- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
- #101
Güven sıfır...
Annenlere söyle gelmeesinler dedim..
Bitti
Annenlere söyle gelmeesinler dedim..
Bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger bir yillik evliysen anlasmali bosanabilirsiniz yani esinde sende bosanmak istediginizi belirteceksiniz
Bir yildan azsa veya esin bosanmak istemezse dava acacaksin ama kizla olan gorusmeleri ispat etmen gerekecek ona gore esin kusurlu sayilirsa bosanabileceksin. O yuzden anlasmali olursa daha yipranirsin , diger dava cekismeli oluyor ve istedigin sureden daha uzun surer
Evet haklarini en guzel iyi bir avukat korur hangi sehirdeysen oncelikle tanidik araciligiyla bulmaya calis danisma ucreti almaz en azindan kanitlarin varsa asla silme onlar cok onemli1 buçuk yıldır evliyim.
İspatlarım var.
Kendi yalvarma mesajları da var.
İspatlarım yani.
Avukat mı bulmam lazım ilk adım
Anlamadım km sizin ayrılmanızı istiyormuşta amacına ulaştırmayacaksın ki? Kızdan bahsediyorsa, kız benle görüş diye boğazına bıçak dayamdı heralde.
Hmmm yani senin icin kizla gorusmus. Sen de buna inaniyosun. Bak cnm ben senin bosanmiyacagini tahmin ediyorum. Sen de oyle bi isik yok yani. Adama inanmak istiyorsun bu ck belli. Bzden duymak istediklerini de duyamazsin cunku hersey ortada. Ben en azndan kolay affetme, yani bugun herseyi ogrenp yarn bisey yokmus gb davranma diorum. Surundur, bir daha bunu yapmaya cesaret edemesin diorum. Ailesi gelicekti mesela kesinlikle iptal ettr, bana kalirsa ayni ortamda ble bulunma ama. Neyse bunu oylece affetmek demk bi dahakilere davetiye demk. Senin kararin yasayacak olan sensin. Allah kolaylik versin.Kız tehdit etmiş sürekli karına anlatacam herşeyi diye.
O da beni tanıdığı için bitireceğimi bildiği için.
Hmmm yani senin icin kizla gorusmus. Sen de buna inaniyosun. Bak cnm ben senin bosanmiyacagini tahmin ediyorum. Sen de oyle bi isik yok yani. Adama inanmak istiyorsun bu ck belli. Bzden duymak istediklerini de duyamazsin cunku hersey ortada. Ben en azndan kolay affetme, yani bugun herseyi ogrenp yarn bisey yokmus gb davranma diorum. Surundur, bir daha bunu yapmaya cesaret edemesin diorum. Ailesi gelicekti mesela kesinlikle iptal ettr, bana kalirsa ayni ortamda ble bulunma ama. Neyse bunu oylece affetmek demk bi dahakilere davetiye demk. Senin kararin yasayacak olan sensin. Allah kolaylik versin.
o kıza aşıkmışki nişanlısını aldatmış bence ayrılın. hayır gelmez bu işten. hiçmi gururunuz yok ben çok gururluyumdur o konularda
bunu bile bile yaşayamazsın eğer sevıorsan dıyelımkı barıştın... ıkı gun sonra gene kıyamet kopacak buraya yazıyorumÇok gururluyumdur canım inan.
Yediremdim kednime.
Annem kalp hastası babam psikopat nasıl yaapcağım ne yapacağım.. Onlar çok kötü oalcak annem akldıramaz eşimi çok seviyorlar![]()
cnm en iyi kararı yine kendin verirsin bir daha yapmayacağına inandıysan onu en iyi sen tanırsın ve gerçekten pişmansa sonucuna katlanırsın vereceğin kararın......şu bir gerçek babam annemi aldattıysa her erkek yapar benimki bile ama duygusal olanı daha yıkıcıdır bu arada karşıdaki şereften yoksun bayana diyecek söz bulamıyorum hem nişanli hem evli adamı ayartmak ancak şeref yoksunluğundan olur......Kendi maaşım var ayaklarım üzerinde fazlasıyla durabilirim.
Çocuğum da yok.
Evet bugün öğrendim.
Ama kararsızım ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.
Ne desen haklısın dedi, ağladı ayaklarıma kapandı..
İyi değilim.