• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

bu seni seven hali mi?
yani nişanlıyken aldatması ve sonrasında konuşmaya devam etmesi...
ben affedemezdim.

Akşam çocuk odasının kapısını kilitlemiş uzun bir süre gelmedi içeriye, benimde şarj aletim oradaydı şarjım bitiyordu alayım dedim kapı kilitli.
Seste vermiyor, bağırdım ettim 10 dakika vurdum kapıya açmadı, en sonunda tüm apartman duyunca açtı, hapları önüne koymuş hepsini içinden çıkarmış bir iki tanesini içmiş (saydım) napıyosun sen dedim, öleyim de kurtul ddi.
Gözler kıpkırmızı ama ooffffffff !
Çok kötü oldum.
Ne biçim insansın benim teselliye ihtiyacım varken ben seni teselli ediyorum ne yani üzülme bir daha yakalanmazsın yeni çakma facebook açarsın diye teselli mi edeyim seni dedim...
Kuranı getir el basayım bir daha sana bunları yaşatmayacağım dedi, istediğin gibi koca olacağım ben dersimi aldım dedi.

Akşam çocuk odasının kapısını kilitlemiş uzun bir süre gelmedi içeriye, benimde şarj aletim oradaydı şarjım bitiyordu alayım dedim kapı kilitli.
Seste vermiyor, bağırdım ettim 10 dakika vurdum kapıya açmadı, en sonunda tüm apartman duyunca açtı, hapları önüne koymuş hepsini içinden çıkarmış bir iki tanesini içmiş (saydım) napıyosun sen dedim, öleyim de kurtul ddi.
Çok kötü oldum.
Ne biçim insansın benim teselliye ihtiyacım varken ben seni teselli ediyorum ne yani üzülme bir daha yakalanmazsın yeni çakma facebook açarsın diye teselli mi edeyim seni dedim...
Kuranı getir el basayım bir daha sana bunları yaşatmayacağım dedi, istediğin gibi koca olacağım ben dersimi aldım dedi.
blöfünü yedigim..

önüne koymuş ki sen kapıyı aç ve gör deyü..

İçecek adam çoktan içerdi be cancaaazım.

Bası agrımış iki hap atayım demiştir.

Çok kötü oldum.
Çok iyi demişsiniz. Halen kandırma peşinde yalan peşinde. O birkaç hapı da yutmamıştır camdan falan atmıştır kesin. Ey Allahım ya. Sevdiğinden falan değil düzeni bozulacak diye ağlıyor bence. Düşünüyor şimdi ev rahat eşya yeni. Hem gidersem çamaşırım, ütüm, yemeğim ne olacak? Sizi yumuşatmasına izin vermeyin. Affettiğiniz an eski kaba davranışlarına geri dönecek. Aciz olduğunuzu ve onu bırakamadığınızı düşünüp eskisinden daha rahat olacak. Ve artık herşey ortaya çıktığına göre utanması gereken birşey de olmayacak ve ulu orta başka kadınlarla görüşecek.. Kurana el basayim demek ikna olunması gereken bir cümle değil çünkü uzun zamandır vicdan muhasebesi yapmamış bir adam Allahtan da korkmaz.

Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
sevse cicim günleri de dahil olmak üzere yasak ilişki yşamazdı..isterse Kur-an'ı Kerimi Getirip Canına yemin koysa inanmazdım.

Çok kötü oldum.
çok eski numara

Hapı cidden içecekti eminim ama dediğim gibi hala ben teselli ediyorum adamı.
Anneme biraz çıtlattım konuyu hereşyi değil tabiki eşimi çok sevdiği için yapma kıızım dedi yuvanı bozma dedi, içkisi yok kumarı yok dayağı yok dedi. Yıllarca babamdan çok çektiği için.
Affetmeyi düşünmüyorum ama akşam çok kötü oldum.
Sevmek ve karşındakinden beklememek çok acı.
Sevgim bitti mi hayır ama çok azaldı eminim kendimden.
Salak gibi geziniyorum ortalarda.

Çok kötü oldum.

Eşiniz eve ne zaman ve niye döndü ki?

