay zekada tutunma belirtileri arasında var, diyor siz ne diyorsunuz kötü bişi değildir demi ? Randevu aldım ama bekliyorum gününü

test yapmadan anlamak imkansız korunmasız ilişkinizde olmuş evet gebe de olabilirsiniz

Evet testler gelince yapacağım acaba bu belirtileri yaşayanlar oldumu diye merak ettim yoksa başka bir sıkıntımı diye
canım bunlar adet belirtisi aynı zamanda 10 mart-13 mart yumurtlamana geldiyse belki tutmuştur gebelik, yada üşütmede olabilir çok sabırsızlanıyorsanız kan verirseniz hemen çıkar

canım bunlar adet belirtisi aynı zamanda 10 mart-13 mart yumurtlamana geldiyse belki tutmuştur gebelik, yada üşütmede olabilir çok sabırsızlanıyorsanız kan verirseniz hemen çıkar
Yaaa rahim kalınlaşmış ne demek

Yok adetimde hiç böyle olmuyordum sadece bacaklarım ağrıyordu birde yumurtlama günümdü 13 mart

Evet testler gelince yapacağım acaba bu belirtileri yaşayanlar oldumu diye merak ettim yoksa başka bir sıkıntımı diye
Canım seni çok iyi anlıyorum
İnsan herşeyi belirti olarak düşünüyor.Bende aynıydım
Ama hamilelikte hiç öyle değilmiş kese göründükten nerdeyse 1 hafta sonra bu belirtiler bariz kendini gösteriyor. Şuan hamile olsan dahi bu belirtiler çok zor.Tabi her insanda farklı olur ama çok erken.

Ama kramp ağrılarım var böyle karnımda çekilme var sırtım ağrıyor

Yok bir oğlum var zaten onda hiç belirti yaşamamıştım istemiyorum şuan ikinci çocuk ondan endişeliyim

Varsada başım gözüm üstüne ama işte çok zor olacak benim için

En doğru sonucu almak için regl geciktiğinde yapın bence testi

`