• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Tutturmuşlar bi geyik - yuva kolay kurulmuyo, yuva kolay kurulmuyo... - evet yuva kolay kurulmuyo kolay kolay da dağılmamalı bende aynı fikirdeyim o yüzden kadınlar kadar adamlar da bunu dibine kadar hissetmeli ve sorumluluklarını bilmeli evlilik sorumluluğu, eş sorumluluğu, çocuğa karşı olan sorumlulukları.. gibi niye bi tek kadın yuvayı ayakta tutma çabası göstersin yuva ikisinin yuvası değil mi.. sürekli kadınlara verilir bu tavsiyeler ama asıl ihtiyacı olan erkekler.. kadın aynı şeyi yapsaydı bırak aynısını 10/1 ni yapsaydı eşi aynı anlayışı gösterir miydi sizce.. Asla ! Anında kapının önüne koyardı peki kadın niye göstersin bu anlayışı niye kabul etsin.. Hayatta herşey insanlar için ama bazı şeyler YUTULMUYOR... YUTMAYIN DA... O ŞER.FSİZ BU HALTLARI YERKEN KARISINI KAYBETME RİSKİNİ ZATEN GÖZE ALMIŞ ALMASA YAPMAZDI... Ohh ne güzel hem pastam dursun hem karnım doysun yok öyle... :KK62:

Hapı cidden içecekti eminim ama dediğim gibi hala ben teselli ediyorum adamı.
Anneme biraz çıtlattım konuyu hereşyi değil tabiki eşimi çok sevdiği için yapma kıızım dedi yuvanı bozma dedi, içkisi yok kumarı yok dayağı yok dedi. Yıllarca babamdan çok çektiği için.
Affetmeyi düşünmüyorum ama akşam çok kötü oldum.
Sevmek ve karşındakinden beklememek çok acı.
Sevgim bitti mi hayır ama çok azaldı eminim kendimden.
Salak gibi geziniyorum ortalarda.

seviyorsun sen eşini cnm yaaa. azalmamışta bak hemen etkilemiş seni. ne karar verceksin çok zor işin. eşinde hiç boş durmuyor hani.
seni razı etmeden de vazgeçmeyecek

seviyorsun sen eşini cnm yaaa. azalmamışta bak hemen etkilemiş seni. ne karar verceksin çok zor işin. eşinde hiç boş durmuyor hani.
seni razı etmeden de vazgeçmeyecek

Evet canım çok seviyorum öyle böyle değil.
Yerde değil tepemde gez diyecek kadar.
Ama karşılığı bu olmamalıydı çok incitti beni, gururumu kırdı.
Eskisi gibi olamam da artık.

konuyu takip edemedim kesin kararını verdi öylemi hayırlısı olsun hakkında .
adam hap içcem bahanesiyle kandıramamış iyiki

Kandırmak için çok uğraştı hala da uğraşıyor ama yediremedim kendime.
Nişanlıyken de olsa görüşmüş sonuçta.
En güzel zamanlarımızda 3 kere yüz yüze görüşmüş. Yarım saatte olsa herhangi bi b.k yememişte olsa beni kandırmış.

arkadaşım burdaki kimse boşanmak kolay demiyor, konuyu okumamışsınız bile, vay neden boşan diyorsunuz diye bize kızıyorsun... önce konuyu oku, sonra arkadaşımızın yerine koy kendini, sen boşanmam ben böyle bir durumda diyebiliyorsan boşanma, kimse birisi dedi diye boşanmaz zaten, hele sanalda... bilmeden de vay ne kolay boşan diyorsunuz deme, bi zahmet oku...sen de "boşanma arkadaşım" diye yorum yap...

Konuyu okumama gerek yok ki.. Ben yorumumu yaptım konuyla alakalı. Bu yorumu genel olarak yaptıgımı belırttım. Tek bu konuda değil yani bir çok konuda herkes çok kolay asıyo kesiyo biçiyo.. Mesela kocasından izinsiz dışarı çıkmış kadın kocası kızmış, yorumcular hemen ay sana kızamaz nasıl kızar ay hemen boşan.. Hele bi durun :) Ayrıca sanal diyosunda insanlar fikir almak istemese, etkilenmeyecek olsa buraya oturup paragraflarca yazıp dertlerini anlatmazlar. Ben yazanın akıl aldıgını ve yönlendıgını dusunuyorum. Hele bazıları " ben yazıyorum ama sen boşanmıycaksın zaten neden yazıyım ki" ya triplerine bile girmişler :)
Birinin sorunu karşısında genel olarak yıkıcı ve olumsuz tavır sergiliyoruz, olumlu ve yapıcı değiliz.

