• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Gitmedi gitmem diyor.
Kb dan fırça yiyeceğini biliyor çünkü :) :KK49::KK49::KK49:
Hahaha gitmem banane işim var benim dedi. Eşimi ikna etme ve afedersin ağzını tükürme derdinde kb.
Ama kv gezme :)
Allahım ilerde evladım olursa ve yuva kurarsam böyle bir kv olmayayım inşallah yarabbiiii
Kayınvalidenle ilgili her yazışında daha da çok boğasım geliyor kadını, nasıl bir insan anlamak mümkün değil :KK11:

O da görecek gününü. Yeni gelini ağzına ederken eskisini mumla arayacak ama sen çoktaaan musmutlu hayatına devam ediyor olacaksın.

Amiiiiiiiiiiiinnnnn canim benim amin...
Rabbim layigini versin..
Eğer sadece bu sorunum olsaydı burnunu sürter barisirdim ama ailesi ve özellikle kv benim için büyük problem..
Yüzde elli aldatma yüzde 50 kv..
Ikisininde yuvamds gözü vardi yuvaları olmasın tek dileğim

Canım benim....
Çok üzüldüm..
Bi ucuz kadın yüzünden harap olan bi evlilik daha..
Böyle kadınların topunun Allah belasını versin...
Eşin en son nezaman görüşmüş bu pislikle?
Bi de kaç aylık hamilesin?

Evet canım ayrılıyorum.
İlişki olmamış kız da söyledi ama öptüğü yanak yanağa fotoğraflar sarılma fotoğrafları var.
3 kere görüşülmüş. 2 si yarım saat ve cafede. Kız da eşimde birbirinden habersiz aynı şeyi söylediler. Görüşmeler yüzyüze olanlar nişanlıyken, telefon görüşmeleri evliyken.
Kız tehdit etmiş eşine herşeyi anlatırım diye o da affetmeyeceğimi bildiği için devam etmiş tehditlere.
3 yıldır isteklerimi yapmayan adam 1 haftada hepsini yaptı, insanoğlu işte.

Canım benim....
Çok üzüldüm..

Amiiinnn canım benim amin...
Eşim en son yüzyüze evlenmeden önce, telefonla ise 15 gün önce görüşüp tamamen bitirmiş ki öyle olunca da kız bana sarmış bana yazdı zaten. Kudurmuşluğundan. Kız kaç kere tehdit etmiş karına herşeyi anlatacam diye.
Hamile değilim, hasta oldum bide üstüne erkenden :(

Canım benim....
Çok üzüldüm..

Bir ucuz kadın yüzünden değil yalnız. Bir ucuz adam yüzünden bitiyor bu evlilik. Evlilikler 2 kişi ile yaşanır. 3. kişiler (metres, dost, kaynana, görümce) giriyorsa hata çiftlerden birindendir. Artık 3. kişiyi kim sokuyorsa.

Bir ucuz kadın yüzünden değil yalnız. Bir ucuz adam yüzünden bitiyor bu evlilik. Evlilikler 2 kişi ile yaşanır. 3. kişiler (metres, dost, kaynana, görümce) giriyorsa hata çiftlerden birindendir. Artık 3. kişiyi kim sokuyorsa.

Çoooookkkkk haklısınnnnnnnn.....

çok doğru bir yorum ucuz olan adam.

Ben üzülüyorum bu konularda, evleniyor kadınlar, beyaz atlı prensini bulmuş gibi davranıyor, seviyor, pohpohluyor. Sonra da karşılığında prenses muamelesini hakediyor. El üstünde tutulmayı, sevilmeyi, şevkat görmeyi. Ama noluyor tabiri caizse ağzına ediliyor o kadının, hem de bulduğunu sandığı beyaz atlı prensi tarafından. Sadece bu sebepten bile bitebilecekken evlilik bir de kadın çıkıyor ortaya. Ve sonra neymiş hep bu ahlaksız kadınlar... Yahu koca koca mı da ahlaksız kadın yüzünden bitsin. Çok kıymetlisiniz hanımlar, ve daha iyisini hakediyorsunuz. Konu sahibi arkadaşım sen de Allah'ın izni ile daha iyilerini görüceksin inşallah.