Burda KK'da bir konu vardı. Orda bir kullanıcı kendi annesinin başına geleni anlatmıştı. Babası çocuklarının üzerine yemin etmiş. Ve gene de aldatıyormuş. Erkekler bu kadar işte. İnsanoğlunun yeminine güven olunmaz. Neyin üzerine yemin ederse etsin. Sözlerimizi %100 tutan varlıklar olsak Rab'bime iyi bir kul olacağımıza dair verdiğimiz sözleri tutardık ruhlar aleminde. Kaçımız yapması gerekenleri yapabiliyor ki. Günahlar tatlı geliyor. Cazip geliyor.

Son düzenleme:

Burda KK'da bir konu vardı. Orda bir kullanıcı kendi annesinin başına geleni anlatmıştı. Babası çocuklarının üzerine yemin etmiş. Ve gene de aldatıyormuş. Erkekler bu kadar işte. İnsanoğlunun yeminine güven olunmaz. Neyin üzerine yemin ederse etsin. Sözlerimizi %100 tutan varlıklar olsak Rabbime iyi bir kul olacağımıza dair verdiğimiz sözleri tutarduk ruhlar aleminde. Kaçımız yapması gerekenleri yapabiliyor ki. Günahlar tatlı geliyor. Cazip geliyor.
alkışlıyorum seni

dedigin ne kadar dogru

eger ki sözümüz senet olsa idi

Rabbe verdigimiz sözden caymazdık

Hapı cidden içecekti eminim ama dediğim gibi hala ben teselli ediyorum adamı.
Anneme biraz çıtlattım konuyu hereşyi değil tabiki eşimi çok sevdiği için yapma kıızım dedi yuvanı bozma dedi, içkisi yok kumarı yok dayağı yok dedi. Yıllarca babamdan çok çektiği için.
Affetmeyi düşünmüyorum ama akşam çok kötü oldum.
Sevmek ve karşındakinden beklememek çok acı.
Sevgim bitti mi hayır ama çok azaldı eminim kendimden.
Salak gibi geziniyorum ortalarda.

merveeee baak hafıften yumuşamaya başladın !!

iki hap atarak senı kandırmasına nasıl ızın verırsın.gebersın o.ç

otekı kadınla afedersın de yiyişirken "ne salak karım var evde"diye iç geçirirken bunları hazmedemezsın..

kendıne gel,sacını boyatmıssın..kendıne yenı sayfa acmıssın

bu adam senı tek gecelık aldatmamış,yıllardır senı ıplememiş...bırak merhamet etmeyi.sana kim merhamet edıcek.kendıne acımıyosun ki,kocan acısın..delırtme benı!

merveeee baak hafıften yumuşamaya başladın !!

iki hap atarak senı kandırmasına nasıl ızın verırsın.gebersın o.ç

otekı kadınla afedersın de yiyişirken "ne salak karım var evde"diye iç geçirirken bunları hazmedemezsın..

kendıne gel,sacını boyatmıssın..kendıne yenı sayfa acmıssın

bu adam senı tek gecelık aldatmamış,yıllardır senı ıplememiş...bırak merhamet etmeyi.sana kim merhamet edıcek.kendıne acımıyosun ki,kocan acısın..delırtme benı!

Bilmiyorum canfıstığımm..
İnan nefes alamıyorum, çok kötüyüm.
Hakedecek hiçbirşey yapmadım ben..
Ne isterse yaptım, her anlamda tatmin ettim.
Haketmedim ben.
Öteki kızla 3 kere görüşmüş ama fiziksel birşey olmadı dedi yemin etti.
Ama gururuma yediremiyorum.
Bana nasıl yapar hala aklım almıyor haketmedim ki ben.