Konuyu okumama gerek yok ki.. Ben yorumumu yaptım konuyla alakalı. Bu yorumu genel olarak yaptıgımı belırttım. Tek bu konuda değil yani bir çok konuda herkes çok kolay asıyo kesiyo biçiyo.. Mesela kocasından izinsiz dışarı çıkmış kadın kocası kızmış, yorumcular hemen ay sana kızamaz nasıl kızar ay hemen boşan.. Hele bi durun :) Ayrıca sanal diyosunda insanlar fikir almak istemese, etkilenmeyecek olsa buraya oturup paragraflarca yazıp dertlerini anlatmazlar. Ben yazanın akıl aldıgını ve yönlendıgını dusunuyorum. Hele bazıları " ben yazıyorum ama sen boşanmıycaksın zaten neden yazıyım ki" ya triplerine bile girmişler :)
Birinin sorunu karşısında genel olarak yıkıcı ve olumsuz tavır sergiliyoruz, olumlu ve yapıcı değiliz.

Şu nokta da hak veriyorum evet bazen çok basit mevzularda da hemen boşa gibi yorumlar geliyo bence de bu doğru değil öyle hemen boşanılmıyo yazanın da kendi kocasını öyle bir kere kestirip attığını sanmıyorum ama bazı durumlar çok hassastır bu durumda bile verilecek kadar yaşayana aittir ancak karar verdikten sonra o karar üzerine yorum yapılması doğrudur mesela ben kaderingüzel olsun arkadsım ayrılmaya karar verdiğini yazana konuyu baştan sona takip etmeme rağmen yorum yapmamıştım ne zaman o yazdı daha aynı fikirde olduğum için bende yazdım çünkü etkilemek istemem ama o da buraya yazdığına göre belli ki kararsız ve fikir istiyo tabi ki herkes manevi anlamda yardımcı olmak istediği için yazıyor... Şahsen adını bile bilmesemde aklımdasın arkadasım Allah sabır ve güç versin sana yüreğinin acısını bir an önce soğutsun...

Konuyu okumadım YANİ ADAMIN SENİ DEFALARCA ALDATTIĞINDAN HABERİM yok ama sana boşan diyenlere çok kızıyorum yuva kolay kurulmuyor. İşte tam da bu kafadan istiyorum![/QUOTE

:) Lütfen laf sokmaya çalışırken biraz cesaretli ol, bir de okuduğunu iyi anla. böyle komik oluyor çünkü.

Şu nokta da hak veriyorum evet bazen çok basit mevzularda da hemen boşa gibi yorumlar geliyo bence de bu doğru değil öyle hemen boşanılmıyo yazanın da kendi kocasını öyle bir kere kestirip attığını sanmıyorum ama bazı durumlar çok hassastır bu durumda bile verilecek kadar yaşayana aittir ancak karar verdikten sonra o karar üzerine yorum yapılması doğrudur mesela ben kaderingüzel olsun arkadsım ayrılmaya karar verdiğini yazana konuyu baştan sona takip etmeme rağmen yorum yapmamıştım ne zaman o yazdı daha aynı fikirde olduğum için bende yazdım çünkü etkilemek istemem ama o da buraya yazdığına göre belli ki kararsız ve fikir istiyo tabi ki herkes manevi anlamda yardımcı olmak istediği için yazıyor... Şahsen adını bile bilmesemde aklımdasın arkadasım Allah sabır ve güç versin sana yüreğinin acısını bir an önce soğutsun...

