• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Bir de sevgisine inanıyorum diyorsun. Bak şu anda ayrılmayı değerlendirdiğin halde onu sevdiğin için sen yanında başka bir adamı hayal edemezsin. Ama kocan olacak adam, seni sevdiğini söyleyen ve hatta senin de sevgisine inandığın bu adam başka dudakları öptü. Seni bırakıp koşa koşa ona gitti. Bir yürekte iki sevgi nasıl olabilir.

Aldatan adamlara çok pis dalasım var ama senin kocana özel ilgi göstermek istiyorum. Bu kadar eziyet edip bir de aldatmış ya ıslak odunla dövecen, dinlenip dinlenip gene dövecen.

Çok çok mükemmel bir tespit. Sen şu anda yaralıyken, aldatılmış bir kadınken bile başka bir adamı öptüğünü düşünebiliyor musun? İşte sevgi bu.

Halt etmiş onlar, böyle yuva mı olur. İnsanlar bir ömrü paylaşmak, mutluluğu huzuru bulmak için evleniyorlar. Ama adam senin ömründen ömür çalıyor. Kimsenin söylediklerine kulak asma. Bu dünyada senden önemli, öncelikli kimse yok. Boşanmak kadınların hayatını zindana çeviriyor olsaydı bu kadar insan nasıl boşanabilirdi.
Aklı başında, donanımlı, güzel bir kadın bu hayatı hak etmiyor. Kendine haksızlık etme. Kestirip at. 3 gün 5 gün olmadı 1 sene çekersin ama biter. Bu kadar zaman harcadığına bile üzülürsün.

Dediğin gibi aklı başında olduğumu düşünürdüm hep, aldatılan kadınalrın yerinde olsam bir dakika durmazdım dedim hep ama salaklığıma doymayım başıma gelmeden anlayamazmışım.
Çok çok çok haklsıın canım

Eminim o yuva bozulmaz diyenler de bir yandan hallerine şükrediyorlardır kendi eşleri böyle bir şey yapmadı diye. Yapsa ne yapardık ki diye düşünüyorlardır. Sadece çabaladık diye vicdanlarını rahatlatmak için bir iki mesaj atıyorlardır. Eşine de kızıyorlar mı acaba. Onu dövmekten beter ediyorlar mı? Utandırıyorlar mı? Ayıplıyorlar mı? O kadar sefil bir hale koyuyorlar da bir daha onların yüzüne bakamayacağından yapamaz hale getiriyorlar mı?

Değil mi?
Kızmışlar mesajalrda olan oydu ama evlilik bu çıcuk oyuncağı değil bir şansı hakediyorsun demiş arkadaşları.
Şu an eşim kötü durumda farkındayım ama rezilliği ortaya çıktı diye ama çamaşır ütü yemek yapan fıstık gibi karısı biitiyor diye 1.50 lik iddia oranı yüzünden :KK14:

Bir de sevgisine inanıyorum diyorsun. Bak şu anda ayrılmayı değerlendirdiğin halde onu sevdiğin için sen yanında başka bir adamı hayal edemezsin. Ama kocan olacak adam, seni sevdiğini söyleyen ve hatta senin de sevgisine inandığın bu adam başka dudakları öptü. Seni bırakıp koşa koşa ona gitti. Bir yürekte iki sevgi nasıl olabilir.

Aldatan adamlara çok pis dalasım var ama senin kocana özel ilgi göstermek istiyorum. Bu kadar eziyet edip bir de aldatmış ya ıslak odunla dövecen, dinlenip dinlenip gene dövecen.

