• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Boşanma kararı çok zor bir süreç. Benimkisi çok farklı bir durumdu eşim aşırı anneci ve evliliği kaldıramadı bana düşman olmuştu iyi günümüz hiç olmadı ama yine de şak diye gidemiyor insan. Anladığım kadarıyla konu sahibi de seviyor işi daha zor ama bir kez bunu yapan hep yapar maalesef bu bambaşka bir durum. Benim affedebileceğim şeyler arasında yok.
Ya illaki zordur mutlu olma hayaliyle yuva kur, binbir kahrını çek, bir anda vazgeçmen gereken, gurur kırıcı bir olayla vazgeçme evresine geçilsin. Kötü bir durum ama ne bileyim böyle şeylerinde iyi sonuçlandığı pek görülmemiş ki. Bile bile de insan kendini daha fazla yıprattırmalı mı?

Sizi sevseydi aldatmazdı, o kadında aradıklarını sizde tamamlardı. Sizin eşinize olan tavrınız neydi peki? Bunu hiçbir kadın affetmez. Evliliğinizi sürdürdünüz diyelim, güvenebilecek misiniz? Güvendiniz diyelim, unutabilecek misiniz? Benim eşime flört dönemindeyken bir kız ısrarla mesaj atmış facebooktan, eşim o zaman şehir dışındaydı, gelince konuşuruz yazmış, ben bunu öğrendim ayrılcaktım ancak eşim çok yalvardı, neden hayatında ben olduğumu söylemedin dediğimde, karşına çıkıp seni üzer diye korktum dedi, halbuki bana anlatsa sorun olmazdı. Çok yalvardı kıyamadım bende. Sonradan eşim ne olduysa bana anlattı, ona güvenmem için herşeyi yaptı, gerçekten şuanda çok dürüst bir eş ancak ben o yapılanı hala hazmedebilmiş değilim ve eşime sonsuz güvenmiyorum. Evliyken yapılması... Çok yıkılırdım ve tamiri olmazdı. Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Ya illaki zordur mutlu olma hayaliyle yuva kur, binbir kahrını çek, bir anda vazgeçmen gereken, gurur kırıcı bir olayla vazgeçme evresine geçilsin. Kötü bir durum ama ne bileyim böyle şeylerinde iyi sonuçlandığı pek görülmemiş ki. Bile bile de insan kendini daha fazla yıprattırmalı mı?

Aldatma kadın için de erkek için de çok gurur kırıcı bir şey. Bunu kimsenin kimseye yaşatmaya hakkı yok. Şimdiki aklım olsa bir dakika durmazdım zaten.

yanlış bir yorum yapmamak için daha önceki konularınıza da bakındım biraz,
hani değer mi diye..

ancak zaten problemli bir evliliğiniz olduğunu, ailesi ile ilgili de sıkıntılarınızın olduğunu,
eşinizin de bu konularda sizi ezdirdiğini söylemişsiniz
yani mutlu değilsiniz ve tüm bu olanların üzerinde bir de aldatılarak yeterince incitilmişsiniz
değmez arkadaşım, bence bu adama emek, şans verilmez...

dilerim nasıl mutlu olacaksanız öyle yazılır sonu hikayenizin...

Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Bence surundurun biraz ama sonra afedin azcik trip atin ama yuva kurmak kolay ama bozmasi o cok zor işte bazen affetmek gerekir bi kereligine bile olsa 2. Sans vermeli insan diye dusunuyorum

Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.

Bazen sadece sevgi yeterli olamayabiliyor bu da o konulardan biri maalesef...Bu konuda kararı ancak siz verebilirsiniz...gerçekten bir daha bu konularda herhangi bir hatası olmayacak bile olsa siz kendi duygularınıza bakın gerçekten tamamen unutabilecekmisiniz? Yoksa herhangi birsey olmasa dahi herhangi bir seyde acaba sorusu Beyninizi kemirecek ise diken üstünde yaşayacaksıniz demektir bu da sizi cok yipratir. ..

Üzgünüm ama bu evlilik zor toparlanır. Diyelim ki affettiniz tamamen unutabilecek misiniz? Tamamen unutmadığınız süre sağlıklı bir evlilik yaşayamazsınız üstüne bir de çocuk yaparsınız onların da hayatları kararır. Yani diyeceğim şu ki bu evlilik er ya da geç biter.

Canım çok üzüldüm inan eminim şu an bastığın yeri bile göremeyecek durumdasındır ama maalesef gerçeği kabullenmek zorundasın seviyor ve neden böyle oldu neden herşeyi mahvetti diye ona kızıyorsundur ve haklısın sen sevdiğin için her türlü fedakarlığı yap karşındaki bencilce bunu mahvetsin insan en çok emeklerine üzülüyor bilirim fakat şöylede bir gerçek var bu işin kurtarılacak bir tarafı kalmamış insan kendisine hiç bir zararı olmamışken karşısındaki insana güvenmekte zorlanırken birde üstüne suistimal edilen kişi olarak artık ona güvenemezsin düzelse bile hayatını hep acabamı diyerek kafanda bin çeşit soruyla yaşayamazsın ve asla mutlu olamazsın bunu kendine yapma o yıktı herşeyi sonuç yaptığı hataların bedelini ödemeli can yakan hiç haketmediğin halde bu bedeli seninde ödeyecek olman her şart altında acı çekeceksin ve en azından bu acıyı yeni yaşamını kurmak için çek çünkü sonunda mutluluğu bulma ihtimalin daha yüksek hakkında hayırlı neyse o olsun canım...

Eşinizin sevgisinden eminsiniz. İçinde aldatma ve yalan barındıran bir sevgi yani... Zaten siz kararınızı vermişssiniz bu sevgiden emin olarak...
Ya bırakın allah aşkına ne sevgisi siz hatayı nisanliyken bitirmemekte yapmışsınız.şimdi devam ederseniz yarin çocuğunuz olduğunda bugün ayrılmadığıniz icin kendinize lanet okuyacaksiniz.nisanlima çook güvenirim allah göstermesin böyle bi yıkımı ama yerinizde olsam hergün anımsamakla olecegime bi defa ayrılır acı çekerim biter

Yok cnm yooook... bu kadar kolay affetme. Ne demek yani kız herşeyi biliyor. Tövbe etmişmiş. Tavuk g...tü tövbe tutmazmış, Sen nasıl inanacksn bu adama? Duygusal davranma bence.

Aradı açtım dedi kaç kere bitirdim dedi olmadi yine aradi kopekler gibi pismanim dedi.. gittigimiz yere kadar söylemiş...
Cogunu ben yazmdim yemin ederim dedi...
açtı facei bana gosterdi en basta ben engellyim hersey tum konusmalar silinmis..

Bende affetmeyi düşünmüyorum...
Milyon kere söyledi beni affet ben Allaha karşı tövbe ettim dedi..
Daha neler neler...
Karşımda ağlıyor iyi degil o başka odada ağlıyor ben başka odada...

Kıza ben öğrenince yazmış tekrar facei acip bagirmis cagirmis kiza.. kızda üzüldüm yazmış ailelerin karşısına böyle cikmaktansa cikmamayi tercih ederim demis

Eğer o bayana duygusal bişeyler hissetmişse çok zor bir durum...affederdim belki ama güvenemezdim asla...Belki sevgim de biter böyle bir olayla....
ama çocuğum için 1 defa şans veririm....

Back
X