• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
eşin seni seviyorsa neden aldatıyor? yani ekstra aradığı ne bu kadında?
nişanlılık dönemi olmuş bitmiş ama evlendikten sonra yine devam etmiş. kaldı ki nişan döneminde yapmış olması da bunu hafifletmez de hadi neyse.. güven sarsar..
sanırım inanmaktan başka çaren yok. ama onun sana güven vermesi lazım.

kadın evli olduğunu bilmiyormu ki? ya allahım kızmayın bana ama kadının kadından başka düşmanı yok gerçekten..

Evet..
Evli olduğunu biliyor.
Konuşmalarda aileme gidip boşanmak istedğimi söyleyeceğim falan yazıyor.
Ama o yazmamışta olabilir.
Henüz o benim öğrenmemin şokunda konuşamıyor bende olayın

Cnm diğer konularını da biliyorum. Zaten çk sorunlu bir eşin vardı sanki bişeyler düzelecek gibiydi ama bu çk ağır. Sevmesen ztn bu kadar şeye katlanmazdın ama bu diğer konulara benzemez. Nasıl sindireceksin bilemedim. Emin misin bu olaydan?

eşin seni seviyorsa neden aldatıyor? yani ekstra aradığı ne bu kadında?
nişanlılık dönemi olmuş bitmiş ama evlendikten sonra yine devam etmiş. kaldı ki nişan döneminde yapmış olması da bunu hafifletmez de hadi neyse.. güven sarsar..
sanırım inanmaktan başka çaren yok. ama onun sana güven vermesi lazım.

İnanamıyorum.
İnanmakta istemiyorum.
Şok içerisindeyim.

O anlatmadı çok sağlam bir yerden kanıtlı gördüm, yazılanları gördüm, fotoğrafları gördüm.
Çakma bir facebooktan yazılar.
Hepsini inkar etmiyor ama azını doğruladı.
Kız dada şifresi vardı o yazmıştır çoğunu benim adıma dedi.
Ki telefonunu gizli gizli kurcalarım, normal faceinin şifresi bende yoktur ama herşeyini bilirim.
Didik didik ederim, o farkına bile varmaz....
Nasıl oldu, nasıl gözümden kaçtı hala inanamıyorum !!!

Kızın yazmış olabileceğine inandınız mı?
Kaldı ki bir kısmını o yazsa ne farkedecek?

allah yardımcın olsun kardeşim çok zor bir karar sana ne desem boş.. o bir şekilde affettirir kendini yada affedildiğini sanır ama sen bunu yıllarca içinden atamazsın her kavgada yüzüne vurursun ve hiç de sağlıklı bir ilişki olmaz. çünkü artık güvenemeyeceksin.... eğer ki ayrılık kararı aldıysan al karşına tatlı dille konuş kızmadan ağlamadan öfkelenmeden söyledikleri aklına yatarsa yoluna devam edersin.. yatmazsa yoluna devam edersin..

Eşinizin sevgisinden eminsiniz. İçinde aldatma ve yalan barındıran bir sevgi yani... Zaten siz kararınızı vermişssiniz bu sevgiden emin olarak...

kadın evli olduğunu bilmiyormu ki? ya allahım kızmayın bana ama kadının kadından başka düşmanı yok gerçekten..

Kadının kadından başka düşmanı yok da erkeklerin de kafasına silah dayamıyorlar diye düşünüyorum.

Neye inanacağımı şu an için bilmiyorum.
Ama iyi değilim.
Olamayacağım da.
Bırakıp gitmek istiyorum herşeyi herkesi.

Hayır çok profesyonel.
O uyurken çok karıştırmıştım telefonunu.
Ama çakma facebook hiç yakalamadım.
tel hiç kullanmamış yani.
bilemeyeceğim ki eşini sen daha iyi tanırsın ama aldatılmanın affı çok zor. yani sindirmek çok zor..
sindirdin güvenmek çok zor..
güvendin unutmak çok zor..

şimdi konduramıyorsunuz, kendi ağzıyla söylese de yakıştıramıyorsunuz.

aynı durumun içinde olmadan kesin bir şey diyemem ne yapardım diye ama bir şekilde affetsem bile unutup devam edemezdim. aklıma gelirdi ve aramızda her zaman sorun yaratırdı.

şüphelenmedim demişsiniz ama telefon karıştırdığınıza göre %100 güvenememişsiniz hiçbir zaman. şimdi böyle bir olaydan sonra çok daha zor olacak.

eşinizi çok seviyorsanız, bir daha olmayacağına gerçekten inanıyorsanız biraz zaman tanıyabilirsiniz ne olacağını görmek için. ani karar vermemiş olursunuz.

tel hiç kullanmamış yani.
bilemeyeceğim ki eşini sen daha iyi tanırsın ama aldatılmanın affı çok zor. yani sindirmek çok zor..
sindirdin güvenmek çok zor..
güvendin unutmak çok zor..

Evet canım çıkmazda gibiyim.
Beklemezdim hiç beklemezdim.
Çok zoruma gitti.
O kız benden daha mı iyiydi, yüksek lisans mezunuyum, maaşım çok iyi.
Ki çokta güzelimdir herkes farkında gittiğim ortamda ilgi çekerim.
Ama bunu haketmedim.

Çok zoruma gitti.
Ama bunu haketmedim.

Bunun sizle alakası yok. Darılmayın bana ama eşinizin kişiliğinin zayıflığıyla alakası var. Sanıyor muusunuz aldatılanlar çirkin hep ? Ve anlamadığım eminim sevgisinden diyorsunuz bu nasıl sevgi ?

şimdi konduramıyorsunuz, kendi ağzıyla söylese de yakıştıramıyorsunuz.

aynı durumun içinde olmadan kesin bir şey diyemem ne yapardım diye ama bir şekilde affetsem bile unutup devam edemezdim. aklıma gelirdi ve aramızda her zaman sorun yaratırdı.

şüphelenmedim demişsiniz ama telefon karıştırdığınıza göre %100 güvenememişsiniz hiçbir zaman. şimdi böyle bir olaydan sonra çok daha zor olacak.

eşinizi çok seviyorsanız, bir daha olmayacağına gerçekten inanıyorsanız biraz zaman tanıyabilirsiniz ne olacağını görmek için. ani karar vermemiş olursunuz.

Evet güvenemedim nedense hiç.
Ama hiç fire vermez mi aldatan insan...

Çok zoruma gitti.
Ama bunu haketmedim.
Canım ne diyim ki bu iş ne güzelliğe ne de tahsile bakıyor. Bak devlet erkanına genelinin eşi ilk okul mezunu ama adamların arkasından karanfil atmayı nasip etmiş Allah onlara. Biz de o kadar okumuşuz dengimizi zor bulmuşuz gibi…

Güzellik olayı da güzellik önemli bir kavram ama medyada adı geçen bir sürü güzel kadının aldatıldığını okuyoruz.

Bunun zıttı olarak da evde huzur vermeyen, önüne köpek maması gibi yemek koyan kadınların etrafında dönen erkekler de görüyoruz.

Biraz erkeğe bağlı bir durum.

Bence bu üstü örtülecek bişey asla değil. Boşan boşanma diyemem. Ama boşanmayacaksan da çk fena süründürmelisin. Yoksa, yüksek ihtimal ilk fırsatta tekrarlanacaktır. Kendini çk ezdiriyorsun bu adama da ailesine de. Seviyor diyorsun ama bu ne biçim sevgi.

Back
X