- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
Bir kadın tanıyorum. Çocuğu küçücükken bir sebepten eşinden ayrılmış, ailesinin evine dönmüş. İşi gücü yerinde, yıllar geçtikçe de terfiler almış. Bu arada güzelleşmiş, içindeki cevheri ortaya çıkarmış. Saygın bir çevresi ve etrafıyla sağlıklı ilişkileri var. Çocuğu için ölüp bitiyor. Demek istediğim, mutlu olmak için sizi kırmış ve üzmüş bir kocaya ihtiyacınız yok. Bu anlattığım kadından bir eksiginiz var mı? Eşiniz her halükarda sizin duyduğunuzda üzüleceginiz şeyler yaptığını biliyordu. Bu da size değer vermediğini gösteriyor. Onun açısından herşey yolunda gitseydi mutlu sabahlara uyanmaya devam edecektiniz. Ama o yaptıklarından hiçbir rahatsızlık duymayacaktı tıpkı 1,5 yıldır olduğu gibi. Belki öyle olmasını tercih ederdiniz, belki iyi ki öğrendim diyorsunuz. Şu anki duruma bakılırsa tüm bunları kabullenip kendi hayatınızı elde tutmanızın en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Hayat kısa ve hepimiz mutluluğun peşindeyiz. Bu yüzden de böyle kan emici olaylar ve insanlarla mümkün olduğunca az vakit harcamak gerekiyor. Eminim içiniz acıyor fakat herşey bizim için. Affetmek istemediğinizi söylüyorsunuz buna dayanarak konuştum umarım haddimi aşmamışımdır.
Estagfurullah.
Çok güzel şeyler yazmışsınız.
Dimdik ayakta durmam gerek.
Eşya falan istemiyorum ben bir valizi alır giderim dedi.
Arabayı satıp tüm kredileri kapatırım dedi (2 kredi benim üstüme)
Herşey senin olsun ben is yerinde yatarım dedi.
Ne diyelim her şerde vardır bir hayır.
Annem hem tansiyon hem kalp hastası psikolijte tedavi görüyor offf