Benimde dikkatinizi çekmek istediğim tamda o noktaydı. Yoksa arkadaşın konusunu ayrı tuttuğumu belirttim. Ama ilk başlardan itibaren - yani eşinin defaatle aldattığı mevzusu filan yazılmadan evvel- boşan canımlar havada uçuşmuş. Tek bu meselede değil, kim konu açmış, kocasından kayınvalidesinden dert yanmış, herkes as kes görüşme boşan. Herkes kendi başına gelmeyen olay hakkında çok kolay yargılara varıyor. Bu insanlar buraya paragraflarca yazıyorlar, belki etraflarında kimseyle paylaşamıyorlar dertlerini, yazılanlar onları bu durumda tabi ki etkiler. Artık insanlar nette tanışıp evleniyorlar, o raddedeyiz, kimse "sanal dan akıl aldım dur önemsemeyim" kafasında değilki. Eğer burda herkes öyleyse yazışmalarımızın hepsi saçma zaten,bildiğin çöp. Neden yazıp bir yol sunup, çözüm üretmeye çalışıyoruz madem, sanalız ve önemsizsek.
Tekrar söylediğim gibi, arkadaşın mevzusunu ayrı tutuyorum. O zaten kararını vermiş, geriye herkese haltetmek düşer.
Ben genel olarak forum için yorum yaptım, hata ettiğim nokta bu konuda bunu yazmak olmuş. Zira arkadaşların önemli bir kısmı ne demek istediğimi anlayamayacak durumlarmış.

Tekrardan arkadaşın yolu açık olsun...

Laf sokmuyorum bu bir. Siz önce alıntı yapmayı öğrenin, bana verdiğiniz cevabı benim yazıma dahil etmeden yazın sonra gelin bana yazım dersi verin. Bu daha komik oluyor çünkü.

Konu sahibi de eşini affetmekte, bağrına basmakta özgür. Herkesin kendi kararı kendi hayatı kendi midesi. ( bu yorumu da olumsuz yorumlardan hoşlanmadığını varsayarak yazdım eğer eşi hakkındaki eleştiri ve boşan tavsiyelerine kızmıyorsa sözümü alırım geri )

Laf sokmuyorum bu bir. Siz önce alıntı yapmayı öğrenin, bana verdiğiniz cevabı benim yazıma dahil etmeden yazın sonra gelin bana yazım dersi verin. Bu daha komik oluyor çünkü.

Konu sahibi de eşini affetmekte, bağrına basmakta özgür. Herkesin kendi kararı kendi hayatı kendi midesi. ( bu yorumu da olumsuz yorumlardan hoşlanmadığını varsayarak yazdım eğer eşi hakkındaki eleştiri ve boşan tavsiyelerine kızmıyorsa sözümü alırım geri )

ben forumda yeniyim kayit tarihim gec olsada yeni yorum yapmaya katilmaya basladim. dolayisiyla bu tarz bir bilgiyi bilemeyebilirim ama insanin okudugunu anlayamamasi daha baska bir sorun..

daha fazla uzatmaya gerek yok soylencek seyleri fazlasiyla soyledik

Bir kere bir sıkıntınız varsa bunu sıkıntınız olan konuya yazarsınız. Bu konuyu tamamen dışarda tutuyorum ama sitedeki yorumlar ne kadar katı oluyor demek çok anlamsız. Bu konuyu tamamen dışarda tuttuğunuzu da diğer yorumlarda öğreniyoruz. Sizin yorumunuzu sadece bir arkadaş değil hiç kimse anlamlandıramadı. Görebildiğim kadarı ile bir kişi beğenmiş ama itiraz etmek için alıntı yapan çok kişi var. Eğer sadece bir kişi sizi anlamasa neyse ne, ama sizi anlamayan, bu çıkışınıza anlam veremeyen bu kadar adam varsa bence sorun anlamayanlarda değildir.
Bu sitede boşan diye yorum yapanların bir kısmı boşanmış, bir kısmının ailesinden bu şekilde tecrübeleri olan insanlar. Herkes tutturmuş bekara karı boşamak kolay diye. Bir sürü evli insan da bunu söyleyebiliyor. Ya da her şeyden geçtim insanların nasıl yorum yapacaklarını dikta etme hakkına sahip değilsiniz. Beğenmediğiniz bir yorum olur, beğenmediğiniz bir şey olur gidip o yoruma yorum yaparsınız. Hatta kiblersiniz. Bu kadar genel bir yorumu da gelip konuyala alakası bile olmayan bir durumda başkasının konusunu saptırarak yapmazsınız. Konusundan koparıp hakkına girmezsiniz.