Canım Allah sana sabır versin, hakkında hayırlısını nasip etsin. Burası fikir alışverişi yapmamızı sağlayan çok güzel bir yer, göremediklerimizi görüyor, sağlıklı düşünmemize yardımcı oluyor vs…
Burada herkes birbirini burada yazdıkları kadar biliyor; başka hiç birşey bilemeyiz yaşantısı, yapısı….
Eşinden ayrılıp ta çok mutlu olan, bu süreci kolayca atlatabilen insanlarda vardır, tam tersi durumu yaşayanlarda vardır. O nedenle en son kararı sen kendin, her şeyi gözden geçirip vermen gerekir. Burada ayrıl ya da ayrılma denir belki; ama insanın kendi başına gelince durumlar çok değişir. Ben sana ayrıl yada ayrılma diyemem; ama kendine biraz zaman ver. 2-3 hafta yalnız kal, sakince düşün. Her şeyi gözden geçir, acele karar verme. Eşinin yaptığı çok ama çok çirkin bir şey; ayrılık sebebide; sadece çok acele karar vermemeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Burda KK'da bir konu vardı. Orda bir kullanıcı kendi annesinin başına geleni anlatmıştı. Babası çocuklarının üzerine yemin etmiş. Ve gene de aldatıyormuş. Erkekler bu kadar işte. İnsanoğlunun yeminine güven olunmaz. Neyin üzerine yemin ederse etsin. Sözlerimizi %100 tutan varlıklar olsak Rab'bime iyi bir kul olacağımıza dair verdiğimiz sözleri tutardık ruhlar aleminde. Kaçımız yapması gerekenleri yapabiliyor ki. Günahlar tatlı geliyor. Cazip geliyor.

Akşam kuaförden sonra eve gittim yemek hazırdı, gelmiş eve.
Bir iki birşey atıştırdım.
Haklısın çok doğru bir noktaya değinmişsin.

Haketmedim ben.

2013den beri senı aldatan adam onunla 3 kere görüşmüş oylemi_
Haklısın Allahın hakkı 3 derler.adam doldurayım demış...
bak eger affedersen(ki bu cumleler affedebılırım cumlelerı) sen bır daha bırdaha ve bır daha aldatılacaksın...
en guzel cıcım aylarında daha bırbırınızden bıkmaya fırsatınız olmadan adam sana boynuz takmış.ve bu adam musvettesı senın cocugun olsun yıne aldatır.demem o kı köpek her zaman kopektır.

Affetmem o kadın İçinde uhde kalacak. Hiç bişey yapmasa aklının bir köşesinde hep duracak. Sende ister kabul etster etme.Ben asla affetmem

ayrılamazdım
paşa paşa kabullenirdim
evlilikte boşanmak basit olmuyor
ama gönlümden gözümden düşerdi

Haketmedim ben.

Telefonda mesajlarda falan sürekli görüşüyorlardı ama değil mi? Üç kere de canlı canlı görüşmüş? Doğru mu anladım? Bu da muhtemelen bir kafede pastanede falan. Yani üzgünüm ama birbirine mesaj yazıp "derin duygular" besleyen kişiler mutlaka bir el ele tutuşmuş sarılmış belki öpüşmüştür bile."Fiziksel birşey olmadı"dan kastı "birlikte olmadık" ise bunun için fırsat olmadı da demek olabilir. Ya eve atacaktı (bu çok riskli) ya da otele gidecekti (o da g.t ister). Kusura bakma ama bu adam birden bire sana olan aşkını keşfetmedi herhalde. Evi var düzeni var. Yemeği yapılıyor çamaşırı yıkanıyor. Kolay mı bunları bırakıp karısını aldattı damgası yemek? Devam edersen kendine haksızlık edersin.

Canım Allah sana sabır versin, hakkında hayırlısını nasip etsin. Burası fikir alışverişi yapmamızı sağlayan çok güzel bir yer, göremediklerimizi görüyor, sağlıklı düşünmemize yardımcı oluyor vs…
Burada herkes birbirini burada yazdıkları kadar biliyor; başka hiç birşey bilemeyiz yaşantısı, yapısı….
Eşinden ayrılıp ta çok mutlu olan, bu süreci kolayca atlatabilen insanlarda vardır, tam tersi durumu yaşayanlarda vardır. O nedenle en son kararı sen kendin, her şeyi gözden geçirip vermen gerekir. Burada ayrıl ya da ayrılma denir belki; ama insanın kendi başına gelince durumlar çok değişir. Ben sana ayrıl yada ayrılma diyemem; ama kendine biraz zaman ver. 2-3 hafta yalnız kal, sakince düşün. Her şeyi gözden geçir, acele karar verme. Eşinin yaptığı çok ama çok çirkin bir şey; ayrılık sebebide; sadece çok acele karar vermemeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Amin canım amin.
1 hafta kendi kendime düşünmek için fırsat verdim.
O da adetime 1 hafta var diye, çocuk olup olmadığından emin olayım diye.
Düşüneceğim ama seviyor zannediyordum emindim sevgisinden.
Erkekler neden aldatır ki:?
Ne istediler de yapmadık :(

Back
X