O zaman ki nişanlıykan ki sevgimle şu anda ki sevgim arasında dağlar var dedi.
Senin değerini geç anladım dedi.
Tövbe ettim diye sana söylediler zaten dedi, onu temelli bıraktım diye bunları yaptılar dedi.
Tek ve son bir şans istiyorum senden dedi.
Onu hiç sevmediğinede yemin etti, erkek milleti allah hepsini bilidigi gibi yapsın

Bak bu arkadaşın yazdıklarını bir daha bir daha oku. Kopyala bir yere yapıştır her gün oku. Şu an hap map içme durumlarında da bir his oluyor sanki eşin o tipik aldatma vakalarından değil gibi. Sanki cidden pişman olmuş gibi. Sanki eşin çok başka gibi. Aslında bak bu arkadaşın da yazdığı bigi yüzlerde binlerce kadının yaşadığı bir seneryoyu yaşıyorsun sadece. Özel bir durum yok. Eşin de o tipik aldatan sınıfının bir örneği sadece. İlaç içmesi bile pek çok vakada gerçekleşen tipik bir davranış.

Haklısın dediğin gibi düşündüm.
Öyle görünce ne yalan söyleyim sarıldım ona onu o halde görünce acayip kötü rezil durumdaydı.

Çok çok mükemmel bir tespit. Sen şu anda yaralıyken, aldatılmış bir kadınken bile başka bir adamı öptüğünü düşünebiliyor musun? İşte sevgi bu.

Evet sevgisi buymuş gerçekten.
Şu anda ki sevgimle o anda ki sevgim arasında dağlar avr dedi.
Anneme bile resti çektim ben bir daha akşamları arama öne kesinlikle oturmayacaksın diye dedi ki annem ne kadar değerlidir benim için bilrisin dedi.
Sen benim için en değerli insansın ailemden de üstünsün bu oyuna gelme tamam hatalıyım bin kere özür diliyorum dedi.

Bu adam bana hic samimi gelmiyor. Can havliyle sallayipta salliyor. Normal hayata dondugunuzde yine annem annem diyecek yine kufurler savuracak hakaret edecek ama en kotusu de aldatacak. Yalandan intihar etmeler falan. Boyle birseye gercekten niyeti olsaydi, blof olmasaydi kendisini haplarin basinda sizi beklerken bulmazdiniz. Ayrica birine blof yapilmasi bile bana gore hakaret. Seni normal kandiramiyorum boyle bak nasil kandirdim demek. Boyle ucuz numaralara kanmayin. Baskasiyla opusurken benim bir karim var demedi. Simdi mi diyecek?

Bu adam bana hic samimi gelmiyor. Can havliyle sallayipta salliyor. Normal hayata dondugunuzde yine annem annem diyecek yine kufurler savuracak hakaret edecek ama en kotusu de aldatacak. Yalandan intihar etmeler falan. Boyle birseye gercekten niyeti olsaydi, blof olmasaydi kendisini haplarin basinda sizi beklerken bulmazdiniz. Ayrica birine blof yapilmasi bile bana gore hakaret. Seni normal kandiramiyorum boyle bak nasil kandirdim demek. Boyle ucuz numaralara kanmayin. Baskasiyla opusurken benim bir karim var demedi. Simdi mi diyecek?

Nişanlıyken öpmedim o zamanlar tam sevgim böyle değildi şu anda öl desen ölürüm falan dedi.
Bilmiyorum ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi ve hala ne beklediğimi bilmiyorum.

Evet sevgisi buymuş gerçekten.
Şu anda ki sevgimle o anda ki sevgim arasında dağlar avr dedi.
Anneme bile resti çektim ben bir daha akşamları arama öne kesinlikle oturmayacaksın diye dedi ki annem ne kadar değerlidir benim için bilrisin dedi.
Sen benim için en değerli insansın ailemden de üstünsün bu oyuna gelme tamam hatalıyım bin kere özür diliyorum dedi.