Ayrıca herşeyden geçtim aldatılan bir kadın siz olsanız ne yaparsınız diye soruyor insanlar da ben olsam boşanırım diye cevap veriyor. Biz olsak ne yapacağımızı da mı yazmadan önce size sormalıydık?

Bende burdaki yorumlara anlam veremiyorum, o kadar kolay boşan et şunu bunu yap diyorsunuz ki! Yuva kurmak, dağıtmak kolay şeyler değil. Bu kadar basitce enine boyuna düşünülmeden konuşulup tavsiye verilecek bir şey değil boşanma meselesi. Ben konuyu detaylıca bilmiyorum, boşanmak en iyisiyse öyledir sonuçta herkesin kendi hayatı. hayırlı olsun arkadaşım. Yolun açık olsun. Zaten yorumum bu mesele üzerine değil, genel. Yorum yapanlar biraz daha düşünerek yorum yapmalı bence.

Benimde dikkatinizi çekmek istediğim tamda o noktaydı. Yoksa arkadaşın konusunu ayrı tuttuğumu belirttim. Ama ilk başlardan itibaren - yani eşinin defaatle aldattığı mevzusu filan yazılmadan evvel- boşan canımlar havada uçuşmuş. Tek bu meselede değil, kim konu açmış, kocasından kayınvalidesinden dert yanmış, herkes as kes görüşme boşan. Herkes kendi başına gelmeyen olay hakkında çok kolay yargılara varıyor. Bu insanlar buraya paragraflarca yazıyorlar, belki etraflarında kimseyle paylaşamıyorlar dertlerini, yazılanlar onları bu durumda tabi ki etkiler. Artık insanlar nette tanışıp evleniyorlar, o raddedeyiz, kimse "sanal dan akıl aldım dur önemsemeyim" kafasında değilki. Eğer burda herkes öyleyse yazışmalarımızın hepsi saçma zaten,bildiğin çöp. Neden yazıp bir yol sunup, çözüm üretmeye çalışıyoruz madem, sanalız ve önemsizsek.
Tekrar söylediğim gibi, arkadaşın mevzusunu ayrı tutuyorum. O zaten kararını vermiş, geriye herkese haltetmek düşer.
Ben genel olarak forum için yorum yaptım, hata ettiğim nokta bu konuda bunu yazmak olmuş. Zira arkadaşların önemli bir kısmı ne demek istediğimi anlayamayacak durumlarmış.

Tekrardan arkadaşın yolu açık olsun...

ben forumda yeniyim kayit tarihim gec olsada yeni yorum yapmaya katilmaya basladim. dolayisiyla bu tarz bir bilgiyi bilemeyebilirim ama insanin okudugunu anlayamamasi daha baska bir sorun..

daha fazla uzatmaya gerek yok soylencek seyleri fazlasiyla soyledik

Son düzenleme:
Şunu bilir şunu söylerim..

Kimse kimseye aman kocan sana kaşının üstünde benin var dedi git boşan demiyor..

Kadın aldatılmış bitti bu kadar..

Daha ne lazımdı pardon ?

Son durum nedir affedildi mi koca ? Geriye bakmadım henüz.

Şunu bilir şunu söylerim..

Kimse kimseye aman kocan sana kaşının üstünde benin var dedi git boşan demiyor..

Kadın aldatılmış bitti bu kadar..

Daha ne lazımdı pardon ?

Son durum nedir affedildi mi koca ? Geriye bakmadım henüz.

Yok canım boşanmaya karar verdi ama bir şans daha verciler bi bitemedi.

bitmez onlar..

Şu bir şans vericilere şunu sormak istiyorum..Ya bu aradaş eşini aldatmış olsaydı sizce ŞANSI ne olurdu ?

aaaaa ne dedin kontes, töbe de :27: kadın yaparsa "şey" olur bilmiyor musun? ama bunun yanında yapmayan erkek mi var canım denir.. kadın kadının kurdu, burada keşfettim bunu..

aaaaa ne dedin kontes, töbe de :KK53: kadın yaparsa "şey" olur bilmiyor musun? ama bunun yanında yapmayan erkek mi var canım denir.. kadın kadının kurdu, burada keşfettim bunu..

Hayır aldatılan kadına boşan demek bile aşırı görülüyor ki kaldı ki gerçekten boşanmak.

Back
X