canım ltf dikkatle oku.senin şuanki ilişkinin daha fazlasını 4,5 yıl yaşadım.her ayrılmaya kalktığımda intihar ederim,seni başkasına yar etmem vs.. tehditler..ama bende sevdim onu ve bazen sevgimden bazen korkumdan ayrılamadım.hastalıklı bir sevgiydi onunkide,kıskançlık,komplex,kuruntular ne arasan vardı..şuan nemi oldu?8 ay önce ayrıldık ve 3 aydırda başka bi kadınla beraber yaşadığını öğrendim.ve bu 8 aylık süre içindede sürekli peşimdeydi düşün yani.erkek milleti diye bunun için diyolar demekki.daha dün bile gelmiş özür diliyor,benim yerimi yeni kadının tutamıycanı beni unutmayacağını söyleyip ağlıyo..ben ne yaptım? tersleyip ağzıma geleni söyleyip tavrımı koyup çekip gittim..evet şuan çok üzgünüm ama sdc boşa geçen 4,5 yılıma üzülüyorum.ve daha kötüsü benide kendisi gibi hasta ruhlu yaptı.psikolojim bozuk ve resmen sinir hastasıyım,şuan kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum olmazsa dr desteği alcam..sana tek tavsiyem kesinlikle duygusal davranma ve olayı kesin ve kati suretle bitir.tlf no değiştir.onun ailesinden,seni rahatsız ettiğinde şikayet edebilceğin birinin tlf nosunu yanından ayırma.o gelip sana yalvaracak ağlayacak af dileyecek,sakın kanma.bir an evvel başından atmaya bak.yoksa benim gibi 4,5 yıl sonunda sinir hastası ve tek başına olarak ortada kalırsın.şimdiden geçmiş olsun canım..