Herşeyi bir kenara bırak, madem seni annesine ezdirmeden, durduk yere sana zulmetmeden de yaşayabilirdi, bunu daha önceden niye yapmadı? Niye sizi bu kadar yaralayarak bu kadar konu açmanıza neden oldu BDV de? İlla kalbinizi paramparça mı etmesi gerekiyordu hayatınızı güzelleştirmek adına bir şeyler yapmak için? Bak bu fedakarlıkları yapıyorum şimdi, fit olalım diyor. Kaldı ki kabul etseniz, tamam deseniz bu konuda da sözünde durmayacak o da ayrı.

aynı şeyi sen eşine yapsaydın ne olacaktı?? tabi ki arkasına bakmadan gidecekti.. annesi oğlunu avutacağına alsın karşısına bu pisliği nasıl yaptıysan öyle temizle o kızın gururunu hiçmi düşünmedin bunları yaparken nie dememiş.. sen yapsaydın aynı hatayı ooo oğlum boşan bu namuzsuzdan derdi.. azcık üzüntüne saygı duysunlar.. yuva bu kadar çabuk yıkılırmıymış ihhanet etmeden önce düşünecekti sana hey yavrum heyy..işine gelmiştir oğluyla konuşmak ağlamak yüzsüzler.. affetme kız sürünsünler..

mervecim canım benim inan sabah ilk aklıma sen geldin ilk önce kocana asla güvenme nisanlıyken başlamış hala o haltı yemiş sen görmesen dahada hem seni hem onu uyuyacak sen şaçıcını siyaha boyaki çünkü annelerin eşlerin namusuna kimse bakmasın sarı daha dikkat çekici renk ya onu sadece seygililer kulansın sen iyi geli ol iyi eş ol ütü yap ev temizle aman namuslu ol kaynanayla süpper geçin koca bişey derse yut oooohhhhh ne ala memleket adamda her fırsatta başkasının dadına baksın pişmanım pişmanım yok ögle yagma sen görmeseydin ne olcakdı hamile kalsan yılalrca onu seni mi idare edicekdi arkadasları tabi arkadasından yana olur hem cinsi çünki kıymetli anneside düşünüyodur gelin giderse yedik ayvayı evli adamla aşna fişne yapmayı göze alan gelin bana birdak su mu verir diye sakın geri adım atma şunuda unutma aldatan insan aldatılmaya mahkumdur ilerde en güvendiği kişide onu aldatır emin olllllll.......

Bir de biri bana şunu söyleyebilir mi? Kadın tokat yer yuva kolay kurulmaz dağıtma derler. Kadın aldatılır aynı şey. Tokat atan adama, aldatan adama da biri der mi yuva kolay yıkılmaz sen neden bunu yaptın. Bir aile büyüğü de(kendi tarafından) karşısına alır utandırır mı? Sen nasıl böyle bir şerefsizlik yapabildin diye. Yani aldatılan dayak yiyen kadından beklenilen özveri bu adamlardan beklenir mi? Artık gıkını çıkaramazsın, ömrünün sonuna kadar sen bu kadına kendini affettireceksin derler mi? Hiç erkeklere böyle tavsiye verenler var mı? Duydunuz mu? Çok merak ediyorum.

Merve, bunlar çok ucuz numaralar. Çabuk yola getiriyor seniii. İntihar edecek adam onunemi dizer, boğazına dizer. Bırak Allah aşkına... Bak bana kızma ama sen bu şeref yoksunu adamı affedeksin gb duruyor. Bari kolay olmasın dize getir. Başka ne diyim arkadaşım herşey güzel olsun inşlh.

Sana bosan demiyorum ama şunu da unutma esin o kıza duygusal sevgi beslemis ve aşık olmuş sıradan günlük birsey değil yani .. onu sevdiği net. Üzüldüm sana da. Biz bosan desek bosanacak değilsin. ...

Tüm konularını okudum şimdi arkadaşın eşi zaten her fırsatta evden giden kavga çıkaran birisi .. Bu adamın sana hiç saygısı yok malesef sevgide yok herşey çok net. Bence affetmem bırak gitsin çünkü o kızdan ayrıldığını hiç sanmıyorum ..

Puhahhaha intihar mi Edecek mis ahhh canım benim nasilda üzüldük. Gebersin. Ya biraksana seni kandiriyor hiç bir erkek eşim beni affetsin diye intihar etmez bırak şu salagi. . Eminim ki yine konular acacaksin bu kadınla alakali çünkü esin vazgecmicek ondan ..

Back
X