Çoooookkkkk haklısınnnnnnnn.....

çok doğru bir yorum ucuz olan adam.

Canım benim....
Çok üzüldüm..

Ben üzülüyorum bu konularda, evleniyor kadınlar, beyaz atlı prensini bulmuş gibi davranıyor, seviyor, pohpohluyor. Sonra da karşılığında prenses muamelesini hakediyor. El üstünde tutulmayı, sevilmeyi, şevkat görmeyi. Ama noluyor tabiri caizse ağzına ediliyor o kadının, hem de bulduğunu sandığı beyaz atlı prensi tarafından. Sadece bu sebepten bile bitebilecekken evlilik bir de kadın çıkıyor ortaya. Ve sonra neymiş hep bu ahlaksız kadınlar... Yahu koca koca mı da ahlaksız kadın yüzünden bitsin. Çok kıymetlisiniz hanımlar, ve daha iyisini hakediyorsunuz. Konu sahibi arkadaşım sen de Allah'ın izni ile daha iyilerini görüceksin inşallah.

Haklısınız olan hiç bir günahı olmayan sadece bu hayatta bir aile kurup mutlu olmayı dileyen kadınlara oluyor dünyaları başlarına yıkılıyor maalesef.

Allah sabır versin sana canım benim. Umarım ilerde yaşayacağın hayat hayallerindeki gibi olur, şuanki üzüntülerinden,hayal kırıklıklarından ve güvensizlikten eser kalmaz...
Dualarım seninle, umarım hakettiğin mutluluğu,huzuru şu süreçten sonra en kısa sürede yaşarsın.

Canım kesinlikle haklısın..
Yalnız bir de şöyleleri var..
Mesela benim eşim eski kız arkadaşıyla yazışmış ilk aylarımızda..
Eşim evliliğe dair sıkıntılarını anlatmış..kız da dememiş ki git bunu eşinle konuş..
Arkamdan bi güzel doldurmuş..fırsat kollamış bi nevi boşansın diye..
Yani insan evladı olsa resmi bi şekilde yardımcı olur ve soğuk davranır..
Hatta eşim ben öğrenince kıza demiş bidaha görüşmeyeceğim senle eşim çok üzüldü diye, o da "ben arkadaş olarak yaklaştım sana eşin de ne tuhafmış" demiş.. elde edemeyince salağa yatmış kısacası..
Yani ikisi de karaktersiz..
Hem mutsuz evlilikten fırsat kollayan ucuz kadınlar,
Hem küçük bi sıkıntıda kendini başka kadınların sözleriyle teselli eden basit adamlar...

Vallahi merve ben de senden bu kararliligi beklemiyordum.tebrik ederim.en dogrusu oldu.ben de bosaniyorum dilekceyi verdim.evleri ayirdim ama bugun cok icimde kalan biseyi yaptim.kvye bi paket kina yolladim.ayiplayanlar olacak tabi ki ama ben 10 kilo verdim sanki o kadar iyi geldi

Vallahi merve ben de senden bu kararliligi beklemiyordum.tebrik ederim.en dogrusu oldu.ben de bosaniyorum dilekceyi verdim.evleri ayirdim ama bugun cok icimde kalan biseyi yaptim.kvye bi paket kina yolladim.ayiplayanlar olacak tabi ki ama ben 10 kilo verdim sanki o kadar iyi geldi
Ahaaa.. :KK48: Bir ck kadının boşandıktan sonra dahi yapamayacağı şeyi yapmışsın. Hiç te ayıplayamayacağım hakedenler var çünkü.

Benim içinde gönder, yaksın bol bol (:

Ahaaa.. :KK48: Bir ck kadının boşandıktan sonra dahi yapamayacağı şeyi yapmışsın. Hiç te ayıplayamayacağım hakedenler var çünkü.
Yok fazlasiyla haketmisti.ayrilmisiz bitmis hala cenesi kapanmiyo ordan burdan laf duyuyorum yolladim rahatladim.artik gercekten konusucak biseyi var enazindan:)

Back
X